Gondoltatok már arra, hogy amit a fidesz művel, csak színjáték és valójában nem is akar győzni?
Ők is tudják, hogy egy roncs országot hagynak maguk után, mi értelme lenne újra győzni?! Semmi.
Kiszipolyozzák az országból az összes pénzt, amit csak lehet, elutalják a saját off shore számlájukra és boldogan élik életük, miközben az utánuk hatalomra jutó párt igyekszik feltámasztani a halott országot.
"A kérdező kommentje:
Kezdünk egyenesbe jönni?
Ezt hol olvastad? Sohasem látott mélyponton a gazdaság! A pénzeket sem arra költik amire kéne.
Értelmetlen a tényekkel vitatkoznod.
Ma 4,5% a jegybanki alapkamat, alig 2% a CDS felár és lassan letelik az IMF hitel, az infláció alacsony, az államadósság is csak a Ft árfolyam lebegése által vezérelt. Nőt a kiskereskedelmi fogyasztás.
Még is mit vársz? Teljesen értelmetlen elvárásokat?
A fejlett világban válság stagnálás vagy éppen recesszió van. Sőt! Sok helyen úgy van stagnálás és recesszió hogy iszonyatos mértékben adósodnak elfelé (Szlovákia).
Vagy éppen oylan megszorításokkal sokkolták a társadalmukat hogy mindenki menekül (Észtország) , és nem úgy mint itt hanem nagyságrendekkel élénkebben!
Kína mutat még növekedést, de sz is inkább már csak a tehetetlenség törvényszerű lendülete nem gyenge lufifújtatással ötvözve, ami nagyon nagyot fog szólni!
Határozd meg mit is vársz ebben a helyzetben, és állítsd szembe a maszop ámokfutásával egy élénk kunjunktúra idején.
Mit vársz? Mi lenne az elvárható?
Egyáltalán nem kormányozza sz.rúl az országot, az szoci-liberális bandánál fényévekkel jobb (de igen, tudom, nem ezt írja a hvg meg az index :D) Európában olyan bösszmeséget még soha egyetlen kormány sem csinált mint amit ők műveltem (mármint a szoci-liberálisok) és ezt nem én mondtam :D
A fidesz meg a trafikmutyival úgy volt, hogy megengedhetnek maguknak ilyeneket is, mert annyival népszerűbbek mint bárki más.
"Kedves" 63%-os válaszoló,
Először is barom a jó édesanyád,
Másodszor, Wittner Mária mondta 2006-ban, hogy az egyik fideszes képviselőtársa jegyezte meg a választás után, hogy egyáltalán nem baj, hogy "nem nyertünk, mert ezt a romhalmazt tegye rendbe az mszp, úgyis belebuknak és akkor mi jövünk".
Na, ki a barom ezek után, te szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!