Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 3 ezrelékes tranzakciós...

A 3 ezrelékes tranzakciós illeték azt jelenti, hogy 1000 forintos készpénzfelvételnél 3 forintot adózok,10000 forintnál 30-at és így tovább?

Figyelt kérdés
Az nem sok, akkor mire ez a nagy felháborodás?
2013. jún. 17. 17:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
készpénz felvételnél van csak 6 ezrelékes adó, illetve eltörölték a felső korlátot 6000ftot. Máshol maradt a 3 ezrelék és a felső korlát is 6000ft!
2013. jún. 17. 21:04
 12/30 anonim ***** válasza:

[link]

Erről van szó... megy a hiszti..

2013. jún. 17. 21:08
 13/30 MolotovPunk ***** válasza:

Ismét egy újabb balf_sz adó.

Utolsó válaszoló,te nagyon naiv ember vagy,hogy elhiszed a kormány meséjét.Már elnézést.

Éves szinten igen is sok az a 7200FT vagy még kicsivel több forint,nekem is ugyanúgy,mint másnak.

Nem mellesleg a fidesz kormányok is emelték a BKV jegy árakat,tudom és tapasztalom ezt,mert hetente járok legalább egyszer villamossal és busszal is.Európai szinten is nagyon drágák a jegy árai itt,sőt itt a legmagasabbak.(Színvonal meg nulla.)

2013. jún. 17. 21:08
 14/30 MolotovPunk ***** válasza:
Elnézést: 20:24 es írónak írtam.
2013. jún. 17. 21:10
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

20:24

"Én még jól emlékszem 2006-ban Gyurcsány idején emelkedett a bruttó fizetésem, és a nettó meg egyidejűleg csökkent, hála az MSZP-SZDSZ adóemelésnek."

Hol élsz te? Épp az utóbbi időben történt ez meg az adójóváírás eltörlése miatt. Ja, vagy te magas fizetésű vagy?

2013. jún. 17. 21:15
 16/30 anonim ***** válasza:

Arra a nagy felháborodás, ha másik automatából veszek ki pénzt mindig 600 forintot kell fizetnem a semmiért:S

Bocs az offolásért, de egy kis kedély javítónak a bankrendszerről:D (A minap halottam ezt a jópofa viccet:)

Egy magyar és egy zsidó gyermek játszik, amikor azt mondja a zsidó gyerek:

- Tudod mit, játsszunk bankosat!

- Azt meg hogy kell? – kérdezi a magyar gyerek.

- Úgy, hogy Te ideadod a labdádat, és minden alkalommal fizetsz, ha játszani akarsz vele. Akkor is fizetsz, ha másnak akarod oda adni, és minden hónapban fizetsz egy fix összeget azért, hogy megőrzöm a labdádat!

2013. jún. 17. 23:14
 17/30 A kérdező kommentje:
oké, de mi a magyar gyerek válasza? :))
2013. jún. 17. 23:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Itt a labda, játssz csak vele:)
2013. jún. 17. 23:23
 19/30 anonim ***** válasza:
30%

Remélem legalább egyre többen leszoknak arról a kommunista gyakorlatról, hogy nekik a fizetésük egy összegben, kp-ban kell. Szinte mindent lehet fizetni kártyával vagy átutalással az internet előtt ülve. Aki meg olyan hülye, hogy egy csomó készpénzt hord magánál, mert ettől boldog, az igen is adózzon csak.

(Na, jöhetnek a piros kezek nyugodtan, lesz@rom)

2013. jún. 18. 01:12
 20/30 kovpet ***** válasza:
#19: Sarki boltban hogy veszel sört kártyával? Csak hogy az alapvető élelmiszereknél maradjunk :)
2013. jún. 18. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!