Miért probléma az, hogy meleg fiatalként valamelyest a Jobbikkal szimpatizálok?
Elítélem azt, hogy büntetnék a homoszexualitást, mert szerintem ez a modern Európában egyáltalán nem állja meg a helyét.
Mégis a Jobbikot támogatom, mert elegem van a cigányokból, és reménykedek, hogy megoldják (ha brutálisan is) a cigánykérdést. Bár nem tudom, hogy csak beszélnek-e róla, vagy tényleg meg is csinálnák.
Nos. Hát. Én cigány vagyok. Ezt több jobbikos kérdéshez is leírtam. Már nem egyszer. És szintén jobbikos szimpatizáns, szavazó is. És megértem a kérdezőt a cigányokkal kapcsolatban. Mert az olyan roha.dékok miatt, mint amit a 13-as is leír. Az olyanok miatt vannak azok a cigányok is lenézve. Lehordva. Azok akik dolgoznak és próbálnak tisztességesen megélni. Mint én, és közülünk sajnos kevesek.
Visszatérve a kérdésre. A jobbiknak csak annyi gondja van a melegekkel. Hogy nem szaporodnak. A magyarság lassan kihal. És ez bizony szemel látható borsod, nógrád heves megye egyes részeiben is. Ezt ők többször ki is jelentették, hogy nekik a homoszexuális propagandákkal van gondjuk. Én azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy fogják. Nyilvántartásba veszik az összes meleget, cigányt stb-t. És börtönbe zárják, dunába lövik őket. Ezt csak a baloldal sugalja. Ez az egész hülyeség. Meg hogy rasszisták és nácik. Egyszerűen nincsenek tisztában a fogalmakkal... Nincs itt semmiféle rasszizmus, egyszerűen a gondokat kellene megoldani.
A meleg kérdésben is azt látom én is. Hogy a médiából az ömlik, hogy aki nem bu.zi vagy les.zbikus. Az már nem is normális. Na a jobbiknak csak ezzel van gondja.
Szerintem azok a melegek, akiknek megmaradt a férfias viselkedése, nem híreszteli magáról, hogy az ami. És a négy fal között teszi azt amit. Azokról a kutya meg nem mondja hogy meleg. Itt a felvonulókkal van a gond, és a hom.okos propagandával...
Egy cigány jobbik szavazó.
Kedves utolsó!
A kérdezőnek nem a bűnözésből, a becstelenségből, az élőskősdiből van elege, hanem a cigányokból. Így belőled is.
"Kedves utolsó!
A kérdezőnek nem a bűnözésből, a becstelenségből, az élőskősdiből van elege, hanem a cigányokból. Így belőled is."
Látod milyen primitív vagy. Te is csak ellentéteket, vitát akarsz szítani.
Tudom hogy velük van gondja. Én csak leírtam a véleményem. Elvégre azért van ez az oldal.
Inkább azon gondolkodnék el a helyedben. Hogy cigány létemre elismerem, hogy gondok vannak a fajtámmal. Te viszont nem vagy képes felfogni, hogy a te fajtád nem képes kikecmeregni a gondból. Még ha van rá alternatíva akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!