A baloldali pártok miért bántják a magyarokat mindig?
Ma is meg régen is.
Mindig bántják a magyarokat?
De miért?:(
Szörnyű ember mindegyik meg a követőik is.
A szüleim szerint azon mesterkednek , hogy végleg eltüntessék az országot Európából és a kisebbség létszámának növekedését is direkt azért támogatják , hogy nekünk rossz legyen és szenvedjünk =/
Régebben ,az ötvenes években is halomra lőtték a magyarokat.
Miért gyűlölnek minket ennyire?
2014-re már szavazhatok ,biztos ,hogy ellenük fogok!
Az első kérdésem.
4 hónapja nem tettem fel kérdést.
Én így látom a helyzetet és a szüleim , nagyszüleim is.
A baloldaliak utálják a magyarokat.
Utálják aki magyar , utálják a magyar kultúrát , a hagyományokat ,az etnikai magyar embereket tehát mindent amik vagyunk.
A fejükbe vették ,hogy mindent a feje tetejére állítanak.
Ez normális?
Nem , ez minden csak nem normális dolog.
Olvastam az intézkedéseikről , a tevékenységükről és mindegyikből az derül ki , hogy gyűlölik a magyarokat.
"az ország kétharmada ilyen"
Aha, a háromnegyede meg nem baloldali. Állandóan toljátok a propagandát.
Ahogy végigolvasok néhány kérdést az oldalon ...a baloldaliak azt akarják ,hogy a kisebbség kiszorítsa a magyarokat :(
Szörnyű ember mid.
De örülhetnek mert megfog történni.....
Még egy példa ,hogy gyűlölnek minket.
A kisebbség dologgal kapcsolatban annyira elfogultak , nagyon nem normális amit csinálnak ,ebből is látszik , hogy utálják a magyarokat.
Hiába szépítitek.
Kérdező tévedsz, nem (csak) a baloldaliak utálják a magyarokat, hanem mindenki és ez az egész a zsidó reptoidok miatt van!
(hollófernyiges: És sajnos ezért is tart ott ahol, a hülyéket nagyon jól tudja vezetni...)
Nem vagyok Fideszes!
Azt tudom ,hogy nem vagyok baloldali és ellenük kell szavazni.
Hogy melyikre fogok azt még nem tudom.
Kedves Kérdező!
Eredetileg a baloldali mozgalmak (főként a szélsőbalra gondolok itt, nem a szociáldemokratákról vagy a szakszervezetekről) zsidó származásúak masszív képviseltségével szerepeltek.
Ezek pedig magát a nemzetet, mint fogalmat akarták eltörölni és megszüntetni, ez volt az internacionalizmus alapja. Ugyanis a zsidóság sok esetben nem tudta megoldani az integrációt az adott nemzetekbe, bár volt egy asszimilálódott réteg, de nagyobb eséllyel mindenhol kívülállóknak érzeték és tartották magukat. Mivel nem tudtak a különböző nemzetek részeivé válni, a nemzetek eltörlésétől várták önmaguk beilleszkedését.
Ma balközép oldal nem létezik Magyarországon, csak a felfogásában, hozzáállásában az MSZMP (szélsőbal) kultúrkörnyezetét örökítő MSZP - akiknek tagjai nem zsidók, de ebben a szellemiségben, hagyományban szocializálódtak, ebbe nőttek bele politikai elődjükből, a környezetükben lévő "régi öregektől".
Az SZDSZ felső képviseltsége pedig ilyen, vagy olyan módon, de érintve volt a holokausztban, mind hasonló hátterű. Az ilyenek esetében már egészen kicsi nemzeti megnyilvánulás is masszív ellenállást kelt.
Kérdező, tolod a szöveget, hogy te kutattál meg utána olvastál mindenek oké, akkor támaszd is alá amit állítasz...
A másik te 17-18 évesen, nehogy politikával foglalkozz, ahhoz te túl együgyű gondolkozású vagy, ahogy előttem írták inkább focizzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!