Fanatizmus vagy nem fanatizmus, mi jobbikosok RENDÜLETLENÜL hiszünk a pártban, hisszük hogy kormányra jutás esetén eljön a mutyizás nélküli időszak, a befektetések, a pénz a megfelelő helyre kerül. Ha mégsem így lenne akkor nem hiszem hogy valaha is szavaznék más pártra, a többi már megmutatta a lapjait.
2013. júl. 4. 16:10
22/36 anonim válasza:
Anélkül is szavaznék rá, viszont ha más pártért kéne megtennem ezt ennyi pénzért, azt nem tenném meg, semennyiért.
2013. aug. 5. 18:06
23/36 rémuralom válasza:
Jó, rendben van. Én sosem tennék ilyet, az én szememben ez már legalábbis súrolja a fanatizmus határát. De elfogadom, hogy vannak, akik meg igenis hajlandók lennének erre, mint például te is, kedves Xys. Ugyanakkor megfogadtad a tanácsomat? Felkerested a Jobbikot, hogy érdeklődj, hogyan tudnád egy kisebb összeggel támogatni a párt működését és kampányát? Mert ha nem, akkor csak szájhős vagy, aki kijelenti, hogy "akár fizetne is", de a valóságban azért inkább mégse fizetne. Ha igen, akkor természetesen tárgytalan.
2013. aug. 5. 19:01
24/36 anonim válasza:
En anno 10ben utaltam egy pénzt nekik. akkor jo vagyok? igaz, nem a jobbiknak, hanem az LMPnek, a Jobbikos gyülölködéstöl félek. Sztem az orszag problemaira adott reszben erzelmi reakciokat (agresszio) kihasznaljak, ezek nem igazi megoldasok (biztos kivetelek is akadnak).
A szavazás ma MOn sztem is a "Relatív Tiszta Ing" esete de ez nyugat-europaban is hasonlo, azert az általános szinvonal magasabb (föleg északon).
2013. aug. 5. 20:54
25/36 anonim válasza:
Azért az LMP-nek pénzt adni is olyan, mintha a sz.a.rnak adnád. De te tudod mire költöd a pénzed. Túl nagy jövőjük nekik sincsen, és szinte mindig csak hülyeséget beszélnek, főleg ha a cigányságról van szó. SZDSZ reloaded.
2013. aug. 5. 21:20
26/36 anonim válasza:
Elfogadám a pénzt, majd feljelenteném őket, és utána másra szavaznék, szavazatot ellenőrizni nem lehet.
2013. aug. 27. 00:40
27/36 anonim válasza:
pénz nélkül is :) de nem hiszem h bárki is fizetne érte, ez más pártokra jellemző... :D
2013. okt. 21. 13:29
28/36 PHP de kóder! válasza:
"Direkt valami másra ikszelnél? És mégis mire ikszelnél te ostoba? Jézusom..."
mondja egy segghulye :))
2013. okt. 21. 14:20
29/36 PHP de kóder! válasza:
orom latni, hogy zazriveczek mar ennyire fosnak :)
2013. okt. 21. 14:21
30/36 anonim válasza:
"Ez még sok mindentől függne. Ha ők adnák a pénzt, akkor nem, mert nem szeretnék korrupt bandát az ország élére. Ha más adná, talán, mert úgy gondolnám, hogy ez az egy szavazat úgysem nyom sokat a latba. De ha megtudnám, hogy fizetnek még 3 millió embernek, akkor szintén nem, mert akkor már számítana."
Na igen, de akkor felmerül a kérdés, hogy ha úgyis másik 3 millió embernek fizettek, akkor az az eggyel több vagy kevesebb mit számít. Érted...
Hogy a kérdésre jöjjön válasz olyantól, aki nem elvakult fanatikus: akkor se szavaznék rájuk, ha megfenyegetnének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!