Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?
:DDDD
imádom a politika rovatot, itt süllyednek a legmélyebbre az emberek.
itt nevetek a legnagyobbakat. :)
alap, hogy ÉN vagyok a vak, a hülye.
nem!
25 millió magyart akarnak kiirtani és 50 millió zsidót fognak idetelepíteni.
karácsonyra ne tervezz semmit, mert már nem leszel itt.
:DDDD
Nem, én nem tituláltak hülyének csak vaknak.
„Pff... hát tiszta szerencse, hogy vannak ilyen okosak is mint te kedves utolsó.”
Tudod az nem gond hogy ha engem néztek hülyének , mert istenem van ilyen.
Az a veszélyes hogy a zsidókat nem nézitek ennyire okosnak!
Pedig ott az élő és magmagyarázhatatlan példa, a mai világvállság.
Itt is kézzel fogható a zsidók elévülhetetlen részvétele.
De csak gondolkodj!
Miből fújta fel a lufit, és kiknek lehettek főként eszközei hozzá!
A számokat sokallom egy kicsit, de nem tarotm lehetetlennek a dolgot, ismerve a zsidókat.
Én azon háborodom inkább fel, hogy vannak akik offolják itt azokat, akik hisznek ennek a dolognak. Miért? Hiroshima, Nagaszaki, Irak, Vietnam...nem elég egyértelmű hogy a pénzhatalmaknak nem szent semennyi emberélet? Vagy ezek meg sem történtek? Ezt is biztos nácik csinálták mi? siralmas...
Nem, ez abszurdum. A manapság ismételten megerősödő szélsőséges mozgalmakkal együtt erősödnek az ilyen abszurd vádak.
Tudom, hogy most engem le fognak pontozni, illetve zsidónak fognak titulálni, mert manapság ez a divat, ennek ellenére maradok református. A mai világban észrevehető az ilyen összeesküvés-elméletek kreálása, de nemcsak itt, hanem a világ össze országában. Ilyen, hogy nem volt holokauszt, a zsidók kiirtanak minket, a H1N1-et is zsidók csinálták, hogy tudatosan fogyasszák az emberiséget és így tovább.
Remélhetőleg hamarosan tudatosodik majd ez a világban: volt Hirosima, volt Nagaszaki, volt Vietnam, de talán Auschwitzba se szórakozni vitték az embereket. Nyilván vannak kétes dolgok a történelemben, de valahol már olyan mennyiségű bizonyíték van, hogy kötve hihetjük kreációnak.
Nyilván van, aki nem hisz benne és van aki hisz, annyit tudok javasolni mindenkinek, hogy egyetlenegyszer magába gondolja át, mit is jelent ez a kérdés, mi mindent kéne ehhez megtenni, miért tennék és hogyan? Ezek után mindenki saját lelkiismeretére van bízva és szabadon mondhatja a saját a véleményét, hiszen szólásszabadság van, ám épp ezért én is szabadon fejthetem ki az álláspontom.
„Nem, ez abszurdum. A manapság ismételten megerősödő szélsőséges”
Szerinted mi okozta ezt a gazdasági válságot?
Kiknek volt lehetőségük ezeket a lépéseket megtenni?
Kiknek a kezében vannak ezek a cégek , intézmények?
Kik kaszálták a legnagyobbat a végén rajta?
Ezek a válaszok semmik, nem léteznek, ?
Felejtsünk el, gondolkozni?
Egy másik példa.
Kinek volt egy nagyon furcsa honfoglalása?
Kiket támogat 100-95× érdemtelenül az USA.
Kinek néznek el minden etnikai tisztogatást, még fel sem említve?
Kik akik a gazdasági erejükkel visszaélnek bizonyíthatóan, és ha nem elég majd segít a nagy testvér?
Kik akik már elmondták hogy hol és mit szeretnének?
Kik akiknek a tejeikben is látszik az irány?
Kik akiknek nagyon kellemetlen most ott lakni ahol laknak.
Ezekre a kérdésekre te nem adsz tiszta lelkiismerettel választ?
Annyit még hozzátennék, akár igaz, akár nem, a tények már enélkül is elkeserítőek. Az ENSZ népesedési szervezete szerint 1900-ban a Föld lakóinak 21 százaléka élt "Európában, ma kevesebb, mint 12 százaléka, 2050-ben alig hét százalék és becsléseik szerint az évszázad végén alig 4 százalékos lesz ez az arány. E számítások alapján a jelenleg 82 milliós németországi lakosság az évszázad végére 32 millióra zsugorodik, az 57 milliós Olaszország 15 millióra, a 40 milliós Spanyolország 11,9 millióra. Még drámaibbá válik a lakosságszám csökkenése Kelet- és Közép-Európában, Ukrajna lakossága 2050-ig 43 százalékkal, Bulgáriáé 34 százalékkal csökken, a balti államokban negyedével kevesebben élnek majd. Ezek a tendenciák lesznek érvényesek Oroszországra is. A XXI. század végén többen élnek majd Jemenben, mint Oroszországban. A helyzet Közép-Európában alig valamivel lesz kedvezőbb, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon, a csökkenés 17-18 százalékos lesz. 2040-ben – de lehet, hogy valamivel korábban – lakosságszámban az Egyesült Államok megelőzi Európát."
