Nyugodt lehet Mesterházy Attila a következő választás kimenetelét illetően?
Ma a Klubrádióban egy interjúban, ahol Vicsek Ferenc szembesítette a számukra lesújtó legújabb közvélemény-kutatási eredménnyel, Mesterházy egyáltalán nem jött zavarba. Magabiztosan kijelentette, hogy ettől még simán győzhetnek, mert az emberek a ma érvényesülő megfélemlítés miatt nem mondják meg, ha egy ellenzéki pártra szavaznának. Volt már ilyen, hogy e miatt rosszul mértek a közvélemény-kutatók, és most is erről van szó. De azt nem tette hozzá, hogy máskor pár % volt az eltérés, most meg ha az összes balos erő támogatottságát összeadjuk, még az is messze elmarad a FIDESZ egyedüli támogatottsága mögött. Vagy lehet ekkora óriási a torzítás a kétharmados uralom miatt?
Én nem is tudom , hogy csinálják ezeket a közvélemény kutatásokat , nem is nagyon hiszek nekik.
Engem még sosem kérdeztek meg.
Bármi megtörténhet.
Hogy ne!
Mint a herélt csődör.
Mert semmi köze nem lesz hozzá.
Ha egy baloldali választási koalíció nyerne, az lenne a legrosszabb az országnak. A következő 4 év kormányzás titkos háttéralkukról, kompromisszumokról szólna, ahol a koalícióban résztvevő pártok a belső ügyeikkel lennének elfoglalva.
Ennél még a jelenlegi rendszer is jobb.
A Fidesz nagyon okosan csinálja. Már évek óta a Bajnait szidja, járatja le folyamatosan. Ezért nem tud 5% fölé nőni a Bajnai támogatottsága. Még csírájában igyekszik a Fidesz elfojtani.
Közben folyamatosan napirenden tartják a Gyurcsány hülyeségeit is. Öszödöt, Sukorót, stb.
Az Mszp-t meg hagyják szabadon működni. Az ő nevük már úgyis szitokszó lett az elmúlt 8 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!