Hogyan gondolhatják azt hogy a rezsicsökkentés a mi érdekünkben van?
Én furcsállom hogy 1-2 ember isteni cselekedetként tekinti a rezsicsökkentésre, én már a kommunizmus után születtem, nekem valahogy furcsa ez az egész állami szabályzás, meg ez a csekken való kampányolás dolog.
Ezt olvastátok?
Csak én tartom elképzelhetetlennek hogy ezt bármelyik más európai állam megjátssza? Aki egyetért az államilag szabályzott rezsi csökkentéssel az írja már le mi a véleménye a fenti edf-démász tájékoztatásról.
Valaki áramot akar szolgáltatni, ahhoz ki kell építenie a rendszert, fent kell tartania, az állandó minőség érdekében felújításokat kell eszközölnie rendszeresen. Ezt szerinted ki fogja úgy csinálni, hogy közben veszteséget termel(az államnak közben ingyen pénzt adakozik a 2/3-nyi adóval ami a rezsin van), és saját tőkéből, vagy a szolgáltatás színvonalának csökkentése árán kell ezt foltoznia?
Csak addig tűnik jó lépésnek amíg azt nem mondják majd a szolgáltatók hogy:na jó, eddig bírtuk a kizsákmányolást, ha az állam jobban működteti akkor itt a lehetőség. De azzal is csak mi járnánk rosszul, elbocsájtások lennének, emellett látjuk milyen jól működteti az állam pl a mávot, profin csinálják finoman szólva.
Egyébként nem tudom honnan veszitek ezt a nagy marhaságot hogy a szolgáltatók a profitból már a huszadik dubai szigetre gyűjtenek meg talicskázzák ki a pénzt. Eddig is meg volt szabályozva hogy mekkora maximális profitjuk lehet. A drágulásnak a forint romlása és az egyre fogyó fosszilis energia források okozzák. Vagy éppen az adó emelés. Az adó kis részét visszaforgathatnák nap, szélerőművekbe, talán azzal is elérhetnék a 3%-os rezsi csökkentést, nem kellene kommunista trükkökhöz folyamodni.
Más jussából könnyű adakozni, csak kérdés akkor is ilyen büszke lesz-e erre az intézkedésre a kormány mikor majd nem lesz áram, vagy éppen fele akkora fűtőértéke lesz a gáznak mint eddig volt.
nyugati karvalytőkével,mert ez itt a mi hazánk.
Ez meg itt (a kérdező)egy bérenc.
tehát veszteségesek lesznek.
Már három csomag zsebkendőt tele sírtam.( az ilyen hülyék miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!