Jól látom, hogy a topicban megszaporodtak a balosok?
"Volt atrocitásom cigányokkal és a balos ismerőseim szerint én voltam a hibás mert biztos "powerkedtem"."
ezt miért kellett lepontozni?
"A másik kedvencem a rasszizmus provokálása.
"ilyen rasszista ,olyan rasszista...stb"
Inkább hiszek a saját tapasztalataimnak, mint ilyen II kerületi megmondóembereknek , akiknek 0 élettapasztalatuk sincs."
és ezt?
teljesen igazuk van szerintem, de lepontozzátok. mintha nem hinnétek el, hogy valaki tényleg látott már olyan cigányt, aki nem egy tündér volt.
"Kérdező, te talán találkoztál már zsidóval? Mesélj, mi volt a nagy személyes negatív tapasztalatod."
ezt meg miért kellett felpontozni? nektek olyan jófej zsidó spanjaitok vannak, vagy mi?
én egy olyan suliba jártam ahol minden tanár zsidó volt. az órán beszélgetés gyanánt az volt a téma, hogy mennyire el vannak nyomva a romák és a homoszexuálisak. ezzel még nincs is baj, mert liberálisok, oké... de amikor már az egyik tanár direkt jobboldalt szidó újságot hozott be az órára, és nyíltan hangoztatta a politikai nézeteit az iskolában, az már nem oké. aztán... Auschwitz kötelező osztálykirándulás volt, és volt minden évben egynapos holokauszt-megemlékezés.
persze vannak normális zsidók is, csak ezek szerint ti még nem láttatok igazi véresszájú zsidókat, akik nem tisztelik a másik politikai nézeteit, és egy oktatási intézményben fennhangon mondogatják azokat. és még ők vannak elnyomva, aha... szerintem ezzel a viselkedéssel csak magukra haragítják az embert, mert mióta nem járok oda és nem tudok ezekről az akcióikról, már nem érdekel annyira a téma.
az egyetemen mondta az egyik tanárunk, hogy a zsidóknak az a legnagyobb bajuk, hogy nem képesek feledni. igaza van. én sem vagyok revizionista, nem ordibálom Trianonnal kapcsolatban, hogy "mindent vissza!", mert ez hülyeség. én csak egy olyan országban szeretnék élni, ahol konzervatív eszmék uralkodnak, és ahol újra felvirágozhat a 40 éves kommunizmus által lerombolt magyar kultúra. és baromira nem szeretném, ha libsi kormány lenne, akinek a vezetője "Én is cigány vagyok" feliratú táblával a nyakán lézeng az utcán.
gondolom erre is 0%-ot kapnék, de szerencsére most nem tudtok lepontozni.
"Szlovákiában és Romániában tényleg patrióta a baloldal.
Sőt , Szlovákiában talán jobban is , mint a jobb oldal ,harcol az érdekekért és tűzbe tenné a kezét a népéért."
ezzel pl miért nem értetek egyet? Angliában is összefog a két oldal, ha a hazáról van szó.
és mi az a baromság, hogy a baloldal tettekkel mutatja ki a hazaszeretet??? mondjatok már egy tettet légyszi! mondjuk hogy ezerrel nyalják az EU seggét, meg izraeli magyar kitűzőt viselnek a parlamentben? a nagy hazafiak.
"mert ez hülyeség. én csak egy olyan országban szeretnék élni, ahol konzervatív eszmék uralkodnak, és ahol újra felvirágozhat a 40 éves kommunizmus által lerombolt magyar kultúra"
Én meg nem szeretném, ha begyöpösödött öregemberek döntenének felőlünk. Szeretném ha végre előre haladnánk és megújítanánk ezt a társadalmat és gazdaságot.
Az a 40 év meg része a magyar kultúrának, sőt sokat hozzáadott
Néhány hungarikum az elmúlt 40 évből:
Túró rudi, süsü, TV maci (amit most cseszett szét a "konzervatív vezetés"), mézga család, Erzsébet-híd.
"Én meg nem szeretném, ha begyöpösödött öregemberek döntenének felőlünk. Szeretném ha végre előre haladnánk és megújítanánk ezt a társadalmat és gazdaságot."
A gazdaságot meg kell újítani ez nem vitás.
A társadalmat ,hogy szeretnéd megújítani?Nyugati multikultival?A cigányok mellé még a nyakunkba sóznál több ezer arabot meg afrikait?
hát, nem hinném, hogy Kádár bácsitól olyan sok kultúrát kaptunk, de szellemi visszafejlődést annál inkább.
nekem nagyon tetszik a 60-es, 70-es évek Magyarországa külsőre, a baj csak ott van, hogy teljes ideológiai átnevelés volt, a magyarokhoz egyáltalán nem passzoltak az idegen szovjet eszmék.
nem tudom, de szerintem a begyöpösödött vén politikusok az MSZMP-ben voltak utoljára, meg az utódpárt MSZP-ben fordultak még elő. gazdaságilag lehet úgy is haladni, hogy közben megőrizzük a magyar értékeket, a társadalmi fejlődés meg a gazdaságiból fog következni.
