Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan számolták ki az ezzel...

Hogyan számolták ki az ezzel foglalkozók a minimálbér összegét?

Figyelt kérdés

pl: 1 tej 1 kenyér az kb 14000 ft / hó

+ hús+ rezsi stb ? Vagy hogy? Mert nekem senki ne modja hogy ebből meg lehet élni, úgy hogy ne mindíg vajaskenyér legyen meg zsíros.

2009. okt. 8. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem kiszàmoltàk, hanem amig van aki ennyiért dolgozik addig minek emelni, ennyi.
2009. okt. 8. 13:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Újra a 13:43-as vagyok

[link]

Ez egy elég régi írás, de a vége fele érdekes dolgot írnak.

2009. okt. 8. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Minden nemzetnek olyan kormànya van aminöt megérdemel.

"Ha valami oknàl fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakàra, akkor azokat a silàny fickokat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.

De ha egy hitvàny kormàny huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az aljas vagy müveletlen"

grof Széchenyi Istvàn

2009. okt. 8. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A minimálbér arról szól, hogy büntetés nélkül a munkáltató minimum mennyi járulékot kell kitermeltessen és fizessen be/fő foglalkoztatott. Senkit nem érdekel, megél-e belőle az alkalmazott.

Ha vállalkozni akarsz és tevékenységedhez ember kell, be kell jelentsd vagy ügyesen kell feketézni, ami ugye hosszú távon már veszélyes. Tehát bejelentesz. Erre az esetre az állam megmondja a minimálbér keretében, hogy neki mennyi jár emberenként. Ennyi.

2009. okt. 8. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
levágták egy csirke fejét, és abból döntötték el, hogy hol esett össze a fej nélküli tetem
2009. okt. 8. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
13:53: Azt hiszem, ez pólót érdemlő idézet.
2009. okt. 8. 14:04
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

50ezerből kijövök, mert muszáj, pedig albérletet is fizetek, i

Nem muszáj!

Akár fel is kötheted magad!

Mi az hogy, ennyi elég hogy megélj, milyen élet, milyen társadalom, milyen ország az ilyen?

A jobb halva megszületni, ország! Mert az életedet végig kinlódhatod?

2009. okt. 8. 17:46
 18/19 anonim válasza:
17:46, nem fogom végigkínlódni az életem, azért járok egyetemre, csak mondtam, hogy én kijövök 50ből, sőt néha 1-1 ruha stb. is belefér.
2009. okt. 9. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Bankszámla alapján!
2009. nov. 15. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!