Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van erre logikus magyarázat?

Van erre logikus magyarázat?

Figyelt kérdés
Ha ebben a kategóriában van egy olyan kérdés, hogy melyik a jobb, Orbán vagy Bajnai; esetleg ki lesz Orbán kihívója: Mesterházy vagy Bajnai, miért írják be, hogy Vona Gábor? Ezek direkt offolnak, vagy ennyire nem értik a kérdést?

2013. jún. 14. 00:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hmm a hozzászólásod: "Hol maradtak azok az ,,állítólagos" tenni akarások amikről beszélt?" Nem emlékszel, amikor elmentél szavazni a tandíj meg a többi ellen? ;)

Ezután leírod azt, ami a politikusok 70%-ára igaz, a mostani Fideszre meg hatványozottan. :D

"a volt sofőrje mondta, hogy Ferike reggelente a nyakkendője színéhez választja a kocsit, hogy passzoljon."

Köszönöm a napi urban legendet!

"Ami meg a tüntetést illeti...."

Aki öt felszólítás után nem takarodik haza, az ezt érdemli.

"Magyarországot kiszolgáltatta, eladósította, tönkretett"

Forrás? :D Kicsit konkrétabban lehetne? :D

Ezután: nem dolgozik blablabla lusta disznó blablabla.

"gyanítom, hogy Fletó még jó pár millió forintját fogja még lenyúlni az amúgy is szegény kis hazánknak."

Szegény a hazánk? Hisz tízmilliárdos stadionok épülnek!

Sokat beszéltél, keveset mondtál. Ezért kár volt koptatnod a billentyűzeted.

Ja és amiért mégis válaszoltam, az az, hogy leírhassam:

"Várom a választ kedves kérdező....."

Te fogalomzavaros id1óta, szétoffolod a kérdésem, engem kérdezgetsz, de ez még akkor sem tűnik fel, amikor KÉRDEZŐnek hívsz... :D

2013. jún. 15. 16:12
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

"2. A kérdésre válaszolnak? Nem, tehát offolnak. A Jobbik 15%-ot kapna egy mostani választáson, az Együtt-PM meg mivel 99%, hogy együtt indul az MSZP-vel, kb. kétszer annyit. Na ezért nem számol senki egy Jobbik győzelemmel."

Tehát azért, mert 15%-on áll a Jobbik, azért már nem kell alternatívaként felsorolni? Ennyi erővel 2010-ben az LMP-t sem szabadott volna engedni indulni a választáson, hiszen neki alapból még annyi esélye sem volt, mint a Jobbiknak. De nyilván a kettős mérce szerint csak a Jobbikra vonatkozna ez a fajta diszkrimináció, a liberális pártokra nem.

2013. jún. 16. 01:17
 13/26 A kérdező kommentje:

"Tehát azért, mert 15%-on áll a Jobbik, azért már nem kell alternatívaként felsorolni?"

Könyörgöm, ez a kérdés? Nem. Akkor miért offolnak?

"Ennyi erővel 2010-ben az LMP-t sem szabadott volna engedni indulni a választáson, hiszen neki alapból még annyi esélye sem volt, mint a Jobbiknak."

A kérdésben hol látsz te egyetlen LMP-s nevet?! Ki beszélt választási indulásról?! A szövegértés ennyire nem megy? Jesszusom, hogy sikerülhetett neked a magyar érettségi... Reklamálj azoknál, akik az általam hivatkozott kérdéseket kiírták! De hisztizz csak, hogy diszkriminálom szegény Jobbikot... :DD

2013. jún. 16. 02:21
 14/26 anonim ***** válasza:

"Könyörgöm, ez a kérdés? Nem. Akkor miért offolnak?"

Te írtad azt, amire én ezt írtam. Akkor nem te offolod magad a saját kérdésednél? :D

" kérdésben hol látsz te egyetlen LMP-s nevet?! Ki beszélt választási indulásról?! A szövegértés ennyire nem megy?"

""A Jobbik 15%-ot kapna egy mostani választáson, az Együtt-PM meg mivel 99%, hogy együtt indul az MSZP-vel, kb. kétszer annyit. Na ezért nem számol senki egy Jobbik győzelemmel."" A PM az LMP egyik tagja, A "győzelem" pedig ebben a kontextusban a választással kapcsolatos. :)

"Jesszusom, hogy sikerülhetett neked a magyar érettségi... Reklamálj azoknál, akik az általam hivatkozott kérdéseket kiírták! De hisztizz csak, hogy diszkriminálom szegény Jobbikot... :DD"

Ezt a fajta primitívséget pedig nem szeretném kommentálni, ez a tipikus "jajj, én megmondom a frankót, mert az egyetemből élek, mivel 10 év alatt a diplomát nem tudtam megszerezni, és aki nekem ellentmond, az mind idióta".

