Van értelme magszületni, az elkövetkező 20 évben Magyarországon?
Nem nincs... Mindenki halljon meg vagy menjen mindenki külföldre dolgozni és ne szüljön senki gyereket
Most őszintén mi értelme ennek hüm??? Így hozzá állni valamihez, hogy lehet???
Tudod az extrém példákkal, nem vagyunk beljebb.
Európai vagyok, ide születtem és nem Afrikába vagy Peruba. Ha ősembernek születtem volna, akkor fel sem merülnének bennem, nem is ismerném azokat a körülményeket, amiket láthatok, de esélyem sincs rá.
Nem elérhetetlen dolgokról beszélek, de azért az túlzás hogy azért dolgozzam hogy túléljek, és azért éljek hogy dolgozhassak és lassan mát ez sem fenntartható! Ha egy depresszív filozofálgatásba kezdek, mindig oda érkezem hogy semmi értelme. A gond hogy ez ma itt Magyarországon tömeges jelenség kezd lenni. ( nem vagyok szuicid alkat
Istenem, Magyarországon eddigi történelme folyamán soha sem volt még ilyen általános a jólét, és az ilyen tartós békeidőszakok is ritkák voltak, szóval nem tudom miről beszélünk.
A nagy sírás rívás közepette vedd már észre milyen jó dolgod is van te neked.
„És én úgy reméltem, amikor beléptünk a schengeni övezetbe, hogy végre a sok rinyáló most már végre tényleg kivándorol,”
Tudod, ha mindenki akinek oka van „rinyálni” elhúzna, akkor egy-két hónapon belül leállna az egészségügy, az oktatás, a közlekedés, a multi hálózatok, és a fizikai szféra nagy része!
És akkor ki rinyálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!