Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van értelme magszületni, az...

Van értelme magszületni, az elkövetkező 20 évben Magyarországon?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 17:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%

Nem nincs... Mindenki halljon meg vagy menjen mindenki külföldre dolgozni és ne szüljön senki gyereket

Most őszintén mi értelme ennek hüm??? Így hozzá állni valamihez, hogy lehet???

2009. okt. 8. 17:53
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Éppen annyi,mint a történelemben bármikor.Soha sem volt csupa öröm-boldogság az emberek élete.Másutt sem jobb születni,mint itthon.Bolíviában gondolod,hog felteszik ezt a kérdést?
2009. okt. 8. 18:20
 3/24 A kérdező kommentje:

Tudod az extrém példákkal, nem vagyunk beljebb.

Európai vagyok, ide születtem és nem Afrikába vagy Peruba. Ha ősembernek születtem volna, akkor fel sem merülnének bennem, nem is ismerném azokat a körülményeket, amiket láthatok, de esélyem sincs rá.

Nem elérhetetlen dolgokról beszélek, de azért az túlzás hogy azért dolgozzam hogy túléljek, és azért éljek hogy dolgozhassak és lassan mát ez sem fenntartható! Ha egy depresszív filozofálgatásba kezdek, mindig oda érkezem hogy semmi értelme. A gond hogy ez ma itt Magyarországon tömeges jelenség kezd lenni. ( nem vagyok szuicid alkat

2009. okt. 8. 18:46
 4/24 anonim ***** válasza:
56%

Istenem, Magyarországon eddigi történelme folyamán soha sem volt még ilyen általános a jólét, és az ilyen tartós békeidőszakok is ritkák voltak, szóval nem tudom miről beszélünk.

A nagy sírás rívás közepette vedd már észre milyen jó dolgod is van te neked.

2009. okt. 8. 18:55
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nincs..én legalábbis nagyon szomorú látványnak tartom a babakocsit tologató anyukákat..vidéken azért, mert nincs lehetőség, pesten pedig szerintem egyértelmű, miért.
2009. okt. 8. 20:20
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Minden rendszer rossz,és az egész élet küzdelem.De ez a sorsunk nekünk embereknek.
2009. okt. 8. 20:25
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Szép idő van (mondjuk nekem mindig, mert én mindig szeretek kinn lenni), szép a természet, nem rosszak a kaják, a saját nyelvünkön beszélhetünk, van sok jó és értelmes ember, és az már csak egy extra, hogy én azért mindig jól meg is éltem. Ezen azt értem, hogy tudtam enni, amit akartam, ki tudom fizetni a számlákat, és van hol laknom. A lakásom kicsi, de csendesés, világos. Kocsim már nincs, viszont van valamennyi pénztartalékom. Nekem ennél több nekem kell, bár tudom, hogy egy fejlett országban inkább szegénynek számítanék. A hülye dolgokkal nem foglalkozok, elkerülöm őket, illetve csak valami távoli egzotikus dologként találkozok velük a hírekben (pl. BKV-ügyek, mindenféle erőszakoskodások naponta). Én így oldom meg. Eddig sikerült...
2009. okt. 8. 20:30
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
Van, de nem sok.
2009. okt. 8. 20:37
 9/24 anonim ***** válasza:
71%
És én úgy reméltem, amikor beléptünk a schengeni övezetbe, hogy végre a sok rinyáló most már végre tényleg kivándorol, nemcsak picsog róla naphosszat. Nélkülük az ország nagyon jó hely lenne.
2009. okt. 8. 22:10
 10/24 A kérdező kommentje:

„És én úgy reméltem, amikor beléptünk a schengeni övezetbe, hogy végre a sok rinyáló most már végre tényleg kivándorol,”

Tudod, ha mindenki akinek oka van „rinyálni” elhúzna, akkor egy-két hónapon belül leállna az egészségügy, az oktatás, a közlekedés, a multi hálózatok, és a fizikai szféra nagy része!

És akkor ki rinyálna?

2009. okt. 9. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!