Aki jövőre a DK-ra szavaz, miért teszi? Miért hisznek még mindig sokan Gyurcsánynak?
Nem nagyon van már olyan ember, aki a DK-ra szavaz.
A DK-hoz képest már a Jobbiknak is 7-szer annyi szavazata van (2% vs. 15%). Ez mindent elmond.
Azért azoknak, akik hisznek a mostani kormánynak és mondjuk a középosztály alatt élnek, Miért hisznek a kormánynak?
Szerintem még sosem gondolták át azt, hogy mit vett el tőlük ez a kormány? Nyugdíjvagyon? Vörös iszap gyűjtött pénze? A rengeteg visszamenőleges törvény? Most például a bankkártyás adó? A megadózott jövedelemből kell még adóznod, hogy kivehesd a pénzedet a bankból. A beígért söralátétből egy táncparkettnyi szőnyeg lett. Sorolhatni lehetne sokáig.
"Én azért, mert Gyurcsány idejében jobban éltem. Volt megtakarításom, jövőképem. Mára feléltem a megtakarításom és szűkösen elég a havi jövedelmem!"
Azért ne hidd, hogy Gyurcsány visszahozná neked a jólétet, azóta sokat változott a világ, Európa gazdasági helyzete. És ezt nem a magyar miniszterelnök személye dönti el.
Hiába tért vissza Orbán a hatalomba, ő sem tudta visszahozni a 98-2002 közti fellendülés, gyors fejlődés időszakát.
"Azért ne hidd, hogy Gyurcsány visszahozná neked a jólétet..."
Ezt én nem is hiszem és nem is mondtam! Amiket leírtam azok tények és rajtam kívül senki nem érezheti a kilátástalanságomat!
A kérdés a DK-ról szólt, és a DK nem jelent szükségszerűen egyet Gyurcsánnyal, -mint ahogy a kérdező is gondolja!
Annál is inkább, hogy nem is szánnak a választásban Gyurcsánynak főszerepet, illetve ő sem kíván miniszterelnök-jelölt lenni.
mert szimplán szellemi fogyatékos azért. vagy mert pénzelik.
vagy mert 100 éves nyugger aki az első kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!