Van értelme magszületni, az elkövetkező 20 évben Magyarországon?
Igenis van értelme. Azért hogy tanuljunk és tegyünk valamit az országért, hazánkért, hozzuk ki végre a gödörből. Nyilván nem lesz egy laza séta, de a cél a lényeg!
Semmi értelme a polgár kondíciójából.
Ezt bizonyította az elmúlt 20 év.
20 éve tanulunk és dolgozunk, és ha megnézzük a start vonal elé kerűltünk vissza km erekkel elvesztegetve 20 évet.
Az emberek sajnos egyre inkább süllyednek a mélység felé.
Ugyanakkor mégse.
A világ mindig változik akármi van, élni meg igen jolmondták itt előttem, TUDNI KELL, máképp: Egyszerűen sok buta ember van aki azt se tudja hogyan fogjon hozzá a dolgokhoz. ÉS hogy ezt ő maga alakította így. Ált. nem. A környezeti hatások változtatják, gondolkodtatják el az embert akár jo akár nem. Na most aki szinte semmi hatást nem kap, az nem fog tudni megélni. Megszületni van-e értelme? Öregem ha már ennyire optimista vagy... Az emberekkel az a baj, hogy iszonyat könnyen ellustulnak, DE valami elképesztő módon. A másik meg, mindig a másik a hibás. Néha magunkban kéne keresni. Nekem am az életfilozófiám az, hogy bármit is csináltál, vagy csinálsz, a lényeg, HOGY valami maradandót alkoss.
Én még fiatal vok, nem értek a megélhetéshez stb. de ez hozzáállás kérdése, hogy szeretsz-e itt élni vagy sem. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!