Miért probléma az, hogy meleg fiatalként valamelyest a Jobbikkal szimpatizálok?
Elítélem azt, hogy büntetnék a homoszexualitást, mert szerintem ez a modern Európában egyáltalán nem állja meg a helyét.
Mégis a Jobbikot támogatom, mert elegem van a cigányokból, és reménykedek, hogy megoldják (ha brutálisan is) a cigánykérdést. Bár nem tudom, hogy csak beszélnek-e róla, vagy tényleg meg is csinálnák.
Én meleg vagyok és mindig kiakadok azon, hogy ha olyanok szidják a melegeket, akik max. a szenzációt közvetítő médiára hivatkoznak. Érdekes, hogy ha a felvonulásról tudósítanak, akkor vannak olyan képek, amiket már 5 éve mindig bevágnak, azaz nem éppen korrekt a tájékoztatás. Ha valaki valamit tudni szeretne a melegekről, akkor vegye a fáradtságot és kérdezzen meg melegeket és ne a médiából tájékozódjon! Attól meg pláne kiakadok, amikor az álszent szülök a gyereküket féltik a melegektől, mert jaj két srác csókolózik és hűha mi lesz a gyerekkel, igaz, amikor otthon a gyerek előtt veri az asszonyt azzal nincs gond....
A Jobbikról csak annyit, hogy amíg tele van volt MSZMP vezetőkkel, zsidókkal és olyan képviselőkkel, akik fiatal meleg srácokat dugnak miközben otthon van az asszony meg a gyerekek, akkor azt a pártot nem lehet hitelesnek tekinteni... Mondjuk én eleve nem szimpatizálok a jobb oldallal...
Egy csomó jobbikos leírta, hogy nem probléma. Persze, hogy nem probléma egy plusz szavazó. Addig sem probléma, amíg a nyilvánosság előtt saját magadat igen csak korlátozva vállalhatod fel.
Én simán el tudom képzelni, hogy nem csak a melegfelvonulást, hanem a klubokat is betiltanák, netán még a "speciális" fórumokat is. Alaposan korlátoznák a jogaidat, de ha neked ez kell, nem pedig az, hogy egyenlő bánásmódban és megítélésben részesülj, akkor az a te dolgod.
Beugrott nekem az is, hogy időről időre szoktak kérdések felvetődni, hogy zsidóként, melegként, cigányként miért baj, hogy Jobbik-szimpatizáns vagyok, beléphetek-e a gárdába, stb. Szerintem simán lehet, hogy ezek mind kamuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!