Miért probléma az, hogy meleg fiatalként valamelyest a Jobbikkal szimpatizálok?
Elítélem azt, hogy büntetnék a homoszexualitást, mert szerintem ez a modern Európában egyáltalán nem állja meg a helyét.
Mégis a Jobbikot támogatom, mert elegem van a cigányokból, és reménykedek, hogy megoldják (ha brutálisan is) a cigánykérdést. Bár nem tudom, hogy csak beszélnek-e róla, vagy tényleg meg is csinálnák.
Ez nem igaz, egyszerűen ostobák és/vagy szemetek vagytok, mindenki pontosan tudja, hogy a Jobbik max a meleg felvonulást tiltaná be, de amúgy mindenkit szabad embernek tart és azt csinál amit akar, amíg az a többséget nem sérti, cseszteti, stb. Nem lenne, nem is akarna itt semmiféle új holokausztot csinálni!Ne keverd őket a nácikkal, azt csak a sötétek teszik!
Annyi lenne, hogy a cigányoknak nem osztogatnák két kézzel a segíjt, azok bepöccennének, többet akarnának lopni rabolni "hiánypótlás" miatt, de jó pofán lennének vágva kőkeményen, a csendőrség és a nyilván jócskán kibővített jogokkal rendelkező (tehát pofánvág gumibottal ha rendetlen vagy, nem felveszi a jegyzőkönyvet) rendőrség által. Nem az lenne mint ma, hogy évekig fosztogat mikor végre valahogy veszi a fáradtságot a rendőrség és lekapcsolja, utána kap 3 hónap felfüggesztettet, amiért rá tudnak bizonyítani 1 rablást, bár úgy is mindenki tuja jól, hogy évek óta ebből élt, csak nem bukott le. Aztán visszamegy az utcára, pár év múlva megint elkapják, roszabb esetben addigra már lejárt a felfüggesztett úgyhogy kap megint 3 hónapot, utána megint megy vissza utcára stb stb. Nem, végre börtönben rohadnának a bűnözők, kenyéren és vízen, jó hűvös cellákban, minek eltartani a sok bűnözőt, a társadalmon élősködőt?
Kinek probléma? Engem nem érdekel, de azt nem értem, hogy egy meleg miért szavazna a Jobbikra, ha a Jobbik nyíltan melegellenes. Kétlem, hogy egyben maradnál pl., ha elmennél egy Jobbikos demonstrációra és a csürhe közé keverednél.
Tehát igazából pont a jobbikosoknak szúrnád a szemét, ergo nekik lennél probléma.
Ill. azt is jó lenne felfogni, hogy a cigány probléma Magyarország legkisebb gondja. Súlyosabb problémák megoldása esetén pl. csökkenne a cigány probléma mérete is, ez fordítva nem igaz (sőt amíg a fő okozatot nem szüntetjük meg addig maximum ideiglenes megoldásokkal lehetne csak orvosolni a cigány helyzetet).
Ahogy írták magad ellen szavaznál, ugye lássuk be ennek sok értelme nincs.
Vedd már észre mi van:
Csomó Jobbikos leírta ide, hogy nem lennél probléma
Csomó Jobbik ellenes meg itt ugat, hogy de probléma lennél a Jobbiknak
Ugyan ez megy mindenhol, az ellenségeik akarják megmondani, hogy mi a Jobbik véleménye.
Eddig az ide író Jobbikosok 90%-a azt írta, hogy nekik nem lennél probléma, akkor nehogy már valami antijobbik sötétke mondja meg, hogy de mégis probléma lennél nekik, röhej. Hagy döntsék már el a Jobbikosok mi a saját véleményük :D
"Ill. azt is jó lenne felfogni, hogy a cigány probléma Magyarország legkisebb gondja"
Mondja ezt egy elitnegyedben élő megmondóember.
A cigányprobléma , cigánybűnözés az ország 3 nagy problémája közé tartozik.
Nekem aztán nem probléma, de ahogy láthatod a 10-es válaszolón, sokuknak a létezésed már vérig sérti a dacos önérzetüket, amiben a sokévszázados fehér vallásos patriarchizmusnak KELL tovább léteznie azért, mert eddig is ez volt.
Magyarország évtizedekre van a racionális vitától társadalmi érettséget tekintve, most még mindenki az "utáljunk mindenkit aki nem mi vagyunk, mert aki nem mi, az rossz" lovat üli.
Logikátlan, rövidlátó és nevetséges, de ettől még tény. Még szerencse, hogy ott buknak el, hogy a 10-15%-nyi szavazattal és nyilatkozgatásuk csendes hallgatásával annyi gőzt kiereszthet a szavazók többi része, hogy sosem fognak ezen a szinten túllépni, ahogy semmilyen más országban sem tették a radikálisok.
A kenyér és cirkusz mondás második részét kétségtelenül szállítják Vonáék, csak olyan buták, hogy ingyen csinálják.
"Hidd el, hogy a Jobbikosok több mint a felének még semmilyen dolga nem volt a cigányokkal és a nagy részük nem lakik cigány telepek közelében sem."
Némelyiknek lehet nem volt.
Nekem például volt sok rossz tapasztalatom.
És látom mit művelnek a cigányok.
Káros ember a többségük ,tönkreteszik a társadalmat.Bomlástermékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!