Miért nem vetették be ma az Országgyűlési Őrséget a Jobbik frakcióval és támogatóikkal szemben?
Ez az ország az ilyenek miatt tart itt mint egyesek!
Ezek legalább annyit csináltak, hogy próbálták "megakadályozni" ennek a földtervezetnek az elfogadását, még ha a módja talán olyan is.
Ti meg csak károgtok, a trafikmutyi elfogadása elõtt se csináltatok semmit, csak max. szájaltok, bohóctüntikre jártok!
Már értem miért mondja méhány jobber, hogy balfékek vagytok. :)
"@19:15: Az a baj, hogy nem csak ők ilyenek, hanem mindenki.
Nálunk kulturált politizálás NEM LÉTEZIK.
Egyszerűen nevetséges, hogy mit meg nem engednek maguknak a politikusok."
Láttál te már ukrán parlamenti közvetítést? Nézz majd meg egyet! :)
Amúgy miért baj, ha valaki kiáll a magyar föld védelméért bármilyen eszközzel? Belegondoltatok már, hogy milyen érzés lehet, hogy szó szerint a szemed előtt teszik tönkre a hazádat? Jó, nektek ballibsiknek nem, de most nem a szélsőséges balliberálisokra gondoltam. A Jobbik legalább csinált valamit, és ti? Azon kívül, hogy hőbörögtök a trafikmutyi vagy más ellen?
@14:52: Nem az ukránokhoz kéne inkább hasonlítanunk...
Oké, hogy valaki kiáll valamiért, de ez nem mentség a viselkedésükre, egyik oldaléra sem...
Pont arra írtam, hogy egyáltalán nem hasonlítunk az ukránokhoz...
Az sem lehet mentség, hogy kiárusítják a földet. Vagy az összes fideszes önkényes törvény, ami csak nekik jó, senki másnak. Ehhez képest ez semmiség volt, mégis ezen lovagol mindenki..
Nekem minden válasz tetszett, mindegyikre hasznosat nyomtam, mindegyikből lehetett tanulni valamit. Az inkább alacsony értékelések a megosztottságot mutatják, de én nem a szerint néztem a válaszokat, hogy nekem mi a párt elképzelésem. (Amúgy semmi, mindegyiket egyformán rühellem.)
A 12-esre annyit reagálnék, hogy ez a jobbikos megmozdulás sem volt semmivel sem hatékonyabb a végeredményét tekintve mint a balos "bohóctüntik". Így is megy a FIDESZ nevű úthenger, meg úgy is megy. Én megértem a Jobbikot is, de az LMP-ét is, hogy frusztráltak, a parlamenti munkájuk hatásfoka normál keretek között zéró, ezért kínjukban néha így próbálnak kitörni. Az LMP-éseket büntette Kövér eddig rendesen (igaz, jogalkotási hioba miatt a bírságokat nem lehetett behajtani), kíváncsi vagyok, a Jobbikot most büntetik, szankcionálják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!