Szerintetek se rúgják ki a 14 éves lányt molesztáló kalauzt?
Nem gondoljátok, hogy felháborító, hogy jó eséllyel kirúgják és biztosan beperelik szegény kalauzt? Hiszen csak erőszakkal, a lány akarata ellenére meg akarta csókolni két különböző alkalommal, az utóbbinál már meg is akarta erőszakolni!
Szerintem támogatnunk kell szegény kalauzt, mert felháborító, hogy a mai tinik milyen kihívóan öltözködnek! Kirakják a mellüket, 37 fokos melegben lenge ruhákat mernek hordani, ami akár a szegycsontjuk alatt is láttatni hagyja a bőrt!
Ha nagy volt a lány melle (az volt, hallottam egy ismerősöm öccsének a szomszédjának az unokaöccsétől), az már teljesen érthetővé teszi ezt.
Támogatást a kalauznak, a büdös cigánylányt gyilkoljuk meg!
(történt egy képzeletbeli városban, 2013. június 17-én, a tömegközlekedés egy tetszőleges formájában)
" Még a bemutogatás talán, ha neki lett volna igaza. "
A nőtől elvárjuk, hogy azonnal felismerje hogy ő hibázott és a vezető nem lecseszni hanem segíteni szállt ki hozzá.
De a vezetőtől nem várjuk el, hogy azonnal felismerje, hogy ezt a nőt megütni semmi értelme, csak instant kirúgják és mellesleg családja is van.
nem gond, nem lehetünk mind értelmesek.
Nem érted, ez van ez neked magas.
befejeztem, nem ismétlem el magam és az előző kommentelőket.
Nem Szerintem se rúgják ki a kalauzt,sőt még büntető eljárás se induljon ellene,inkább nevezzék ki az év dolgozójának.
Teljes mértékben egyet értek veled szerintem is támogatnunk kellene a szegény kalauzt,hát mi ez már egy 14 éves lány 37 fokos hőségben lenge ruhában mer járni, persze hogy a lány hibája miért nem húzott inkább pufajkát magára a cafkája.
A villamos vezetővel kapcsolatban a személyes véleményem pedig az,hogy a terhes nő,ha be is mutatott neki és ha a képébe is vigyorgott a vezetőnek mi után majdhogynem piroson ment át és ki vasalták, akkor se volt és nem is lesz soha,joga megütni egy nőt! Semmilyen körülmények között. Aki ezt megteszi véleményem szerint az nem férfi és nem érdemel mentességet,olyan címen,hogy jaj hát csak elvesztettem az önuralmam. Ha ilyen szinten elveszíti az önuralmát nem való emberek közé se az ilyen. Na most lehet beszólogatni lepontozni,meg meg kövezni le sz@rom. Nekem ez a személyes véleményem.
kedves kérdező,
te egy undorító provokátor vagy, vagy totál elmebeteg buta állat,
nem írom le én mit művelnék a gyerekeket molesztálókkal, mert azt a törvény súlyosan bünteti, de nem lenne kegyelem,
molesztálók, pedofilok, nőket-gyerekeket verő férgek, nálam végetek lenne, sajnos nem ismerek személyesen ilyet, de már nem élne vagy kómában lenne az intenzíven,
ha van isten akkor ne adja a kezeim közé az ilyen férget, mert a középkori kínhalál bármelyik verziója finom simogatás lenne ahhoz képest, amit tőlem kapna,
remélem majd egyszer téged is valaki molesztálni fog, úgy igazán, és téged fognak hibáztatni, és senki nem véd majd meg, akkor ráérzel, milyen a védtelen áldozatok szerepe
ja igen, lehet csicska módon lepontozni,
25-s voltam,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!