Szerintetek mi lesz Magyarországon 10 év múlva?
Jó kérdés.
Nem vagyok jós , csak találgatni tudok.
-nagyobb szegénység
-még rosszabb gazdaság
-detroiti közbiztonság
-egyéb összeomlások
Ha pozitívan állunk hozzá akkor:
-növekvő GDP
-növekvő életszínvonal
-szolgáltatások javulása
-Megépül a magyar TGV vasút
Lehetne javítani ,csak akarni kellene.
Magyarországnak 80 éve nem volt normális kormánya.
Nem az a lényeg ,hogy baloldalon van ,vagy jobboldalon hanem az ,hogy éljen-haljon a népéért és szolgálja őket ,tegyen jólétük , biztonságuk , túlélésük , fennmaradásuk érdekében.
Lenne jövője, csak nem teszi meg a kormány a megfelelő intézkedéseket. "Elmennek a fiatalok" Még szép, semmi lehetőséget nem nyújt az ország, a fiatalok számára.
Nekünk kellene kézbe venni a dolgokat, de sajnos hiányzik az összefogás. Hogy mi lesz az országból? - Ha ez bekövetkezik, Magyarország semmiképen nem lesz belőle: [link]
Szerintem lassan csúszunk lefele a lejtőn továbbra is, és ha jön egy háború, abból sem jövünk ki jól... Sajnos én csak ezt tudom ennek az országnak jósolni.
Én szeretem a hazámat, és itt is maradok, ha lehet. Remélem nincs igazam, és lesz valami változás jó irányba...
Sajnos egyre több az eltartott, és egyre kevesebb az eltartó. Mint előttem is írták sokan elmennek az országból is. Hát ha a pozitív oldalát próbáljuk nézni, akkor lefog járni talán az imf hitel is? De ha igen, akkor nem fog változni semmi sem, az lesz a baj.
Énszerintem - és a demográfusok szerint is -, a legnagyobb probléma az, - és az lesz -, amit már előttem is jópofán megjegyeztek:)
"kevesebb magyar
több cigány"
"Ország fele lakatlan, másik fele lakatos :/" Ez jó xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!