Az Antall-kormánynak miért kellett minden kapcsolatot megszakítania szándékosan az oroszokkal? M
Mert politikailag abból lehetett tőkét kovácsolni, ha a közvéleményt azzal hergelik, hogy "Ruszkik haza" gazdaságilag meg azzal, ha az oroszok helyett a nyugati maffiózóknak és multiknak szolgáltatják ki az országot.
Antall Józsefet ma bálványozzák, pedig a XX. század legkárosabb magyar államférfija, mert olyan gyorsan és olyan mértékben tönkrevágni az országot kvázi a 0-ról, ahogy ő és társai tették senkinek sem sikerült és gyanítom reprodukálni sem lehet majd. Naivitása felülmúlta Károlyiét, alkalmatlansága, hozzá nem értése pedig Horthyét. Ha a sírgyalázók helyében lennék - de nem vagyok, mert neveltetésem ebben megakadályoz - akkor meglenne az első tippem, hogy kiét "díszítem fel".
Azért ebben főleg nem Antall volt a hibás és bűnös,ráadásul ő sokat betegeskedett már 91 után,sokat tartózkodott Németországban,ha jól tudom,tehát inkább az ő helyettesei cseszték szét az országot.
A privatizálással sem lett volna baj,ha nem ész nélkül csinálják.
Véleményem szerint úgy lett volna jó,ha 50 százalékot vagy 40 et magán kézbe adják és ami jól működik az meg maradt volna államiban.
Kb 50százalék állami.
Akkor nem lett volna nagy baj.
Stratégiai ipar ágakat állami kézben kellett volna hagyni és nem kiárusítani.
(Egyébként keleti piacra szükség lenne.)
23:03
"Nyugatnak kellett az orosz piac! "
A Nyugat sem merészkedett be akkoriban az orosz piacra.
Egyébként a szovjet piac összedőlt. A Szovjetunió maga alá temette :) Nem Antallék számolták fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!