Hova tűnt az LMP?
A PM szerintem is nevetséges.
Az LMP szintén.Főleg az a lopkodós dolog.
Akkor , ott joggal mondták , hogy a cigánybűnözés a parlamentben is megjelent:D
Lmp?
Mindenki tudja, h egy bohócalakulat...jó hogy felsültek...
Hát úgy, hogy a PM beállt Bajnai mellé, ezért hívták őket úgy az utóbbi időben, hogy Együtt-PM. Szinte kizárólag csak így jelentek meg a hírekben.
Az a röhej ebben az egészben, hogy valós szavazói csak az MSZP-nek vannak, ők adnak majd helyet a listájukon a társutas Együtt Korszakváltók Pártnak (Bajnai), aki majd a saját, MSZP-től kapott helyeiből leoszt a saját további társutasainak (PM, Szolidaritás, esetleg 1-2 liberális). Ha valós választáson kellene indulni, akkor se Bajnai, se a korszakváltók, se senki más nem jutna be az MSZP-én kívül.
Az LMP mindig is egy bohóctársaság volt. Gyakorlatilag az SZDSZ-utódpártja. Az, hogy kivált belőle a PM, meg még inkább nevetségessé teszi a helyzetet. Az meg a pláne, hogy a jobbikos szavazókat akarják megcélozni. Vicc az egész. Én, mint jobbikos azt mondom, hogy bár sosem szavaznék az LMP-re, illetve sosem szimpatizáltam velük, azt el kell ismerni, hogy az egész bandában Schiffer az, aki tisztelet érdemel. Ő nem köpönyegforgató, mint Karácsony, vagy a többi PM-es, kiáll azért, amiért 2010-ben vallott.
Mondom ezt úgy, hogy egyikre sem szavaznék soha, és utálom a liberálisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!