Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Dunántúl és Kelet-Magyarorsz...

A Dunántúl és Kelet-Magyarország közt is olyan nagy fejlettségbeli különbségek vannak, mint Észak- és Dél-Olaszország közt?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 21:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi néhány évben eléggé sokfelé mászkáltam az országban, amit én látok: Budapesten illetve a vonzáskörzetében van magasan a legnagyobb gazdagság, de Budapest érezteti még a hatását Komárom-Esztergom és Fejér megyében is eléggé, így ezeken a helyeken is eléggé jó a helyzet. Az osztrák határ közelsége érezteti a hatását Győr-Moson-Sopronban és Vas megyében. Viszont a dél-dunántúl (Zala, Tolna, Somogy, Baranya, főleg az utóbbi kettő) eléggé vacak helyzetben van, nem jobbak a keleti országrésznél, aztán a legszarabb helyzet meg azért nyilván Szabolcsban van...
2013. jún. 11. 00:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sopron, Győr és Vas megye környéke az ami nagyon jó. De Székesfehérvár, Veszprém megye, Zala megye és Somogy megye északi része is fejlett még.

Ami nem fejlett az Tolna, Baranya és Dél-Somogy

2021. márc. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!