Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van értelme magszületni, az...

Van értelme magszületni, az elkövetkező 20 évben Magyarországon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 17:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Igenis van értelme. Azért hogy tanuljunk és tegyünk valamit az országért, hazánkért, hozzuk ki végre a gödörből. Nyilván nem lesz egy laza séta, de a cél a lényeg!

Semmi értelme a polgár kondíciójából.

Ezt bizonyította az elmúlt 20 év.

20 éve tanulunk és dolgozunk, és ha megnézzük a start vonal elé kerűltünk vissza km erekkel elvesztegetve 20 évet.

2009. okt. 10. 09:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kielégítő megoldás lenne, ha az, aki azt mondja, hogy nincs értelme nem csinálna gyereket, az aki meg azt mondja van csinálna... oszt jó napot...
2009. okt. 11. 00:46
 23/24 anonim válasza:
100%

Az emberek sajnos egyre inkább süllyednek a mélység felé.

Ugyanakkor mégse.

A világ mindig változik akármi van, élni meg igen jolmondták itt előttem, TUDNI KELL, máképp: Egyszerűen sok buta ember van aki azt se tudja hogyan fogjon hozzá a dolgokhoz. ÉS hogy ezt ő maga alakította így. Ált. nem. A környezeti hatások változtatják, gondolkodtatják el az embert akár jo akár nem. Na most aki szinte semmi hatást nem kap, az nem fog tudni megélni. Megszületni van-e értelme? Öregem ha már ennyire optimista vagy... Az emberekkel az a baj, hogy iszonyat könnyen ellustulnak, DE valami elképesztő módon. A másik meg, mindig a másik a hibás. Néha magunkban kéne keresni. Nekem am az életfilozófiám az, hogy bármit is csináltál, vagy csinálsz, a lényeg, HOGY valami maradandót alkoss.

Én még fiatal vok, nem értek a megélhetéshez stb. de ez hozzáállás kérdése, hogy szeretsz-e itt élni vagy sem. Pont.

2009. okt. 15. 19:30
 24/24 anonim válasza:
76%
Mindig voltak rossz és szörnyű dolgok Magyarországon és mindig is lesznek! Viszont ha nem születnek gyerekek, akkor kihalunk
2009. okt. 16. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!