Qurvak, buz*k, es ciganyok utan most bunozoket nepszerusit a Tv2, mi a velemenyetek a dolgrol?
Hal a tortán - Teljes gőzzel
Vendégváró valóság-show
- Zalatnay Sarolta, Tasnádi Péter, Stadler József, Nagy Éva és Pápai Joci a Hal a tortán heti vendéglátói.
Legközelebb mi lesz?
A BKV végkielégítettjei?Millárdos botránypolitikusok?Csecsemőerőszakolók?
Pontozzatok le,de be kell látni: Még egy ilyen farok nép,mint a Magyar,nincs ezen a Világon...
"Kedves kérdező, én kíváncsi lennék, hogy Te mit csináltál amitől azt gondolod hogy Te jobb vagy mint akikről a kérdésedben írsz?"
Hát én még nem sikkasztottam, nem loptam, idáig még közlekedési szabálytalanságot se követtem el, semmi dolgom nem volt a rendőrséggel, és nem is tervezem, hogy kiraboljak egy bankot... javasolnám a tv2nek, hogy legközelebb pedofilokat hívjanak, aztán utánna esetleg sorozatgyilkosokat, a Balástyai rém biztos jól főz ! Az rtlklub meg csinálhatna egy valóság showt Cozma gyilkosaival, esetleg Szögi tanár úr gyilkosaival !
Ha találkoztatok volna ezekel az emberekel személyesen nem így beszélnétek... Amúgy a Józsi remek ember!!! Rengeteg embernek tudott munkát adni régen és ha békénhagyák akkor most is rengeteg embernek tudna munkát bisztosítani.
Aznap amikor hibát találtak a könyvelésben. négyszer jöttek ki ellenőrizni és negyedszerre találtak hibát.
Aztán meg jött a freskós lejáratókampány!!!
A Stadler jó ember és ezt mindenki tudja aki hajlandó a lejáratások és a pletykák mögé nézni...
Benkő papa sokkal nagyobb spíler ezeknél.
Jó (?) nőkkel hentereghet ingyen, sőt még egy rakat pénzt is kap érte. Plusz nő az ismertsége is.
Ki ne vállalna be egy ilyen munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!