Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellenek menekülttáborok...

Miért kellenek menekülttáborok Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nincs elég ember, akit el kell tartani, segélyezni? Miért nem fordítják vissza őket azonnal, ahonnan jöttek?
2013. jún. 29. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

"Mit tett le ez a tetűfészek magyarország az asztalra hogy ők mentesüljenek."

Téged akasztani kéne!!! Hogy beszélsz az országodról, te nagy kupac sz.r??? Nagy betűvel kell írni és ebbe na szövegkörnyezetben... Inkább nem írok semmit...

2013. jún. 29. 19:55
 12/19 anonim ***** válasza:
ebben a*
2013. jún. 29. 19:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Európában béke van, nincsenek menekültek, mára már a bosnyákok, koszovóiak is nyugodtan hazatérhetnek. Az 56-os magyarok könnyen integrálódtak a nyugati társadalmakba, mert hasonló kultúrkörből származtak.

Azért a menekültkérdés nem olyan egyszerű, hogy majd integrálódnak a társadalomba és kész. Számos példa mutatja (pl. Svédország, Dánia, Finnország), hogy például a szomáli, afgán, szudáni menekültek integrálása nagyon nehéz. Ők egy teljesen más kultúrából érkeznek, amit nagyon nehéz összeegyeztetni az európai szokásokkal.

2013. jún. 29. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
ja, az lesz a legjobb ha majd Szíriából jönnek ide menekültek, akik a hülye FSA keze alól kerültek ki..
2013. jún. 29. 20:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia balassagyarmati 63%-s kérdező, üdv újra ennél a témánál. Bocs, hogy ilyen későn csatlakozom a kérdéshez, csak most vettem észre, hogy ismét kiírtad.

Már vagy 3 másik kérdésben megvitattuk ugyanezt az elmúlt 2 hétben, de látom még mindig nem fogtad fel amit az előttem írók meg én a másik kérdéseknél mondtam.

Menekültek vannak, kérés nélkül. Valamit kell csinálni velük, ezerszer rosszabb lenne, ha az utcán kóborolnának. Erre a menekülttáborok a megoldások, még akkor is, ha az érintett falvak meg faluszerű városok bőgnek miatta.

"Ki kellene utasítani őket" - 97%-t ki is utasítanak. Egyszerűen 3-6 hónap a bürökrácia, ennyi időt kell itt lennie, mire a jogi procedúra lezajlik. Mit nem bírsz ezen huszadszorra sem felfogni?

2013. jún. 29. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem adni kéne nekik zsebre 40 eurót, felültetni őket egy buszra, azt kiküldeni őket Brüsszelbe. XD
2013. jún. 30. 10:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Jajj 15-ös, én csak most jöttem a kérdéshez, nem én írtam ki. :D
2013. jún. 30. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:

"Mit tett le ez a tetűfészek magyarország az asztalra hogy ők mentesüljenek"

Vesztes. Mit tett le a menekült Magyarország asztalára hogy eltartsa? Így lenne helyes a kérdés ;)

A menekülttáborokkal nem lenne gond, ha

- a határ mellett közvetlenül

- mindentől távol

- zártan(kifele csak kiutasításkor)

működnének.

Elég egyértelmű lenne hogy nem szívesen látott vendégek, de megkapják az életben maradáshoz való jogot.

2013. jún. 30. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:

érdekes a menekülteket mindig a mi határunkon fogják el , érdekes Románia ugyanúgy Eu-s tagállam és ott valahogy átjutnak a menekültek. Jön a csávó megkérdeném hova akar menni, Olaszország, német,anglia,francia ? OKÉ kifizetném neki a megfelelő okmányokat és mehetsz isten hírével

ha kifizeted a papirokat neki az is kevesebbe kerül mint eltartani meg oda megy ahova ő akart eredetileg is

2013. jún. 30. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!