Új közös kampány szlogen Fidesz, MSZP, SZDSZ, MDF?
A kérdés értelmezhetetlen.
Annyi azonban igaz hogy az egyetlen párt a Jobbik ami nem csak pofázik hanem tesz is a közért.
Például Érpatakon a Jobbikos polgármester teljesen felszámolta a cigánybűnözést és a falu problémáit.(link: [link]
Eddig ezt sehol nem sikerült megtenni.
De még sorolhatnék ezernyi pozitívumot amit tettek és mindezt önzetlenül,a közért.
Én például ezek miatt fogok rájuk szavazni.
3. "válaszolónak"
Akkor én nagyon várom azt az időt, mikor Vona Gábor kilopja alólam az utolsó földemet Szegedi Csanáddal és a többi képviselővel együtt. =)
Igaza van annak, aki nem értette a kérdést, mert nem is volt benne.
Persze a hozzászóláshoz is lehet még vélemény.
De csak arra akartam rávilágítani, hogy egy kétszavas szlogenből iszonyatosan messzemenő és feltételezgetésen alapuló kreációkat lehet összehozni.
Akkor azokon a tényeken elindulva amiket a fent említett pártok az életben elkövettek, milyen konfúziót lehetne kirajzolni? Nem barátom nem elvakult Jobbikkal szimpatizálók nagy része,
de akadnak, akik elvakultan ellene vannak, és a ma működő pártok hazugságaival és negatív tetteivel állítják szembe az „úgy is ha „ fikciót a Jobbikkal szemben.
Én nem a szlogenek szintjén gondolkodom, hanem a programok szintjén, és ha azokat az elmozdulásoknak a jeleit látnám a Fideszbe vagy bármely más pártba akkor oda tenném a voksomat. Ma már nincs olyan pozíció az országban ahol ne kellene radikálisan változtatni, a mezőgazdaságunk kihaló félben, az iparunk már kihalt, az export – importunk egy kozmetikázott katyvasz amihez már lassan semmi közünk, az élelmiszer ellátásunkat nem mi irányítjuk az alapanyagtól az értékesítésig, a közlekedésünk feltételeibe sincs beleszólásunk és csak húzzák és fejik a jogi hiányai miatt és nem szolgáltatnak, a bankok kartelleznek és ölik a magyarokat, már annyi pénzt nem tudunk belepumpálni a Eü, okt, nyugd, önk, rendszereinkben hogy alapjáraton szolgáltassanak, kialakult egy torz duális gazdasági szerkezet ami nem nekünk kedvez, mindent eladtak már amit csak lehet és a vizeink, a földjeink, az energiáink, és az itt élő emberek, az utolsók akiket áruba akarnak bocsátani. stb stb stb. Ha csak 1× végigolvasnád hogy ezek ellen mit is akar tenni a Jobbik akkor talán megértenéd. És sajnos nincs egy párt sem aki alternatívát jelentene, mert bár tesznek utalásokat hogy ezeknek a megváltoztatását ők is szeretnék, de nyoma sincs a programjukba hogy erre lépjenek is. Ha ezeket valaki nem veszi észre akkor ki az elvakúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!