Szerintetek se rúgják ki a 14 éves lányt molesztáló kalauzt?
Nem gondoljátok, hogy felháborító, hogy jó eséllyel kirúgják és biztosan beperelik szegény kalauzt? Hiszen csak erőszakkal, a lány akarata ellenére meg akarta csókolni két különböző alkalommal, az utóbbinál már meg is akarta erőszakolni!
Szerintem támogatnunk kell szegény kalauzt, mert felháborító, hogy a mai tinik milyen kihívóan öltözködnek! Kirakják a mellüket, 37 fokos melegben lenge ruhákat mernek hordani, ami akár a szegycsontjuk alatt is láttatni hagyja a bőrt!
Ha nagy volt a lány melle (az volt, hallottam egy ismerősöm öccsének a szomszédjának az unokaöccsétől), az már teljesen érthetővé teszi ezt.
Támogatást a kalauznak, a büdös cigánylányt gyilkoljuk meg!
(történt egy képzeletbeli városban, 2013. június 17-én, a tömegközlekedés egy tetszőleges formájában)
Azt a kalauzt a golyóinál fogva akasztanám fel egy oszlopra, hadd röhögjön rajta néhány utas.
Ugyanakkor a villamosvezetőt valahol megértem, akkor is, ha nem helyeslem a pofozkodást.
A kalauz megérdemli, hogy kirúgják, de a vilivezető is.
Utóbbi esetben úgy támadják azt a szegény nőt, mindenki adja a szentet, pedig mindenki bambult már el, ment át piroson és hasonlók. Az meg nem jogosít fel egyetlen férfit sem, hogy kezet emeljen egy nőre.
A kalauz esetében nem értem, hogy a lányon kívül senki nem volt azon a vonaton? Az ilyen kéjsóvár embereket ki kéne herélni. A lány helyében jól tökön rúgni, arcon karmolni, mert akkor az ismeretlen kaller egyből beazonosítható lenne.
"mindenki bambult már el, ment át piroson és hasonlók. Az meg nem jogosít fel egyetlen férfit sem, hogy kezet emeljen egy nőre."
Igen, a probléma nem is azzal volt, hogy lelépett, hanem hogy belevigyorgott a villamosvezető képébe és bemutatott neki, amikor látta, hogy mennyire kiakadt a történtek miatt. Később a nő úgy számolt be az ügyről, hogy szerinte a villamosvezető csak azért állt meg, hogy őt megverje. Még véletlenül sem azért, hogy ne üsse őt el... -.-'
"Háhá, nekem is rögtön ilyesmi ugrott be. Hiába, mocskos Balkán vagyunk, ahol a nagy többség még helyesi is azt, ha valakit pofonvágnak."
Első válaszoló, "mocskos Balkán" max. a jó édes anyád, de nem Magyarország!
Aki így beszél az országról, az a legnagyobb bűnt követi el!
Persze most ez a trendi: "k:rva ország", "mocskos balkán"... Mi jön még?
Ha nem tetszik, húzz el egy távol-keleti sivatagi országba, ahol nem csak pofon csattan, de foszforbombát dobnak önvédelem címén a palesztin civilekre és tüzet nyitnak "veszélyes terrorista" ötéves gyerekekre is.
Persze az rendben van, nekik lehet mindent...
Ha tényleg Balkán lennénk, akkor a "mocskos Balkánozás"-od után nem sokáig maradna a nyakadon a fejed. Szerbek, bosnyákok, horvátok nem bánnak kesztyűs kézzel azzal, aki a hazájukat sértegeti.
bye the way a Balkán sokkal kulturáltabb, mint te
úgy néz ki a kérdező nagyon be van sértődve, hogy nem osztja mindenki a véleményét.
szegénységi bizonyítványból jeles. menj írd meg a leckédet inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!