Jobbikosok! Milyen képet vágnátok ha miután sikerülne elérnetek az EU-ból kilépést (kirúgatást) 1000 Ft lenne egy csomag párizsi a boltban ás az osztrák határon csak előre egyeztetett 100 eurós vízummal engednének át instabil politikai helyzet miatt?
1, Nem én kezdtem a személyeskedést, hanem ő.
2, Te sem érvelsz, csak "szar Jobbik".
3, Tudom, hogy Gárda mellényben tette le az esküt. És? Azt is tudom, hogy az izraeli-magyar kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.
4, A Jobbiknak van a 2. legtanultabb szavazótábora az LMP után. Hoppá.
62#
A Jobbikra a legtöbb szavazója csak a cigánykérdés miatt szavaz.
Én is ,nem mintha egyetértenék a politikájukkal de ha megoldják a cigánykérdést akkor már megéri rájuk szavazni.
Egyszerűen elegem van a cigányokból ,többször ért már atrocitás ,utálom őket.
Nem érdekel ha lerasszistáznak ,leszarom ,ez a véleményem ,utálom őket és kész.
-Nem mennék Ausztriába
-Nem szeretem a párizsit
-És örülnék ha végre kilépnénk ebből az eu kolhozból
János83
Ki mondta, hogy egyedül?? Kellenek szövetségesek, csak nem nyugatról, hanem keletről, ahol nem utálnak minket. A magyar kormányok cseszték el, és kétségkívül a nép. A cigánybűnözés létezik, akárhogy is el akarod bagatellizálni. Én az EU-s "több pénzt kaptunk, mint amit befizettünk" szövegen mosolyogtam.....:)
Az izraeli-magyar kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Sukoró-ügy, Hajógyári telekspekulációk stb. Te tudod egyáltalán, mi az az antiszemitizmus? Tudod?
"Sajnos ma Magyarország azért van ilyen válságban mert az antiszemitizmus és a "zsidózás" kezd egyre jobban elterjedni. Aki áldja Ábrahámot áldott lesz aki átkozza az átkozott lesz ilyen egyszerű. csak nézzük meg Amerikát ki áll Izráel mellet és 400 év alatt olyan szinten növekedett amit Magyarország 1000 év alatt se tudott... ennyi."
jól van akkor menjél ki és lakj ott hátha az izraeliek is kiállnak melletted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!