Qurvak, buz*k, es ciganyok utan most bunozoket nepszerusit a Tv2, mi a velemenyetek a dolgrol?
Hal a tortán - Teljes gőzzel
Vendégváró valóság-show
- Zalatnay Sarolta, Tasnádi Péter, Stadler József, Nagy Éva és Pápai Joci a Hal a tortán heti vendéglátói.
"Kedves kérdező, én kíváncsi lennék, hogy Te mit csináltál amitől azt gondolod hogy Te jobb vagy mint akikről a kérdésedben írsz?"
Ha megengeded válaszolnék én is.Bár mit nem csináltam én is lenne a helyes :) Tehát:
-Nem sikkasztottam
-Nem raboltam
-Nem öltem
-Nem loptam
-Nem garázdálkodtam
-Nem törtem be sehová
Szóval átlagember vagyok mint a többség,és sérti a jó ízlésemet,hogy köztörvényes bűnözőket futtatnak főműsoridőben.Bár ez inkább az ORTT hibája,hogy hagyja ezeket az igénytelen műsorokat mint ezek a "vendégvárók" Móni és Józsi barát és társaik.És nem igaz,hogy erre van igény mert az unokahúgom 9 éves fejjel többre tartja az igényes filmeket (Le a cipővel,Keménykalap és Krumpliorr,Égig érő fű,stb az ő korosztályának valót)mint az amerikai maszlagot amit nyomatnak ész nélkül.Ha tévézek akkor szinte csak sport és természet(tudományos) műsorokat nézek de inkább olvasok.Persze megnézem én is a premierfilmeket de azt inkább moziban :).Szóval lenne igény a komoly műsorokra csak akkor a celeb sztárocskák és belőlük élők hoppon maradnának és ez nem tetszik nekik,és sajnos ők vannak azon pozícióban akik diktálják a műsortrendet.És így van NEM kell nézni helyette elolvasni egy könyvet vagy összeülni a családdal és leporolni a "ki nevet a végén" vagy a "Gazdálkodj okosan" társasjátékot és sokkal de sokkal jobb szórakozás lesz mint butulni a tv előtt.
28\F
BRAVÓ TV2 csak igy tovább , már ismerkednek azokkal , akik onnan jöttek ahova ők mennek majd...
A gomb meg azért van a TV-n hogy használják EMBEREK !
Jó lenne végre felfogni, hogy azt adják a tévében, amire igény van, ugyanis reklámbevételekből élnek.
Ha minden magyar kultúrlény lenne, és csak a Spektrumot meg a National Geographicot nézné, akkor nyilván nem lennének ilyen műsorok.
Azért szerintem rengeteg olyan ember van, akinek nem csak 5 csatornája van, és ezért nem tud mit nézni. Mondjuk ős is nézhetnék ehelyett az M1-et vagy a Dunát.
A Stadler meg szerintem is nagy arc:)!
Ezek köztörvényes bűnüzők, akik magkapták méltó büntetésüket. Mégis pfújolsz.
És a drága politikus társaink (mind), akik végkielégítik az utolsó forintokat is a zsebünkből, majd megszorítják a tökeinket (már akinek van).
Erre mondom azt hogy no comment.
Köztudott, hogy sajna amit a TV2 és az RTL KLUB művel kereskedelmi televíziózás címszó alatt, az valami undorító...
Magyarországon mindígis a tolvajok,csalók,gazemeberek voltak a királyok - mostmár ők a média által kihelyezett követendő példák is.
Vastaps és hányinger.Hajrá,Magyarok!
Jav: "királyok".
Így már ok? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!