Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Magyarország szinte egyedüliként marad ki az uniós tagállamok közül a HIV/AIDS-megelőző programokból, mert programokra való pályázathoz szükséges önerőt nem tervezték be az egészségügyi költségvetésbe?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 20. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A normális életvitelhez hozzátartozik a szex, nem tudom az ellenkezőjét hol láttad tőlem az viszont már nem tartozik bele, hogy olyan partnerekkel csináld akikről a nevén kívül sokat nem tudsz. A kapcsolatok 99%-ában a gumi nem a fertőzések ellen szolgál... Tehát ha lecsúszik annak legtöbbször más következménye lehet.

Másik okos... Ha azt állítod hogy 4-ből 1 beteg LEHET akkor ezzel semmit nem mondasz... Lehet hogy az egyetlen barátja volt beteg... Lényeges információt nem adtál csak egy LEHET-et. Ellenben ebből az arányból az szűrhető le hogy 25% esélyt írtál le. Ami akkor igaz ha minden 4. beteg... de nem az. Hülyeséget írtál és még meg is véded.

2013. jún. 20. 17:33
 12/19 anonim ***** válasza:

Továbbra is olyan betegségek mellett kardoskodtok ami annyira minimális előfordulással bír nálunk hogy egy forintot is kár rákölteni. Az iskolában megtanítják, hogyan lehet védekezni. Akkor miről beszélünk? A korábban felhozott orvosi műhibák ellen hogy akarna bárki is védekezni? Költsünk X milliárdot kampányokra... Attól még fertőzött vért fogsz kapni...

A TBC-s felvetésemre a kutya se reagált azóta... Persze értem én ahhoz bárminemű tárgyi tudás kéne..

2013. jún. 20. 17:35
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es nem kaptam megfelelő választ vagy ellenérvet, továbbra is fent áll hogy hiába szexelsz gumival kifoghatsz egy csajt aki HIV+ és lappangási időben van 5-10 éve, gumi kilyukad és lecsúszhat, így bár minimális az esély rá, normális életvitellel is elkapható a HIV. Akkor nem kaphatod el BIZTOSAN hogyha nem szexelsz.
2013. jún. 20. 17:36
 14/19 A kérdező kommentje:
És a vita után lesz releváns válasz is a kérdésre?
2013. jún. 20. 17:52
 15/19 MolotovPunk ***** válasza:

Én ezt elég fontos komoly dolognak tartom.Jellemzi jelenlegi kormányunk tevékenységét.Szerintem nem nagyon érdekli őket mi van azokkal akik HIV fertőzöttek lettek.

Egyébként tényleg van olyan is aki,csak hordozza az écet és sokakban évekig csak lappang,majd egyszer csak durván előjön.

Nos én véleményem a gumiról meg az,hogy egyáltalán nem jó.Kényelmetlen.És egyeseknek az óvszer olyan dolog,mint ha azt mondanád mossál lábat zokniban.

Mellesleg óvszerben is van gagyi meg hibás.

Meg abba gondolj bele,ha egy nap háromszor szexelsz partnereddel az hány gumi?és naponta mennyi pénz lenne az átszámítva?

Én teljesen megbízom a barátnőmben,ráadásul ő fogamzásgátlót szed. (Igaz az mondjuk vírusok ellen nem véd.)

2013. jún. 20. 23:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel indíthatnának egy agymosóhadjáratot a nők körében akiknek kb. fele szed fogamzásgátlót a nemi betegségektől egyáltalán nem védve. na meg ezt már nem most kellene amikor a szexuális kultúra kb. az állatok szintjére süllyedt, megelőzés meg persze nuku:D

Az egészségügyi költségvetés így is hiányos, hiszen még az eüs dolgozók sincsenek megfizetve. Nem a mostani kormányt kell felellősségre vonni.

2013. jún. 21. 01:24
 17/19 anonim ***** válasza:

"Normális életvitelnél nem nagyon lehet elkapni."

A normális életvitelhez az is bele tartozik hogy miután a fogászati ellátás során nagyon gyakran nem ismert a beteg fertőző állapota!!!!

Még pedig ha betartanák az előírt szabályokat akkornem kéne külön fogászatot üzemeltetni a a fertőzöttek számára

illetve

"Normális életvitelnél nem nagyon lehet elkapni."

2013. jún. 23. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Annyira jó hogy felhoztad a fogászati eljárást, tényleg. A bibi ott van, hogy megemlítettem kivételnek ez eü-i szakmákat és KÜLÖN a fogászatot is. Legközelebb legyél körültekintőbb ha kötekedni akarsz, mert ez így csöppet szánalmas.
2013. jún. 23. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Olyan cuki válasz
2013. jún. 23. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!