Szóval igen, id1óta vagy, de majd felnősz egyszer. :) :DD

2013. jún. 16. 02:33
 15/26 anonim ***** válasza:
*A PM az LMP szakadár csoportja.
2013. jún. 16. 02:33
 16/26 A kérdező kommentje:

Na most sem sikerült jobban a szövegértés... :D Amit én "offoltam", az a reakcióm volt a 2-es kommentjének "7%-os" részére. Hogy hiába 7 százalékosoztok, attól még csak a 3. legnagyobb párt maradtok. Neked sikerült a reakcióm egy részét kiemelni, és arra a kijelentésre ( és véletlenül sem a kérdésre) válaszolnod egy jó nagy hülyeséget...

Felfogtam, hogy a választással kapcsolatban beszéltél az LMP-ről. De nem tudtam, hogy hoztad ide, ezért merészeltem megkérdezni, hol láttál te LMP-s nevet.

"Ezt a fajta primitívséget pedig nem szeretném kommentálni,"

Primitívség, ha kinevetlek a frusztrációdért és a szövegértési képességed hiányáért? De én azért kommentálom a te primitívségedet, mert nagyon nem vagy képben:

"ez a tipikus "jajj, én megmondom a frankót, mert az egyetemből élek, mivel 10 év alatt a diplomát nem tudtam megszerezni, és aki nekem ellentmond, az mind idióta"."

Ebből egy dolog talált, hogy egyetemista vagyok! Azt viszont szeretném megtudni, hogy:

1. hogy járhat valaki ingyen 10 évig, ha max. 1 képzés / 6 év (12 félév) ingyenes?

2. hogy lehet megélni egyetemből, ha ált. a hallgatók felének jár átlag alapján ösztöndíj, ez nálunk 6000 Ft-tól kezdődik, maximum (ha kb. csak ötösei vannak, és több tárgyat teljesít mint kéne) 30-35 ezer Ft? Ki él meg ebből?

3. Ha valaki szerinted megél az egyetemből (bizony, ebből a 30-35 ezerből), mert olyan jól tanul, akkor miért nem tud lediplomázni 10 év alatt sem?

4. a logikus érvelés az ellenséged (... megmondom a frankót, MERT az egyetemből élek, MIVEL ... )

Ja képzeld, nem mindenki idióta, aki ellentmond nekem. Aki viszont baromságokat ír, és fel is háborodik azon, hogy ezt szóváteszem... :D

Ebből a kis szösszenetedből kiderült, hogy:

1. fogalmad sincs a felsőoktatásról,

2. irigykedsz a diplomásokra, hogy okosabbak, ügyesebbek, többet keresnek stb. mint te,

3. és könnyen bedőlsz a hangzatos baromságoknak, mint ez a "10 évig egyetemből élés".

A legszomorúbb, hogy ezt te büszkén hangoztatod...

"Szóval igen, id1óta vagy, de majd felnősz egyszer. :) :DD"

Mindig jókat röhögök, amikor ostoba emberek neveznek engem idiótának. :) :DD

2013. jún. 16. 05:32
 17/26 anonim ***** válasza:

A többire nem reagálok, mert ugyanazt mondanám el, mire te ugyanúgy reagálnál, de:

"1. fogalmad sincs a felsőoktatásról"

Vannak, akik abból élnek. :)

"2. irigykedsz a diplomásokra, hogy okosabbak, ügyesebbek, többet keresnek stb. mint te"

Vegyük sorra: Okosabbak. Ja, hogy egyetemista lehet csak okos ember? Ügyesebbek? xDD Ja...Többet keresnek?? Nem ti hisztiztetek napokig az utcán a Bajnai-gárdával (Hallgatói Hálózat) az utcán, hogy milyen keveset kerestek, és hogy hozzátok képest még egy takarító is jobban él? Ja meg hogy nem akartok röghözkötést? Nem ti hisztiztetek?

"3. és könnyen bedőlsz a hangzatos baromságoknak, mint ez a "10 évig egyetemből élés"."

Ok. :D

"A legszomorúbb, hogy ezt te büszkén hangoztatod..."

Az a szomorú szerintem, hogy te ékes példája vagy annak, hogy a legtöbb egyetemistának elszáll az agya magától, és hihetetlen beképzelt. Diplomások sokkal okosabbak, ügyesebbek stb..És ezt te büszkén hangoztatod...

