Miért frusztrált a jobboldal?
Ilyen szempontból a Jobbik és a Fidesz szavazóbázisa egyforma. A Jobbikosok cigányoznak minden kérdésben (pl. egy Bajnairól szóló kérdésben már az utolsó válaszokban csak a cigányokról értekenek a vélhetően nem demokrata beállítottságú válaszolók), de ez a viselkedés általános, talán még az időjáráshoz beírnák a cigányozásukat.
A fidesznyikek esetében pedig feltűnő, hogy mindenképpen a hamis tényeket erőltetik, és azzal álltatják magukat, hogy jövőre mindenképpen a fidesz nyer.
De ugye ott vannak a letagadhataltan és megcáfolhatalan tények:
- egyre nagyobb az elvándorlás a szakképzett fiatalok körében. Ők biztosan nem azért mennek el, mert "Magyarországg jobban teljesít"
- Felmérések szerint a lakosság 58%-a (biztos többség) szerint az ország rossz úton halad
- Európában undorodnak az országtól, rasszista neonáciknak tartják a magyarokat. Nemzetközi megítélés a béka hátsója alatt.
- Orbánt az emberek a harmadik köztársaság legrosszabb miniszterelnökének tartják.
- A bizonytalanok aránya hatalmas, és teljesen biztosra vehető, hoghy ők nem a mostani kormányra szavaznak, elvégre nem lennének bizonytalanok, hanem a fidesz hívei és támogatói.
Elhiszem, hogy ezek a tények a jobboldaliakat zavarják, de miért kell mindenképpen ezek ellenkezőjét állítani és hazudni önmaguknak is? ugyanígy jártak 2002-ben.
Hol van ez leírva, h undorodnak az országtól?
Csupa hülyeséget hordasz össze, mellette pofátlanul hazudsz és akkor a jobboldal a frusztrált.
Beszéljünk már arról, h a balolda miért csak nácizni tud?
Miért voltatok olyan csendben mikor a cigányokat hazazavarták a kanadaiak is?:)
Vagy mikor Olaszból, Svédből, Norvégból stb?
Nem olyan bonyolult kérdező.
Először is nem mindegyik jobboldali ilyen.
Mi jobboldaliak jobban átérezzük az ország pusztulását ,a civilizációnk sorvadását etnikumunk hanyatlását.
Ezt a tudatot nem képes mindenki kezelni és jól viselni.
És ez a tudat egyes embereknél frusztrációhoz vezet és ,mint írtad az időjáráshoz is oda nem illő dolgokat ír be.
Mások abba a tudatba ringatják magukat , hogy "minden jobb lesz , minden jobb lesz idővel" meg "úgyis megoldódik".
A romákról való félelem.Mert ez inkább félelem ,mint gyűlölet nem csak a jobboldalon van jelen.
Az emberek félnek ,hogy kisebbségbe kerülnek a saját országukban egy nap ,sőt rettegnek ettől.
És ezért válnak olyanná.
Az államalapító népet ez a tudat megőrjíti , hisz egyből arra gondolunk , hogy mi lesz az unokáinkkal , dédunokáinkkal.
"Miért voltatok olyan csendben mikor a cigányokat hazazavarták a kanadaiak is?:) "
HAZAZAVARTÁK??? mármint ide? mégiscsak ez a hazájuk? :O
"Mi jobboldaliak jobban átérezzük az ország pusztulását"
De ez honnan jön, hogy a jobboldaliak jobban átérzik?
"És ez a tudat egyes embereknél frusztrációhoz vezet és ,mint írtad az időjáráshoz is oda nem illő dolgokat ír be."
Ezt megértem, de attól mivel lesznek jobbak a viszonyok. nem mintha a jelenlegi kormány olyan sokat tett volna a helyzet, feszültség rendezésééért. A két hét alatt trend lesz csak egy álomvilág, de legalábbis el felejtettek szólni, mikor kezdődik majd az a két hét. A cigányprobléma valós kérdés, de uszítással, mészárlással nem lehet megoldani semmit, ráadásul ahogy nézem a sok fröcsögő szája csak az interneten nagy, egyesek be is vallották, hogy offline félnek a cigéányrajoktól.