Úgyhogy ezen a mai öngyilkos, fogyasztói társadalmon is illene elgondolkozni. És igen, van zsidókérdés ma Európában (ahogy megsúgom, 2000 éven át mindig is volt), és cigánykérdés, meg bevándorlókérdés is van, csak éppen nem illik észrevenni. Meddig mehet ez az inkvizícióra emlékeztető állapot, hogy aki látni mer, az gyűlölködő? Hogy illemből csukjuk be a szemünket? Ha a bankok 90%-a zsidó érdekeltségű akkor én gyűlölködöm? Én vagyok az oka hogy valóban azok? A tényeket miért nem nézi senki? Mert a tények tények maradnak, egy zsidóra nem lehet azt mondani hogy nemzsidó. Egyesek azt is mondják, hogy a zsidóknak igazuk van, és leleményesek, jól teszik? Tőletek kérdezem, tudjátok hogy szerezték a vagyont a 19. század végén ezek a "leleményes" emberek? Másokat öngyilkosságba kergetni, elszegényíteni mi felénk nem leleményesség, hanem aljasság, megvetésre méltó tulajdonság. Sajnálni tudom csak azokat, akiknek ez leleményesség, nyilván ők is biztos ilyen "tisztes" családi körből jöhettek, ahol a gyilkosokat leleményesnek hívták...
Nem védem én egyik népet sem, a németeket sem, a magyarokat sem, de mi sosem állítottuk maguknról hogy bűntelenek vagyunk. Vajon melyik nép az amelyik 3000 év óta mindig "bűntelen", "szegény elnyomott"? Kérdezek mást, amit Luther is megkérdezett már a 16. században. Magyarul, a zsidók és a többi nem európaiak azt mondják, hogy ők rabok és elnyomottak közöttünk? De melyik ördög hozta őket ide? Mi nem telepítettük őket ide a Templom lerombolása után. Ha annyira rabok, miért vanak 2000 éve köztünk, mikor mi nem hoztuk őket ide? Ez igaz a többiekre is, tüntethetnek, lázadozhatnak, de maguktól jöttek. Istene ha én kitelepülnék Arábiába és nem akarnék a Korán törévnyei szerint élni teljes joggal megköveznének; de mikor egy nem európai idetelepül és nem akar a keresztény értékrend szerint élni, abból nemzeti hőst csinálnak és elnyomott árvának mutatják be. Csak az utolsó kérdés, a birka társadalom meddig akar még ilyen látványosan nemgondolkodni?
Azt nem hiszem, hogy nyílt népírtás lenne, vagyis kétlem, hogy feltűnően kiírtanának 6 millió magyart, hogy rip-rop zsidókat telepítsenek be ide. Ez egy kicsit túl elképzelhetetlen.
Azonban nem kellene alapból összeesküvés elméletnek, paranoid kérdésnek titulálni a felvetést.
A tel-avivi reptéren egy prospektusban hirdették, hogy "vegyél földen az új hazában, Magyarországon". Felháborodottan mesélte egy ismerősöm, aki járt kint Izraelben. Valamint szintén ő mondta, hogy néhány iskolában magyarul taítják a gyerekeket, hogy majd megértsék magukat az új hazában... Ha nem az ismerősöm mondta volna, el sem hinném.
Hogy miért pont Magyarországra jönnének, miért nem máshova vagy miért nem maradnak ott? Azért, mert az idő teltével egyre kevesebb lesz az ivóvíz, Jemenben pl. 20 éven belül teljesen elfogy a víz, így sok más ország így fog még járni. Nyílt titok, hogy Izraellel és az arab országokkal szemben Magyarországnak hihetetlen mennyiségű ivóvízkészlete van a föld alatt. Mellesleg szinte teljesen körbezárnak minket a Kárpátok. Amikor már alig beszélhetünk Hollandiától, Nagy-Britanniáról, eltűnnek a tengerparti városok, addig Magyarországon ebből mit sem éreznénk. Egyszóval természeti kincs és földrajzi helyzet alapján kivételes helyzetben vagyunk.
Mellesleg a zsidó megszállás ügyét azért sem röhögém ki, hisz maga Simon Peresz mondta, hogy felvásárolják Magyarországot... Mondott valamelyik politikusunk is valamit? Kikérték maguknak, hogy ilyet mondanak? Nem... Ezzel szemben mit látunk? Egyre több vendég érkezik Izraelből, egyre több körülzárt nagyon elit lakópark épül -ahol magyarok nem vehetnek lakást-, hallunk Sukoróról és megannyi nagy zsidó vállalkozásról...
Azt mondta nekem valaki korábban, hogy beszélek itt a zsidókról, miközben zsidót még max csak képen láttam... Hát el kell keserítsem az illetőt, hogy nem minden zsidó hord nagy szakállt, pajeszt, kaftánt meg kipát... Szinte teljesen ugyanolyanok, mint más ember, csak néhány vonásukban térnek el pl. egy némettől, de akadnak olyanok, akiken nem is lehet észrevenni. Egy éven belül 4 ismerősömről derült ki, hogy zsidók. Korábban nem is sejtettem.
Mielőtt valakik leantiszemitáznának, csak elmondom, hogy az egyik a legjobb barátnőm.
Kérdező: az ivóvízbe nem hinném, hogy csempészek anyagokat... Azok ugyanis már most is benne vannak. Rengeteg nő szed fogamzásgátlót, vizelésnél ez belekerül a vízbe, ami tisztítás után benne marad, ezzel csökken mind a nők, mind a férfiak fogamzóképessége. (Ezt nem én találtam ki, a nőgyógyászom mondta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!