Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg 6 mill magyart akarnak...

Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 09:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%

"Felejtsünk el, gondolkozni?"

Nos Te bizonyára elfelejtettél. Ha végigolvastad a hozzászólást, akkor világossá válik, hogy nem erről beszéltem.

Mi köze van ennek a kérdésnek a válsághoz?

"Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?"

Én erre válaszoltam és az a véleményem, hogy nem. Úgyhogy szerintem nincs sok értelme azon vitázni, hogy gondolkodjak már, mert amint látom te nem veszed figyelembe mások véleményét. Ez esetben persze én se fogom a Tiédet.

Arról pedig amiket felsoroltál nem szeretnék nyilatkozni. Nyilván Te név szerint tudod, hogy kik okozták a válságot illetve ismered a világ összes vállalatvezetőjének vallását, ehhez a tudáshoz én fel sem érhetek ergo nem válaszolok.

2009. okt. 12. 19:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Igaz csak a számok nem stimmelnek.Már folyamatban van...
2009. dec. 21. 19:09
 23/27 anonim válasza:
89%
HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ezt te elhitted??:D:D Ki jönne Izraelből ide? Ott süt a nap és Hawaii. Am biztos egy paranoiás antiszemita, náci pszichopata írta. Vagy csak humorizálni próbált.
2010. márc. 5. 15:34
 24/27 anonim ***** válasza:
Persze,hogyne.Sőt mind a 10 milliót kiírtják,hogy több legyen a hely.Te ostoba birka,biztos a kuruc.info-ról tájékozódsz.A zsidók le sem szarják a magyarokat,csak megsúgom.Az izraeliek pláne.
2010. aug. 13. 10:42
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés komoly? :O

Szerinted azért küldik a halálba fiatal fiaikat/lányaikat azért a maroknyi sivatagért hogy ide jöjjenek???

Ezért küzdenek olyan elszántan,ezért tartották 2000 évig meg identitásukat hogy most eldobjanak mindent amit keservessen felépítettek és ide költözzenek?

Komolyan gondolod?

2011. máj. 27. 14:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még ezt? Olvasd újra figyelmesen a kérdést, és rájössz, hogy mekkora hülyeség.
2013. júl. 12. 14:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen elméleteket hirdetőkre jellemző, hogy jobbra-balra cionistáznak, de arról halovány lila fogalmuk sincs, hogy mi is pontosan a cionista mozgalom, és hogy Izrael (és nem más terület), miért kiemelten fontos a zsidók számára.
2013. júl. 14. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!