"Hétvégén több a jobboldali hozzászóló, ez azért elég sokat sejtett!"
Én nem járok annyit ebbe a kategóriába, hogy ez feltűnt volna.
Az viszont igen, hogy van legalább két-három bevallottan és büszkén rasszista felhasználó, aki hétköznap és hétvégén is láthatóan reggeltől estig _folyamatosan_ gyártja a gyűlölködő, sértő, provokatív, fals infókat tartalmazó válaszokat; érdemi vitára képtelenek, mert nemhogy nem gondolják át a másik fél érveit vagy a bemásolt linkek anyagait, de nem is értik. (Már ha egyáltalán elolvassák, mert azt is sok esetben kétlem.)
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki emiatt a viselkedés miatt pirosítja a válaszaikat.
"Inkább hiszek a saját tapasztalataimnak, mint ilyen II kerületi megmondóembereknek , akiknek 0 élettapasztalatuk sincs."
és ezt?"
Ezt azért, mert HAZUGSÁG. Csak egy üres széljobber kifogás: bárki, aki nem gyűlölködik, és nem akarja kiirtani/kitelepíteni a romákat, az csak egy tapasztalatlan rózsadombi antimagyar hazaáruló lehet.
"én egy olyan suliba jártam ahol minden tanár zsidó volt."
Melyik iskola volt ez, kérdező? És honnan gondolod, hogy minden egyes tanár zsidó volt?
Majd ha ezt leírod, lesz még néhány észrevételem a többivel kapcsolatban is, de addig felesleges.
"a begyöpösödött vén politikusok az MSZMP-ben voltak utoljára, meg az utódpárt MSZP-ben fordultak még elő"
Meg a Fideszben és a Kisgazdapártban. A mai napig is.
Torgyán jó fej volt, őt hagyjuk ki... Az FKgP még egy jó párt volt, ott legalább az okos öregek voltak.
Természetesen nem írom le, hogy melyik iskolába jártam, nem akarom őket megsérteni, és bemocskolni. Azért nem tették töknre az életem. Ha nem hiszed el, hogy tényleg ilyen volt a suli, akkor ne hidd el, úgyis én jártam oda. Tanárok nevei nem kellenek esetleg??
Úgysem írom le, azért ennyi tisztelet van bennem.
Amúgy Facebookon mindenféle ballibsi szarhoz is csatlakoztak. Mindenki tudta róluk, hogy zsidók voltak, ezt még nagyon kevés élettapasztalattal is ki lehet találni. Nagyon sokszor nem csak céloztak a dologra, hanem ki is mondták. De honnan a francból tudhatnád te ezt, amikor téged nem akart még soha semmilyen zsidó ideológiailag befolyásolni? Vagy már észrevétlenül sikerült nekik?
Különben volt egy srác, akinek a nagyapja volt Auschwitz-ban, és ő sosem sajnáltatta magát, szóval vele senkinek semmi baja nem volt, sőt, még kedveltük is.
Szóval ne provokálj, mert 4 évet húztam le végig zsidók között, és tulajdonképpen örülök, hogy így történt, legalább nincsenek álomképeim róluk, mint itt nektek.
Háááát... Ilyen ócska kifogások után egyértelmű, hogy nem vagy szavahihető ember, kérdező. Úgyhogy maradjunk abban, hogy az egész szöveged a csak zsidó tanárokat alkalmazó iskoládról egy mese, mivel innentől kezdve nem lehet tudni, mi igaz és mi nem.
Csak halkan megjegyzem, hogy az általam ismert állami fenntartású iskolák döntő többségében fideszes az igazgató (na, vajon miért?...); úgyszintén a tanárok döntő többsége (vagy legalábbis annak mondják magukat, mert féltik az állásukat); és sokan ezerrel nyomják a politikát a tanórákon általános és középiskolában is.
De az persze nem lenne baj neked sem, gondolom...
A két zsidó iskola tanárai közül csak egyetlenegyet ismerek személyesen. Ő viszont NEM zsidó. Pusztán ezért kérdeztem...
De persze nem számít, mert neked már megvan a megfelelő élettapasztalatod és minden szükséges ismereted ahhoz, hogy megállapítsd valakiről, hogy zsidó-e vagy nem. Gratulálok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!