Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól látom, hogy a topicban...

Jól látom, hogy a topicban megszaporodtak a balosok?

Figyelt kérdés
Pár napja mintha ezerrel védené mindenki a cigányokat és a zsidókat, és szidnák a jobboldalt. Mindenkit lepontoznak, aki jobboldali.
2013. jún. 8. 11:26
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

nem zsidó iskolába jártam, különben nem mentem volna oda. tudom, hogy te tudod minden gimnázium igazgatójáról hogy az összes fideszes, így természetesen én egy nagyon megbízhatatlan ember vagyok. és vajon téged miért pontoztak fel? mindenki tudja, hogy az összes pesti gimnázium igazgatója fideszes? és hogy nincsenek zsidó tanárok semmilyen pesti iskolában a Lauder Jávnén kívül? istenem, hogy ti milyen naivak vagytok.

egyébként ha benyögöm, hogy xy gimnázium, akkor mit teszel? bemész a suliba és megnézed a tanárokat, vagy zsebből rávágod h te ismered ott az összes tanárt és az igazgatónőt? vagy azt sem hiszed el, amiket mondtam, hogy jobboldalt lejárató újságokat hoztak be, és folyton nyomatták nekünk az antimagyar libsi sallangot? miért kell megneveznem az iskolát ahhoz hogy elhidd amit beszélek?

2013. jún. 8. 19:02
 32/46 tetro ***** válasza:
85%
ugyan áruld màr el
2013. jún. 8. 19:19
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a Holokauszt-emléknapról 2000 körül Orbánék hoztak törvényt. Minden iskolában megtartják, még nálunk is volt, pedig én egyházi iskolába jártam, ahol erősen jobbos szellemiség uralkodott. Úgyhogy ennyit róla, szerintem egy évben egyszer ki lehet bírni. Engem speciel egyáltalán nem zavart. Másfelől viszont iskolában politizálni tanóra keretein belül elvileg nem lehet, még egyetemen sem. Ha ilyesmit tapasztaltál, miért nem tettél ellene? Ahelyett, hogy általánosítva hőbörögsz itt névtelenül.
2013. jún. 8. 20:17
 34/46 anonim ***** válasza:
77%
Jó lenne elfelejteni ezt az antimagyar maszlagot.
2013. jún. 8. 20:31
 35/46 A kérdező kommentje:

az egyetemen senki sem politizált, nem mondtak pártokat, meg ilyesmi, csak globálisan beszéltünk ezekről. és szerintem ha kapcsolódik az órához (mert az törióra volt) akkor egy kicsit kell is beszélgetni ilyesmiről. a gimnáziumban meg minek jelentettem volna fel a tanáraimat? igaz, hogy egy szimpla magyar és németórán politizáltak, de mi értelme lett volna őket feljelenteni?

persze, én nagyon szívesen és tisztelettel megemlékszem a holokausztról, ezzel nincs bajom. az Anne Frank életéről szóló film is nagyon megrázott engem 16 évesen, és tényleg nagyon sajnáltam szegényt. de az egy kicsit bántott, hogy 1848-ról és 1956-ról nem csináltunk egész napos megemlékezést, csak lementünk az udvarra fázni és meghallgatni egy beszédet. a kommunizmus áldozatairól való megemlékezést meg csak a sulirádión hallgattuk meg, a holokausztról meg egész napos programok keretében emlékeztünk meg. oké, hogy beszélni kell róla, mert ez egy nehéz téma, de én személy szerint nehezményeztem, hogy a gulágokról és a lakosságcseréről soha egy szó sem esett. ha szóba került Trianon, arra általában csak annyit mondtak, hogy el kell felejteni a múltat, de mondjuk a múlt ezen részét nem is emlegették.

sok sztorim van még róluk, de mivel úgysem hisztek nekem ezért nem koptatom tovább a billentyűzetet.

2013. jún. 8. 22:28
 36/46 tetro ***** válasza:
100%
simán áruld el melyik suliban volt minden tanár zsidó. ha nem megy, akkor ebben is hazudtál.
2013. jún. 8. 22:35
 37/46 A kérdező kommentje:

jól van, ti is ugyanolyan papagájok vagytok, mint az általatok utált "szemellenzős jobbosok". nem mondom el, mert nem fogom hirdetni melyik suliba jártam. próbáld meg kitalálni ennyi infóból, és ha jól tippelsz, megmondom. de miért akarjátok ennyire tudni? kiírtok egy kérdést, hogy ebben a suliban tényleg ennyi zsidó tanár volt, vagy csak hazudok? különben sem az volt velük a baj h zsidók voltak hanem h ennyire nyomatták a holokausztot.

amúgy meg nem volt minden tanár zsidó, pl a tesitanár, fizikatanár, és a töri tanár nem, de a többi igen. és nem töriórán ment a politizálás, hanem magyarórán, németórán és egyéb nyelvórákon, amikhez semmi köze a politikának. akik meg nem voltak zsidók, erősen szimpatizáltak a nézeteikkel.