"Mindig jókat röhögök, amikor ostoba emberek neveznek engem idiótának. :) :DD"

Megint csak az oltári nagy képed..De rendben. Id1óta vagy. :)

2013. jún. 16. 13:50
 18/26 A kérdező kommentje:

"A többire nem reagálok, mert ugyanazt mondanám el, mire te ugyanúgy reagálnál, de:"

És így sikerült elsunnyognod az egyetemből élés megmagyarázását! :)

"Vannak, akik abból élnek. :)"

Figyelj már, azt kérdeztem, HOGYAN? Erre mit válaszolsz? Vannak olyanok. Tudsz válaszolni a kérdésemre? :DD

"Vegyük sorra: Okosabbak. Ja, hogy egyetemista lehet csak okos ember?"

Nem, de nálad kifejezetten okosabbak.

"Ügyesebbek? xDD"

Ügyesebbek pl. a munkakeresésben. Esetleg bebizonyítod, hogy a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők jobb helyzetből indulnak? :)

"Ja...Többet keresnek?? Nem ti hisztiztetek napokig az utcán a Bajnai-gárdával (Hallgatói Hálózat) az utcán,"

Bajnai-gárda, megint egy hangzatos f@szság... :) Ez a megnevezés egy az egyben a Fidesztől van. :D Ja amúgy vicces a Jobbik viszonya a tüntetőkkel... Először még jó, megyünk velük tüntetni, aztán náciznak, akkor nem megyünk, aztán mégis megyünk, de hazaküldenek a pártjelvények miatt, (mert ugyan előre meg volt mondva, hogy azt nem lehet hozni, mi mégis viszünk) aztán kiderül az ELTE BTK HÖK listázása, na ekkortól már az ellenségeink. :DD

"hogy milyen keveset kerestek, és hogy hozzátok képest még egy takarító is jobban él?"

Ezt a baromságot te hol hallottad? :D Diplomával úgy 1,5 - 2-szeresét meg lehet keresni, mint nélküle... :)

"Ja meg hogy nem akartok röghözkötést? Nem ti hisztiztetek?"

Hisztizni te hisztizel. Számold már ki, hogy egy egyetemi képzés hány adóforintjába kerül egy embernek! Ha a képzés egymillió, és leosztjuk tízmillióval, mennyit kapsz? 10 fillért. Ha valaki egy félév után otthagyja az egyetemet, mert nem tetszik, neked mennyibe is került? 1,5 fillér... :D Ha 1000 ember örökre elmegy, akkor az neked 100 forintodba került!!! És még nem számoltuk, hogy ezek az emberek hazautalnak egy csomó pénzt a szüleiknek, amit itthon költenek el. :D Na ennyi pénzt sajnálsz te másokra költeni... :) És képzeld, töröljék csak el. Hallottál olyanról, hogy a munkaerő szabad áramlása? Vagy te leragadtál a feudalizmusban? :)

"Ok. :D"

Hát nem sikerült megcáfolnod! :DD

"Az a szomorú szerintem, hogy te ékes példája vagy annak, hogy a legtöbb egyetemistának elszáll az agya magától, és hihetetlen beképzelt. Diplomások sokkal okosabbak, ügyesebbek stb..És ezt te büszkén hangoztatod..."

El vagy tévedve. Ilyet egy szóval nem mondtam, csak azt, hogy TE speciel hülye vagy. Szerencsére a magyarok nagy része nem ér "fel" a te szintedre. Velük nincs is bajom.

"Megint csak az oltári nagy képed..De rendben. Id1óta vagy. :)"

Oltári nagy a képem? Én pofázok olyanról, amiről fogalmam sincs, majd hisztizek amikor kiderül, hogy tényleg nem tudok semmit? :D

Nos a kérdés adott: Hogy él meg egy HALLGATÓ az egyetemből? (Figyelj! Erre nem az a válasz, hogy van aki megél, hanem részletesen kifejted a mikéntjét! :) De úgyis keresel valami kibúvót, hogy ne kelljen beismerned, hogy hazudozol... :) )

2013. jún. 16. 16:16
 19/26 anonim ***** válasza:
Miért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy csak olyan válaszokat fogadsz el, mint amilyen ugyanaz, vagy hasonló mint a tiéd? :)
2013. jún. 16. 19:15
 20/26 A kérdező kommentje:

Hogy megmondtam, hogy kibújsz a válasz alól! :D Ha meg tudod indokolni a válaszaidat, akkor elfogadom. De te csak védhetetlen baromságokat írsz, aztán terelsz. Csodálkozol, ha belekötök?

Na tehát, van-e válaszod:

az eredeti kérdésre,

és arra, hogy hogyan is lehet megélni egyetemből?

2013. jún. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!