Jobbikosok! Milyen képet vágnátok ha miután sikerülne elérnetek az EU-ból kilépést (kirúgatást) 1000 Ft lenne egy csomag párizsi a boltban ás az osztrák határon csak előre egyeztetett 100 eurós vízummal engednének át instabil politikai helyzet miatt?
A párizsi nem Párizsból jön...te idióta...
Szerinted Ukrajnába kell ennyit fizetni nem kell és máshová sem kéne
Amúgy meg a kilépés nem elszigetelődést jelent...(én nem lépnék ki...üdv egy Jobbik szimpatizáns)
Miből gondolja itt mindenki, hogy ha jobbik nyerne, akkor biztosan kilépnénk az EU-ból? Csak a szájuk jár, ők se lépnének ki mostanában.
Ezt csak baloldali média (TV) nagyítja fel ennyire.
A kilépésről nem úgy kell gondolni, hogy kerítés fel, aztán magunkra maradtunk. Nem csak az EU létezik a világon. Ha keletre tekintesz, van egy csomó kiaknázatlan ország, ahol jó eséllyel új gazdasági kapcsolatok épülhetnének ki. (törökök, azeriek és egyéb arab államok)
Ráadásul ha ki is lépnék az EU-ból, a Schengeni határok maradnának, és ugyanúgy szabadhatár lenne, mint eddig.
Én is jobbikos vagyok, de nem hiszem, hogy kilépnék, ha ki is lépnék, hosszú folyamat lenne, nem egyik napról a másikra.
Ha egy kapu bezár akkor mindig újak nyílnak.
Jelenleg Oroszországnak nagy szüksége lenne egy közép-európai stratégiai partnerre ,gazdasági és katonai szempontokból is.
A legutóbb is megvédték Magyarországot amikor az Eu monitoring eljárás akart indítani ellenünk.
Bocs, a legfontosabbat kihagytam. FUCKING OROSZORSZÁG.
Hát igen, a "rendszerváltás" óta elvesztett gazdasági partnert illő lenne visszaszerezni.
"Az EU határzárat rendelne el Magyarország felé, mert egy szélsőséges csoport kirúgatta az országot az EU-ból"
Bár úgy lenne, de egyenlőre erről csak álmodozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!