Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?
"Felejtsünk el, gondolkozni?"
Nos Te bizonyára elfelejtettél. Ha végigolvastad a hozzászólást, akkor világossá válik, hogy nem erről beszéltem.
Mi köze van ennek a kérdésnek a válsághoz?
"Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?"
Én erre válaszoltam és az a véleményem, hogy nem. Úgyhogy szerintem nincs sok értelme azon vitázni, hogy gondolkodjak már, mert amint látom te nem veszed figyelembe mások véleményét. Ez esetben persze én se fogom a Tiédet.
Arról pedig amiket felsoroltál nem szeretnék nyilatkozni. Nyilván Te név szerint tudod, hogy kik okozták a válságot illetve ismered a világ összes vállalatvezetőjének vallását, ehhez a tudáshoz én fel sem érhetek ergo nem válaszolok.
Ez a kérdés komoly? :O
Szerinted azért küldik a halálba fiatal fiaikat/lányaikat azért a maroknyi sivatagért hogy ide jöjjenek???
Ezért küzdenek olyan elszántan,ezért tartották 2000 évig meg identitásukat hogy most eldobjanak mindent amit keservessen felépítettek és ide költözzenek?
Komolyan gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!