"Mások abba a tudatba ringatják magukat , hogy "minden jobb lesz , minden jobb lesz idővel" meg "úgyis megoldódik".
Sajnos ez nem így működik, pláne a mostani helyzet nem azt mutatja, hogy ez valaha is működni fog. Ugye tudod, hogy ez önáltatás?
"Az államalapító népet ez a tudat megőrjíti , hisz egyből arra gondolunk , hogy mi lesz az unokáinkkal , dédunokáinkkal"
Megértem, de meghint jön a fentebbi kérdés, megoldások helyett a netrasszizmus miben jelent megoldást? Még egyszer: nem látom, hogy a mostani, magát jobboldalinak valló kormány bármiben is hatékonyabban kezelné a kérdést, mint a liberálisok.
Ami pedig a folytonos cigányozás illeti, megértem, de elég primitívnek kell lenni ahhoz, hogy pl. teljesen más kérdezek, a harmadik mondatnál már akkor is rögtön a cigányoknál köt ki az illető. Szerintem ez már elég komoly, kezelésre szoruló, rendellenes frusztráció.
Na ennyit tud a baloldal:)
Töröltetni a választ:)
de már bocsánat, ezeket mikor érdekelték a tények?
nézd meg, mindennek megmagyarázzák az ellenkezőjét is, aztán meg ha úgy kell, akkor annak az ellenkezőjét is. nincs itt probléma.
statisztika? hmm, sztem elég ha csak a munkanélküliségi statisztikák kozmetikázását veszed alapul, és máris látod, hogy működnek a dolgok.
az a baj h igen nagy a valószínűség h ők nyernek, ugyanis hiába undorodnak egyre többen tőlük, egyszerűen nincs ellenbázis ... ez egy igen furcsa helyzet de sajnos így van. tehát minden hírverés és tiltakozás ellenére is meg fogják nyerni, ez nem kétséges, hát lassan már a szavazatszámláló bizottságban se lehet más, csak elvakultan hű fidesz-katona.
ja hogy külföld? hát igen, ott megy az ungarise minidiktator-féle vélemény, de szted ez mennyire érdekli őket? ugyan --- állítólag egész Európa minket utánoz ... :D
hát kemény egy pszichózis, az tuti ...
"- egyre nagyobb az elvándorlás a szakképzett fiatalok körében. Ők biztosan nem azért mennek el, mert "Magyarországg jobban teljesít""
Igen, és ők a kivándorlásukkal feltehetőleg pont nem a Fidesz szavazótáborát gyengítik.
"Felmérések szerint a lakosság 58%-a (biztos többség) szerint az ország rossz úton halad"
A választáson ennek nem valószínű, hogy nyoma lesz, mert ha az az 58% a választókörzetekben 3-4 különböző jelöltre szavaz, még mindig simán viheti a körzetek nagy részét a Fidesz.
"- Európában undorodnak az országtól, rasszista neonáciknak tartják a magyarokat. Nemzetközi megítélés a béka hátsója alatt."
A rasszista neonáci magyar Attraction árnyéktáncegyüttes épp a hétvégén nyerte meg a Britain's got talent tehetségkutatót. Még akik fikázták őket, azok sem azért, mert nácirasszista magyarok, hanem szimplán azért, mert nem britek. Az meg, hogy néhány EP-képviselő meg akarja lovagolni az Orbán-ellenes hullámot, nagyon nem jelenti azt, hogy egész Európa nácinak tartja egész Magyarországot.
"- Orbánt az emberek a harmadik köztársaság legrosszabb miniszterelnökének tartják."
Öt éve Gyurcsányt tartották annak. Mindig az tűnik a legrosszabbnak, aki épp most van, mert arra még frissen emlékszünk, a többit már szépíti az idő. Ettől persze még simán lehet, hogy valóban Orbán a legrosszabb, de ez a felmérés ennek mérésére nem alkalmas.
"- A bizonytalanok aránya hatalmas, és teljesen biztosra vehető, hoghy ők nem a mostani kormányra szavaznak, elvégre nem lennének bizonytalanok, hanem a fidesz hívei és támogatói."
