Hová tűnt Kóka János?
Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 09:03
1/11 anonim válasza:
Biztos becsüccsent a helijébe és elröpült valahová. Nekem nem hiányzik.
2/11 anonim válasza:
Szibériában intézi a helyet gyurferinek meg meg gordonkának és megy majd a seggbekuki éjjel nappal.
3/11 anonim válasza:
Agyonnyomta a dübörgő gazdaság,meg a nagy jólét...
5/11 anonim válasza:
Szétrabolta már magát Gyurcsánnyal együtt, csak Fletó hatalommániás, azt ő még maradt, Kóka meg már sz.rik bele.
Mint a Megyesi tette anno, meg mint a Bajnai fogja.
Lehetne az ilyeneknek az a szlogenjük, hogy "Adjatok pár évet, csak megszedem magam és már itt sem vagyok"
9/11 anonim válasza:
adjatok nekem pár évet azt lelépkhez hozzátenném hogy a pár év alatt a gatyátokat is lehúhom rólatok, aztám majd jön egy haverom, aki folytatja amíg én a Karib tengeren k@rrrvázok.
Van még mit ennetek? F@ssszom össze kéne szednem magam.
10/11 anonim válasza:
2010-ben visszatért az üzleti életbe, jelenleg a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója és a Cellum Bulgaria igazgatósági elnöke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!