Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali pártok miért...

A baloldali pártok miért bántják a magyarokat mindig?

Figyelt kérdés

Ma is meg régen is.

Mindig bántják a magyarokat?

De miért?:(

Szörnyű ember mindegyik meg a követőik is.

A szüleim szerint azon mesterkednek , hogy végleg eltüntessék az országot Európából és a kisebbség létszámának növekedését is direkt azért támogatják , hogy nekünk rossz legyen és szenvedjünk =/

Régebben ,az ötvenes években is halomra lőtték a magyarokat.

Miért gyűlölnek minket ennyire?

2014-re már szavazhatok ,biztos ,hogy ellenük fogok!

2013. jún. 28. 17:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Csak a baloldaliak? Azt a szazezer embert is kerdezd mar meg errol, akik 43 januarja utan valahogy nem kerültek haza Oroszorszagbol! Vagy baloldaliak küldtek oket oda?
2013. jún. 28. 18:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Az első kérdésem.

4 hónapja nem tettem fel kérdést.

Én így látom a helyzetet és a szüleim , nagyszüleim is.

A baloldaliak utálják a magyarokat.

Utálják aki magyar , utálják a magyar kultúrát , a hagyományokat ,az etnikai magyar embereket tehát mindent amik vagyunk.

A fejükbe vették ,hogy mindent a feje tetejére állítanak.

Ez normális?

Nem , ez minden csak nem normális dolog.

Olvastam az intézkedéseikről , a tevékenységükről és mindegyikből az derül ki , hogy gyűlölik a magyarokat.

2013. jún. 28. 18:24
 13/20 hollófernyiges ***** válasza:
96%
Hölgyeim és uraim, igen, az átlag magyar szavazó ilyen szinten tájékozott a politikai életről. Teljesen igaza van Orbán Viktornak, hogy a beszédeiben csak tőmondatokat használ és brossúrákat küld postán. Te pedig kedves kérdező, mielőtt döntesz az ország sorsáról, kérdezz meg egy nem jobboldali szavazót is, nem lehet túl nehéz, az ország kétharmada ilyen.
2013. jún. 28. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

"az ország kétharmada ilyen"

Aha, a háromnegyede meg nem baloldali. Állandóan toljátok a propagandát.

2013. jún. 28. 19:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Ahogy végigolvasok néhány kérdést az oldalon ...a baloldaliak azt akarják ,hogy a kisebbség kiszorítsa a magyarokat :(

Szörnyű ember mid.

De örülhetnek mert megfog történni.....

Még egy példa ,hogy gyűlölnek minket.

A kisebbség dologgal kapcsolatban annyira elfogultak , nagyon nem normális amit csinálnak ,ebből is látszik , hogy utálják a magyarokat.

Hiába szépítitek.

2013. jún. 28. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező tévedsz, nem (csak) a baloldaliak utálják a magyarokat, hanem mindenki és ez az egész a zsidó reptoidok miatt van!

(hollófernyiges: És sajnos ezért is tart ott ahol, a hülyéket nagyon jól tudja vezetni...)

2013. jún. 28. 19:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Fideszes!

Azt tudom ,hogy nem vagyok baloldali és ellenük kell szavazni.

Hogy melyikre fogok azt még nem tudom.

2013. jún. 28. 19:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted kapjon mindenki orvosi ellátást? Nyugdíjat? Helyes-e, hogy az emberek egyenlőek (egy ügyvéd ne kapjon jobb ellátást egy munkásnál csak azért, mert ügyvéd)? Szerinted az államnak legyen sok fontos cége (pl. egy áramszolgáltató ne legyen magánkézben)?
2013. jún. 29. 02:09
 19/20 Pro Patria ***** válasza:
9%

Kedves Kérdező!

Eredetileg a baloldali mozgalmak (főként a szélsőbalra gondolok itt, nem a szociáldemokratákról vagy a szakszervezetekről) zsidó származásúak masszív képviseltségével szerepeltek.

Ezek pedig magát a nemzetet, mint fogalmat akarták eltörölni és megszüntetni, ez volt az internacionalizmus alapja. Ugyanis a zsidóság sok esetben nem tudta megoldani az integrációt az adott nemzetekbe, bár volt egy asszimilálódott réteg, de nagyobb eséllyel mindenhol kívülállóknak érzeték és tartották magukat. Mivel nem tudtak a különböző nemzetek részeivé válni, a nemzetek eltörlésétől várták önmaguk beilleszkedését.

Ma balközép oldal nem létezik Magyarországon, csak a felfogásában, hozzáállásában az MSZMP (szélsőbal) kultúrkörnyezetét örökítő MSZP - akiknek tagjai nem zsidók, de ebben a szellemiségben, hagyományban szocializálódtak, ebbe nőttek bele politikai elődjükből, a környezetükben lévő "régi öregektől".

Az SZDSZ felső képviseltsége pedig ilyen, vagy olyan módon, de érintve volt a holokausztban, mind hasonló hátterű. Az ilyenek esetében már egészen kicsi nemzeti megnyilvánulás is masszív ellenállást kelt.

2013. jún. 30. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, tolod a szöveget, hogy te kutattál meg utána olvastál mindenek oké, akkor támaszd is alá amit állítasz...

A másik te 17-18 évesen, nehogy politikával foglalkozz, ahhoz te túl együgyű gondolkozású vagy, ahogy előttem írták inkább focizzál.

2013. júl. 3. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!