Van még olyan ember aki elhiszi, hogy az iráni külügyminiszter gépét "technikai problémák" miatt nem engedtük be a légterünkbe?
Nevetséges.
Már hallom: A szemét perzsák utálják az USA t meg Izraelt.
De komolyan, miért kellene szeretniük?
Az Usa a világ legnagyobb impériuma, aki már akár fegyverrel is fenyeget, persze a szabadság köntösébe bújtatva. Pedig semmi másről nem szól a történek csak az olajról.
A világon van még sok sok olaj, csak hogy egyre méllyebben és egyre drágábban kitermelhetően.
Iránban ha ásol egy órát lehet hogy feltőr az olaj.
Ami persze túlzás, de a fajlagos költsége a kitermelésnek a legolcsóbb a világon, és rengeteg van belőle.
Viszont az Usa által megszokott imperoalista módszereket nem engedi Irán. Azt mondja, kell az olaj, ennyi az ára vedd meg és én adok. De én nem az emirátus vagyok és én 1cm földet nem adok oda hogy te kibányászhasd, ráadásul a perzsákkal éhbérért!
Na ez ami nem tetszik, és ez a valódi.
Szálehi korábban az iráni atomenergia-ügynökség élén állt. A magyarok fülest kaptak, hogy a MOSZAD fel akarja robbantani a gépet. A kormány úgy döntött, hogy jobb, ha nem magyarok nyakába zuhan az iráni atomtudós.
Mivel igy az iráni külügyminiszter nem ért oda előadása megtartására, a gép felrobbantása szükségtelenné vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!