Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek se rúgják ki a 14...

Szerintetek se rúgják ki a 14 éves lányt molesztáló kalauzt?

Figyelt kérdés

[link]

Nem gondoljátok, hogy felháborító, hogy jó eséllyel kirúgják és biztosan beperelik szegény kalauzt? Hiszen csak erőszakkal, a lány akarata ellenére meg akarta csókolni két különböző alkalommal, az utóbbinál már meg is akarta erőszakolni!

Szerintem támogatnunk kell szegény kalauzt, mert felháborító, hogy a mai tinik milyen kihívóan öltözködnek! Kirakják a mellüket, 37 fokos melegben lenge ruhákat mernek hordani, ami akár a szegycsontjuk alatt is láttatni hagyja a bőrt!

Ha nagy volt a lány melle (az volt, hallottam egy ismerősöm öccsének a szomszédjának az unokaöccsétől), az már teljesen érthetővé teszi ezt.

Támogatást a kalauznak, a büdös cigánylányt gyilkoljuk meg!

(történt egy képzeletbeli városban, 2013. június 17-én, a tömegközlekedés egy tetszőleges formájában)

2013. jún. 21. 13:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

15.11, szánalmas, hogy itt is zsidózol. És nem hiszem, hogy bármilyen közel-keleti országhoz kellene magunkat hasonlítani, itt van mindjárt a szomszédban Ausztria például, ha ott egy ilyen történne meg, nemhogy kirúgnák a sofőrt, hanem még extra büntetést is kapna.

Abban a bizonyos közel-keleti országban is, ami a tévhitek ellenére nem igazán sivatag, menj el, nézd meg, a Negevben max beduinokat talász, na ott azért mehet a nőverés.

2013. jún. 21. 19:16
 12/26 anonim ***** válasza:
És miért követnék el bűnt azzal, hogy azt mondom, hogy ez már a kőkemény Balkán??? Vagy nem az erőszakor pártoljátok?
2013. jún. 21. 19:20
 13/26 anonim ***** válasza:

1, nem zsidóztam, tényeket írtam, szóval ne csúsztass

2, másodjára is csúsztatsz (és akkor még finom voltam), mert te szó szerint "mocskos Balkánt" írtál és nem "kőkemény Balkánt". A kettő között óriási a különbség...

Balkán pedig sok tekintetben meghaladja fejlettségben Magyarországot, szóval lassan már dicséretnek számít a hasonlat.

2013. jún. 21. 20:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy mocskos vagy kőkemény Balkánt írtam. Az pedig tény, hogy Szlovénia előrébb tart (nemcsak életszínvonalban, hanem fejben is) de azért a Balkán szó hallatán nem az az első ország, ami eszébe jut az embernek. Nem hiszem, hogy helyes dolog Kelet-Európát példának tekinteni Nyugat-Európa helyett.
2013. jún. 21. 21:21
 15/26 anonim ***** válasza:
23%

Az oké szerintem és rendben van, hogy pusztán ezért az állásából nem kellene kipaterolni a villamosvezetőt, és ezért küzdjen is a közösség a BKV ellen. A cselekedetét meg lehet érteni, de ettől még egy agresszív barom, és az emberi oldalánál nem kellene pátyolgatni.

Sejtelmem sincs, kit pártolna a közvélemény, ha egy magyar nőt pofozott volna fel egy londoni buszsofőr - vagy ha a villamosvezető kisebbségi lenne.

2013. jún. 22. 00:47
 16/26 anonim ***** válasza:
46%

ha a csávó agresszív barom, akkor az micsoda aki ok nélkül nekitámad másnak, vagy az aki azért támad meg mert nem tetszik az arcod? stb...

ez nem agresszió, ez stresszhelyzet kőkeményen.

Ha egy betörőt úgy arcbavágok egy féltéglával, hogy a fél agya a földön landol, akkor én is agresszív barom vagyok?

2013. jún. 22. 15:41
 17/26 anonim ***** válasza:
32%

"ez nem agresszió, ez stresszhelyzet kőkeményen."

Egy állapotos nő akit 5 másodperccel azelőtt majdnem kinyírtak, nem lehet stresszes annyira, hogy beszólogat és bemutogat.

De egy épp a munkáját végző villamosvezető lehet annyira, hogy felpofoz egy vadidegent.

Válassz, a kettő együtt nem megy...

2013. jún. 22. 23:57
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy betörőt úgy arcbavágok egy féltéglával, hogy a fél agya a földön landol, akkor én is agresszív barom vagyok?"

A különbség, hogy te abban a helyzetben veszélyben lennél. Ezt nem véletlenül kezeli a jog is külön.

2013. jún. 23. 00:01
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

1.:

Van olyan eset, hogy a sofőr nem veszti el az eszét és amikor megöl valakit, akkor csak nevet egy jót és húz egy strigulát a kabin oldalán.

Lehet a gyalogos is vigyor módban mielőtt majdnem meghalt.

Csak épp egyik se normális. Én nem hinném, hogy a nő stressz helyzetben volt ha vigyorgott meg bemutogatott. Még a bemutogatás talán, ha neki lett volna igaza.

Az elméleted hibádzik.

2.:

Veszélyben -> stresszhelyzetben azaz ez egy körülmény.

Ebből a szempontból nincs különbség. Nem igazán értetted meg amit írtam, ez látszik.

2013. jún. 23. 00:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért ragaszkodsz hozzá, hogy patyolat tisztára mosd azt a villamosvezetőt. Leszállt a járműről, és az első észrevétele, hogy hál'istennek nem történt baj. Innen fajult el odáig a dolog, hogy a nő megsértette és ezért kapott egy taslit. Ehhez már kevés a stresszhelyzet, ehhez kell egy mélyen berögződött reflex, hogy ha megsértik, akkor zsigerből erőszakkal válaszoljon. Ez pedig ne legyen már természetes.

Ha pedig eleve kizárod, hogy a nőt sokkhatás érte, csak arra utal, hogy meg sem próbáltál a helyében gondolkodni. Ezt a kettős mércét már nem lehet kimagyarázni.

Egyébként pusztán önvédelem miatt felmenthetnek valakit, de pusztán stresszhelyzet miatt nem.

2013. jún. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!