Tényleg 6 mill magyart akarnak kiirtani és 6 mill zsidót betelepíteni, mert nam érzik magukat jól izraelben? Létezhet ez?
Ez hülyeség. Ha nem érzik jól magukat Izraelben akkor jönnek azok maguktól is, nem kell őket betelepíteni.
Mondjuk Izraelben szép a Golán-fennsík úgyh én szívesén kimennék XD
Nem igaz így!
Csak 1-2 mill zsidó akar idejönni, mikor már tényleg a gazdasági gyarmataik leszünk, és 6 mill magyar kell nekik rabszolgának! Persze termelő képtelen idősekre és gyerekekre, betegekre, kiművelt emberekre nincs szükségük. Tisztán látszik, a tevékenykedés törésvonalán!
"Mondjuk Izraelben szép a Golán-fennsík úgyh én szívesén kimennék XD"
15-20 év és teljesen élhetetlen lesz a klímaváltozás miatt.
A mi számunkra előreláthatólag nem jelent sok negatívumot és relatív felértékelődünk.
Előrelátók a zsidók és a naiv emberekre támaszkodnak.
Ezt már 1000× bizonyították. A legnagyobb üzlet, amit eddig kigondoltak és szisztematikusan haladnak a megvalósítása irányában, ma már sokszor nyíltan.
„Milyen hülyeségeket fognak még kitalálni?És miért éppen Magyarországra akarnának jönni? Van épp elég európai ország,ahol jobb a klíma stb.,mint nálunk.”
Mert nem a mostani állapotokat kell nézni.
És mert pld Francia országba a Franciáktól 2 perc alatt megkapnák.
De persze az sem mindegy hogy mennyibe kerül a gyarmatosítás, és mi a várható haszna.
Hol kicsi az ellenállás és hol naivak az emberek akik még a saját szemüknek sem hisznek.
Hol létezik egy olyan tevékeny zsidó közösség aki az éket jelenti.
És 1000 ok ami miatt mi vagyunk a legalkalmasabban.
esküszöm kezeltessétek magatokat végre, és nyugodjatok már meg.
hogy lehet ekkora f.szságot elhinni? gondolkozz már
Szerintem ez túlzás ez az elmélet. Azért nem kellene mindent elhinni. Kizárt dolog hogy 6 millió zsidó ide jöjjön. Viszont az tény hogy a globális pénzügyi elit (ez max. néhány száz ember) drasztikusan le akarja csökkenteni a világ lakosságát. Szerintük a Kárpát-medencében az ideális lakosság 6-7 millió fő lenne.
A népírtás eszközei a laboratóriumban kifejlesztett vírusok, a kétes összetételű oltóanyagok, élelmiszernek nem nevezhető vegyszerek, liberális gondolkodásmód (kevesebb gyerek), etnikai ellentétek szítása (pl. arab-francia, magyar-szlovák, magyar- cigány stb.).
Emellett Magyarország kiemelet helyen szerepel a zsidók listáján. Ennek oka a jó termőföld, óriási ivóvízkészletek. Ugyanis a jövő aranya az ivóvíz lesz.
Simon Peresz is az elsődleges felvásárlási célpontok között említette az országot.
A zsidók valószínűleg tömegesen fogják elhagyni a mai Izraelt, ugyanis ott a helyzet fokozódik, és ugyan technikailag ők vannak fölényben, a palesztíok viszont demográfiailag erősek (magyarul szaporodnak mint a nyulak.) Aztán valószínű hogy a globális felmelegedés hatására az éghajlat is változni fog.
Viszont, a zsidók igyekeznek megtartani az országukat, és szinte kizárt hogy egy nagyléptékű betelepítést feltűnés nélkül meg lehessen oldani. Inkább valószínű hogy ebben az esetben a világ részein fognak szétszóródni, de az lehet hogy hozzánk is érkeznek majd páran.
Ez is csak egy elmélet, mert a világpolitikai helyzet változik, de én ezt látom valószínűnek.
„esküszöm kezeltessétek magatokat végre, és nyugodjatok már meg.
hogy lehet ekkora f.szságot elhinni? gondolkozz már”
Ezt mondták a Palesztínoknak is?
Nem én szenvedem üldözési mániában hanem te vagy vak.
Persze talán ma már nem lesz ekkora jelentősége ennek az egésznek mert kikerülnek a közéletből végre a
cionista ékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!