Mi lenne Magyarországgal a zsidó nagytőke nélkül?
Egy fejlődő, életképes, erős ország lennénk.
"Ha elmenne a tőke az országból, azonnal csődbe menne az ország."
Baromság. Akkor nyilván azelőtt csak mutymutyok éltek a Földön, amikor Isten megteremtette a nagytőkét, és hopp, így lett a csokapik, azaz az emberiség!
Ugye ezt te se gondolod komolyan. Ha igen, akkor nagyon nagy bajok vannak nálad...
Ahogy írták előttem, jönne más, kevésbé politikai célzatú és kevésbé kizsákmányoló tőke. Olyasvalaki, aki nem csak visszaélni tud a pénzzel.
Engem is nyugodtan lepontozhatnak a filoszemita kis uzsonnás hülyegyerekek, az nekem is megy.
Az ország már most is csődbe van, hiába van itt a nagytőke. Egész pontosan a nagytőke juttatta ide. Tényleg baromi jó nekünk a zsidó nagytőke...
a filoszemita idiótáknak én is nyomtam mínuszt.
Végre egy fejlődőképes élhető ország lennénk!
az előző válaszadó is jól leírta: a zsidaj nagytőke juttatott minket ide, hogy a magyar konkrétan rabszolga a saját földjén a saját hazájában!
ki kéne söpörni már végre innen a zsidásokat, a csahosaikkal együtt, lehetőleg chaingunnal de raksivető is megtenné.
egyetértek az utolsó válaszadóval!
amíg a zsidók játszótere az ország, itt fellendülés nem lesz!
komolyan azt hiszi bárki is, hogy itt marad a termelt nyereség?
francokat, viszik ki offshore cégekbe...
a magyar ember meg csak azt látja, hogy szar a gazdaság és nincs pénz
miért nincs?
pont a nagytőke miatt!
na? még mindig olyan jó dolog?
adtam a lepontozásokat a nagytőke seggnyalóinak.
A zsidroncoknak hála van Magyarország ekora gazdasági szarban. Ha sikerülne elkergetni innen őket a halál fszára, végre esély nyílna rá, hogy Magyarország megerősödjön és domináns gazdasági hatalom legyen.
#2 elmondjam miért oltári nagy baromság amit írtál vagy azóta már magadtól is rájöttél?
Kaptad a mínuszt, zsidroncimádó.
#7 a Jobbiknak ehhez semmi köze, a zsidroncok pénzére semmi szüksége az embereknek. Minek? Hogy aztán a többszörösét hajtsák be? Kösz, nem.
#9 most is van infláció, hiába van itt a nagytőke. Akkor inkább vigyék innen a zsidroncok a tőkéjüket a pokolba, vidáman megleszünk nélkülük. Az inflációt amúgyse lehet megkerülni, ahhoz meg bőven kevesek a zsidroncok, hogy egy komplett ország pénznemét csak úgy elinflálják.
ideje volna már kitakarítani innen a biboldó nagytőkét a tulajdonosaikkal együtt, mielőtt végképp tönkre nem vágják ezt az országot
nem csodálom hogy a Jobbik el akarja küldeni őket; hasznosat egyikük se csinál, kárhoz pedig még a felük is sok
"Ha elmenne a tőke az országból, azonnal csődbe menne az ország."
ez úgy ahogy van, baromság
"Most is az a baj, hogy nem fektetnek be újabb beruházásokba, fejlesztésekbe a tőkések."
nem, most az a baj, hogy befektetnek, a hasznot meg viszik kifelé külföldre hogy majd a lábukat törik közben
"Ez tökéletesen írja le a Jobbik-politikát."
szerintem ha ennyire nem értesz a politikához meg a pártokhoz, kussolj el
eredj le a kocsmába és vedeld a kőbányászt, politizálj ott a többi ruppótlan munkanélküli hőzöngővel
te félmajom butaproli, te
"Ebben az esetben lenne egy infláció, ami a forint értékét annyira csökkentené, amennyi hazai termelés áll mögötte, azaz nulla lenne az értéke."
1: bőven van hazai termelés, éppenséggel több, mint a környező országokban
2: csipkebokor vessző
3: a forint pont azért inflálódott egy jót, mert Soros haverod shortolt rajta egyet
tőlem is kapták a mínuszt a biboldó nagytőke nyaloncai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!