2013. jún. 8. 22:57
 38/46 The Evil Twin ***** válasza:
79%

Te is nagyon jól tudod, hogy egyetlen egy mondattal (a suli nevével) szépen helyre rakhatnál itt mindenkit HA igazat mondanál.

Az, hogy ezt nem sietsz megtenni, helyette köríted a magyarázatokat arra, hogy miért nem bizonyítod, amit állítasz, az elég beszédes.

Az, hogy te kitalálod, hogy ki zsidó, és ki nem, a Facebookjuk alapján, meg hogy ballibek, na hát az pont az a fajta agyhalott marhaság, mint amikor valaki a komment alapján azt hiszi, hogy a Rózsadombon lakom.

Az ilyen vonzza a piros kezet.

Nem attól lesz valaki zsidó, hogy ballib, és hogy az oktatásban a törvény által előírt iskolai holokauszt-megemlékezést betartja. Jelzem, én is zsidókkal telinek titulált iskolába jártam, ahol volt holokauszt emléknap (felálltunk egy órán, és a sulirádióban a műsort meghallgattuk, majd leültünk) csak éppen nagyon nem volt mindenki zsidó, akit az eszehagyottak annak neveztek. (jelzem, ugyanígy megvolt tartva a kommunizmus áldozataira a megemlékezés, de még az aradi 13-ra is minden évben megemlékeztünk)

Csak a miheztartást végett, hogy példát mutassak:

Bajára a Türr István közgáz szakközépbe jártam, és mentek ott is a szövegek arról, hogy ki-kicsoda zsidó (kb. a tanári kar fele annak volt kikiáltva), csak mert az igazgató neve Berger volt, és SZDSZ-es kötöttségei voltak (szinte biztos vagyok benne, hogy ő pont nem zsidó) illetve jó pár tanár el volt könyvelve zsidónak, csak mert. Persze, ennek nagy alapja nem volt. Egy tanár lehetett esetleg zsidó, de ő mellette pont fideszes volt.

Szóval az, hogy te úgy gondolod, hogy a tanáraid zsidók voltak, na az éppen nem jelent semmit. Rohadt könnyen meglehet, hogy egyik sem volt az.

Persze már az is agyhalál, hogy egyáltalán foglalkozik valaki azzal, hogy ki a zsidó, és ki nem, hát ugyan kit a f.szt érdekel?

2013. jún. 9. 17:05
 39/46 A kérdező kommentje:

miért, ha kimondom a suli nevét, mit bizonyít? fogod ismerni a tanárokat, vagy kiírsz egy kérdést, hogy tényleg zsidók-e a tanárok??? komolyan nem értem. a tetteik voltak gázok, nem az, hogy zsidók voltak, most pedig főleg tettekről volt szó, meg a holokausztos agymosásos baromságaikról. volt aki nem volt zsidó de nagyon egyetértett velük. tudom, hogy aki ballib, az nem feltétlenül zsidó, de tényleg aránytalanul sok volt ott a zsidó tanár. látszott, hogy ki az, és ki nem...

és aki facebookon tüntetésre invitálja a diákokat, arra én nem fogok felnézni.

2013. jún. 9. 22:01
 40/46 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hagyjuk, most már teljesen mindegy, melyik iskola volt, a kérdező nyilvánvalóan hazudott a 21. sz. alatti kommentjében, idézem:

"én egy olyan suliba jártam ahol minden tanár zsidó volt."

Ehhez képest a 37. sz. alatti válaszában ezt állította:

"amúgy meg nem volt minden tanár zsidó, pl a tesitanár, fizikatanár, és a töri tanár nem, de a többi igen."

Esetleg majd még a következőkben "szépít", ha eszébe jut még néhány nem zsidó tanár...

Az "Auschwitz kötelező osztálykirándulás volt" (szintén a 21.-ből) pedig megintcsak hazugság, ugyanis a vonatkozó jogszabály (azaz a Közoktatási törvény) szerint tanítási időn kívüli programot NEM LEHET kötelezővé tenni, fizetős programot szintén nem.

2013. jún. 9. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!