De igen, csak ők a haverok és a haveroknak munka kellett.
2013. jún. 6. 13:50
3/12 anonim válasza:
Komolyan mit vártok? Az index mára már teljesen nyíltan a legpofátlanabb baloldali propagandagépezet lett, az ATV-t is megszégyeníti.
Komolyan azt gondolod, hogy Orbán tervezi meg, hogy hol legyenek a gátak nem pedig a katasztrófavédelem szakemberei?
Ne szórakozzunk már
2013. jún. 6. 13:52
4/12 anonim válasza:
Szánalmas és undorító a MSZP-E2014-DK-stb oldal, hogy ennyire sunyik, hogy minden katasztrófából, az emberek nyomorából is csak a politikai hasznot lesik, hogy tudnák kijátszani a saját javukra.
Persze tudom, ha ők lennének hatalmon akkor 50m magas gátak lennének minden folyó teljes hosszán és észre se vennénk, hogy árvíz van! Amit meg lehetett tenni azt a kormány megtette.
2013. jún. 6. 13:54
5/12 anonim válasza:
Viszont ért a szakértő emberek nyelvén. Reméljük, az árvíz is ért majd a felépített gátak látványából.
2013. jún. 6. 13:56
6/12 anonim válasza:
Index mindig kiemeli a lényeget.....
Szánalom a köbön az a szennylap! Én is igyekeztem csak a lényeget leírni...
2013. jún. 6. 14:05
7/12 anonim válasza:
finoman megjegyzem még az mszp se ennyire primitív, mint az index ...
őszintén kellemesen csalódtam az mszpben ...így tűnik nekem igazán őszintének az összefogás, amiről beszéltek!
Megjegyzem sose támogattam az mszp-t nem is fogom.
2013. jún. 6. 14:10
8/12 anonim válasza:
A döntéseket itt az hozza, aki a zsákok helyére igazítását vezényli.
2013. jún. 6. 14:34
9/12 anonim válasza:
Nem ők hozzák a döntéseket, ők csak a kirakatfiúk. Vannak ott vízügyi szakemberek, környezettudósok, katonák, akik értik a dolgukat. Orbánék odamennek, néznek nagyon okosan, bólogatnak egy sort, a rajongók meg elájulnak a gyönyörtől, hogy mennyire okos a miniszterelnök úr. És ez úgy általában véve igaz az egész államigazgatásra, nemcsak árvíz idején. A politikus kitalál valami okosat, és aztán a mezei dolgozó gyúr belőle valami értelmes dolgot.
2013. jún. 6. 14:44
10/12 A kérdező kommentje:
Nem csak a szakértelemmel van a bajom. A mondatainak többségéből hiányzik az alany/állítmány. Nálunk a magyar szóbeli érettségin ilyen szókinccsel és nyelvtannal biztosan megbukott volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!