És ugyanígy az sem biztos (sőt az sem valószínű), hogy az ellenzékre szavaznak. Ezeknek a bizonytalanoknak egy tekintélyes részét azok teszik ki, akik 2010-ben csak azért szavaztak a Fideszre, hogy az MSZP végre eltakarodjon a fenébe. Ők most se a Fideszre, se a baloldaliakra nem tudnak jó szívvel szavazni. Marad az arra fogékonyaknak a Jobbik, a többinek meg a csodavárás.
Ezek a tények nem befolyásolják a választás eredményét, legalábbis nem olyan mértékben, amennyire te azt hinni szeretnéd. Te legalább ugyanannyira frusztrált vagy, mint azok a jobboldaliak, akiknek ezt felrovod. Csak te más miatt.
4#
Szerinted az értelmes jobboldaliak Fideszesek?Nem ,a Fidesz nem is igazi jobboldali párt.
"De ez honnan jön, hogy a jobboldaliak jobban átérzik? "
Nem mondtam , hogy a baloldaliak nem érzik a pusztulást ,csak másként élik meg.
"Ezt megértem, de attól mivel lesznek jobbak a viszonyok. nem mintha a jelenlegi kormány olyan sokat tett volna a helyzet, feszültség rendezésééért. A két hét alatt trend lesz csak egy álomvilág, de legalábbis el felejtettek szólni, mikor kezdődik majd az a két hét. A cigányprobléma valós kérdés, de uszítással, mészárlással nem lehet megoldani semmit, ráadásul ahogy nézem a sok fröcsögő szája csak az interneten nagy, egyesek be is vallották, hogy offline félnek a cigéányrajoktól."
Persze , hogy félnek tőlük , így próbálják levezetni a félelmet.Egyes baloldaliak antirasszista szövegei meg tündérmeséi az egyenlőségről, ezeket pedig egyenesen provokációnak veszik ,amibe sajnos van igazság.
Én nem kezelem provokációként ,szerintem inkább tudatlanságra és tapasztalatlanságra utal.
"Sajnos ez nem így működik, pláne a mostani helyzet nem azt mutatja, hogy ez valaha is működni fog. Ugye tudod, hogy ez önáltatás?"
Sokaknak csak ez maradt.
"Megértem, de meghint jön a fentebbi kérdés, megoldások helyett a netrasszizmus miben jelent megoldást? Még egyszer: nem látom, hogy a mostani, magát jobboldalinak valló kormány bármiben is hatékonyabban kezelné a kérdést, mint a liberálisok.
Ami pedig a folytonos cigányozás illeti, megértem, de elég primitívnek kell lenni ahhoz, hogy pl. teljesen más kérdezek, a harmadik mondatnál már akkor is rögtön a cigányoknál köt ki az illető. Szerintem ez már elég komoly, kezelésre szoruló, rendellenes frusztráció."
Ahogy írtam a Fidesz nem valós jobboldali párt.
A magukat liberálisnak vallók pedig kőkeményen provokálják az embereket a rasszista témával.
Sok embernek ez jut eszébe Bajnai Gordonról , mivel az ő pártja is tett romákkal kapcsolatos kijelentéseket ,amely sokak számára provokáció és ahogy mondják "kinyílik a zsebükben a bicska"
Példa erre az iskolai szegregáció ellenzése és félreértése.
"A cigányprobléma valós kérdés, de uszítással, mészárlással nem lehet megoldani semmit..."
Egyetértek. Pont ezért fogjuk megoldani, hogy szépen elvándoroljanak innen oda, ahol bírja a lakosság, ha az utcán egy rakás rézbőrű elkapja a helyi nőket, fához kötözi őket, megerőszakolja, aztán leöntözi benzinnel és röhögve felgyújtja vagy amikor betörnek 90 éves idős emberekhez, szanaszét ütik őket az eurójukért, majd szórakozásból baltával levagdossák apránként a végtagjaikat.
Mert tudod mi magyarok ezt nem igazán bírjuk, mi ezt csúnya dolognak tartjuk, ellentétben veletek, akik imádtok annak tudatában élni, hogy egy rakás cigány valahol magyarokat zaklat, gyilkol és a magyarok üvöltenek fájdalmukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!