Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért probléma az, hogy meleg...

Miért probléma az, hogy meleg fiatalként valamelyest a Jobbikkal szimpatizálok?

Figyelt kérdés

Elítélem azt, hogy büntetnék a homoszexualitást, mert szerintem ez a modern Európában egyáltalán nem állja meg a helyét.

Mégis a Jobbikot támogatom, mert elegem van a cigányokból, és reménykedek, hogy megoldják (ha brutálisan is) a cigánykérdést. Bár nem tudom, hogy csak beszélnek-e róla, vagy tényleg meg is csinálnák.

2013. jún. 6. 15:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%

Nos. Hát. Én cigány vagyok. Ezt több jobbikos kérdéshez is leírtam. Már nem egyszer. És szintén jobbikos szimpatizáns, szavazó is. És megértem a kérdezőt a cigányokkal kapcsolatban. Mert az olyan roha.dékok miatt, mint amit a 13-as is leír. Az olyanok miatt vannak azok a cigányok is lenézve. Lehordva. Azok akik dolgoznak és próbálnak tisztességesen megélni. Mint én, és közülünk sajnos kevesek.

Visszatérve a kérdésre. A jobbiknak csak annyi gondja van a melegekkel. Hogy nem szaporodnak. A magyarság lassan kihal. És ez bizony szemel látható borsod, nógrád heves megye egyes részeiben is. Ezt ők többször ki is jelentették, hogy nekik a homoszexuális propagandákkal van gondjuk. Én azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy fogják. Nyilvántartásba veszik az összes meleget, cigányt stb-t. És börtönbe zárják, dunába lövik őket. Ezt csak a baloldal sugalja. Ez az egész hülyeség. Meg hogy rasszisták és nácik. Egyszerűen nincsenek tisztában a fogalmakkal... Nincs itt semmiféle rasszizmus, egyszerűen a gondokat kellene megoldani.

A meleg kérdésben is azt látom én is. Hogy a médiából az ömlik, hogy aki nem bu.zi vagy les.zbikus. Az már nem is normális. Na a jobbiknak csak ezzel van gondja.

Szerintem azok a melegek, akiknek megmaradt a férfias viselkedése, nem híreszteli magáról, hogy az ami. És a négy fal között teszi azt amit. Azokról a kutya meg nem mondja hogy meleg. Itt a felvonulókkal van a gond, és a hom.okos propagandával...

Egy cigány jobbik szavazó.

2013. jún. 6. 16:36
 22/37 anonim ***** válasza:
32%

Kedves utolsó!

A kérdezőnek nem a bűnözésből, a becstelenségből, az élőskősdiből van elege, hanem a cigányokból. Így belőled is.

2013. jún. 6. 17:43
 23/37 anonim ***** válasza:
44%

"Kedves utolsó!

A kérdezőnek nem a bűnözésből, a becstelenségből, az élőskősdiből van elege, hanem a cigányokból. Így belőled is."

Látod milyen primitív vagy. Te is csak ellentéteket, vitát akarsz szítani.

Tudom hogy velük van gondja. Én csak leírtam a véleményem. Elvégre azért van ez az oldal.

Inkább azon gondolkodnék el a helyedben. Hogy cigány létemre elismerem, hogy gondok vannak a fajtámmal. Te viszont nem vagy képes felfogni, hogy a te fajtád nem képes kikecmeregni a gondból. Még ha van rá alternatíva akkor se.

2013. jún. 6. 18:02
 24/37 anonim ***** válasza:
76%
Felesleges itt egymásnak esni. Te is magyar vagy ő is magyar, ebből kéne végre kiindulni.
2013. jún. 6. 18:07
 25/37 anonim ***** válasza:
42%
Miért baj? Semmiért! Azzal szimpatizálsz akivel akarsz. A sok liberális barom akit nem zavarnak a melegek sőt még tüntetnek értük abba már bele tudnak kötni ha jobbikos vagy. Sz@rd le mindenki véleményét politikai és nemi hovatartozási dolgokban ha valakinek azzal van oroblémája h meleg vagy vagy hogy jobbikos az az ő problémája! Ha te így érzed jól magad akkor a többi ne érdekeljen. Az meg hogy egy ilyen oldalon kérded ezt meg elég nagy hülyeség -már bocsi- mert itt mindenki mást mond és összezavarnak kritizálnak. Na szia!
2013. jún. 6. 18:27
 26/37 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező..láthatod a jobbik programrészleteinek következményeit, amit a fidesz is átvett tőlük... és nem azért tette ezt, mert olyan jó a jobbik programja, hanem, mert szavazókat szeretett volna elszedni a jobbiktól..ez bevált módszer...ezek után, nem javaslom, hogy ezt ki akard próbálni "nagyban is"... mert ebből is jól látszik, hogy egy tákolmány a programjuk, amit demokratikusnak semmiképp nem neveznék...és komolyan nem hat meg ezek után, ha egy jobbikfanatic azt állítja, hogy a jobbik ezeket a programpontokat nem így csinálta volna, meg nem így...a lényeg, hogy megcsinálta volna és ugyanez lenne a "csodás" következménye.
2013. jún. 6. 21:42
 27/37 Dick Esmen ***** válasza:
73%
Semmi.Mondjuk kicsit öngyilkosság szaga van.
2013. jún. 6. 22:07
 28/37 anonim ***** válasza:
75%
Hát előző egyrészt vannak olyan melegek akik kijárnak parádézni és hányni tudnék tőlük és vannak olyanok akik próbálnak úgy élni sőt úgy élnek, mint a normális emberek és ezáltal észre sem veszed a viselkedésén hogy meleg. Cigányok közt is van normális és köcsög is. A jobbik pedig nem írtana senkit egyszerűen észreveszi a mai kor jelentős problémáit és ki is mondja azt.
2013. jún. 7. 07:54
 29/37 anonim ***** válasza:
80%
ha majd jól kiherélnek meg börtönbe dugnak, nem fogsz a Jobbikkal szimpatizálni
2013. jún. 7. 11:09
 30/37 anonim válasza:
100%
Ilyen egyszerű lenne! Ha mindenki ezt mondaná, és nem élne vissza vele: SZERETLEK TITEKET ! :D Mivel erre senki nem képes és állandóan az ellentétet nézi ezért.. ha már pártot kell választani, akkor a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. kész :D
2013. jún. 7. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!