Magyarországon is bekövetkezhet az iráni forgatókönyv?
A szárszói találkozón Heller Ágnes lelkesítő beszédében azzal biztatta a változást akarókat, hogy Iránban a mostani elnökválasztáson az az ellenzéki jelölt győzött, akit a közvélemény-kutatások 17 %-ra hoztak ki.
Mr. Kerdezo
Feljott kerdesed " Iran" szo alatt nekem,
Ja, a polling industry az nem egy pontos tudomany, sok esetben pont az opposit jon ki mint amit a polls jeleznek
Nezd utana, ugy hivjak hogy : "Wilder effect " vagy " Bradley effect "
Nehany pelda :
Michael Dukakis in the US ( presidential elections )
Brian Mulroney in Canada ( prime minister )
Helmut Kohl
Christy Clark- BC, Canada - premier
Shinzo Abe - Japan, azt is ugy jeleztek hogy veszteni fog
Aztan itt se a Roohani nyeres elott se most utana, senki nem nezi hogy mit mondanak az idiota pollster-ek
Az igaz hogy itt mas ok is van ra :))
Udv innen messzirol :
Ali Reza
جمهوری اسلامی ایران
"Hát reméljük, hogy nálunk nem győz az ellenzék. Vagy ha valamelyik mégis jól szerepel, akkor bízom benne, hogy a Jobbik lesz az."
Ennyit arról, hogy a fideszesek nem rasszisták.
1. Nem vagyok Fideszes. Van egy világnézetem, ahhoz egyes pártok közelebb állnak, mások távolabb. Jelenleg legközelebb a Jobbik áll ehhez, utána következik - jócskán lemaradva - a Fidesz. A MSZP, LMP, meg a többi vacak sehol sincs.
2. Letojom, ha rasszistának tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!