Az állam elveheti a lakásunkat? Mit szóltok ehhez a cikkhez?
Láthatjátok, az állambácsinak semmi nem szent - azt tipor le és úgy, ahogy akar. És még mindig léteznek ostoba kormányidióták akik éltetik őket. De hát a hatalom már csak ilyen: a végsőkig kizsákmányolja az ostobákat, majd halállal fizet nekik...
Én csak azért se hagynám, hogy akár az állam, akár más elvegye a lakásom, akinek semmi köze nincs hozzá.
"Egyetlenegy ilyen esetet sem tudok, akinek az állam elvette volna a lakását."
Kilakoltatási moratórium...'Nuff said.
Az 52%-os meg kapta a mínuszt, szerecsenmosdatásért.
Én a tőzsde palotát is visszavásárolnám vétek volt eladni gyurcsány elvtársnak!
Valaki megveszi, aki vállalja, hogy felújítja belakja, majd csőbe megy és eladja a hitelezőinek ... A hitelezők pedig tovább adják nyerészkednek rajta.
Mindig ugyan az a történet ...
Ez a baj... Vannak emberek akik nem látnak tovább a saját portájuknál, ebből a hírből azt szűrték le, hogy elvehetik a lakásukat... Most megsúgom, hogy senkit nem érdekel az otthonuk.
Az általam és azóta más más által is felvázolt helyzet miatt jött ez létre. A korábbi politikai vezetők értékes épületeket, ingatlanokat átjátszottak piti összegekért ismerősöknek. Na ezeket akarja visszaszerezni az állam... Mondjuk tök jogosan...
"A Napi Gazdaság is felhívja a figyelmet arra, hogy önmagában a kisajátításnak akkor lenne ilyen módon értelme, ha az állam nem rendelkezne eleve megfelelő mennyiségű reprezentatív ingatlannal."
Nem, ennek akkor sem lenne értelme. A képviselők lakhatását ugyanis meg lehet oldani bérelt ingatlannal is, nem kell feltétlenül saját vagy állami tulajdonú lakásban lakniuk. Ahogy egyébként eddig is működött a dolog a vidéki képviselők esetében.
Ahogy előttem is írták, kilakoltatási moratórium. Az állam azt vesz el az embertől, amit akar.
A megoldás? Kormányirtás.
Sajnos az államhatalom bármit megtehet az emberekkel, elég vastag a bőr a hatalmi gyülevész pofáján. És mégis kihez fordulhatna a kisember, ha maga az állam veszi el a házát és pakolja az utcára?
A lepontozós kormányidiótáknak meg külön gratulálok, remélem majd akkor is ilyen vehemensen véditek a szent állambácsit, ha titeket dobnak ki a kecótokból, csak mert valamelyik politikus felvásárolja alólatok a telket! Meg is érdemelnétek, szánalmasok vagytok. Kaptátok is a mínuszt.
ennyit ért a gengszterváltás, visszajutottunk kvázi a kommunista időkbe. A különbség csak annyi, hogy MÉG nem vagoníroznak, csak elszedik a lakásod.
remélem a sok szavazó boldog és elégedett hogy mit szabadított rá az országra.
az összeset agyon kéne lőni! MINDET!!!
"A kérdezőnek volt már olyan ingatlana, amit kisajátított az állam az elmúlt években, és ezzel rosszabbul járt, mintha piaci értékén eladta volna?"
ha az állam kisajátítja, azzal miért is járna jól? Vázold fel kérlek.
"Ez a cikk merő hülyeség. Maga a hírportál sem mondható hivatalos forrásnak. Egyetlenegy ilyen esetet sem tudok, akinek az állam elvette volna a lakását."
én se találkoztam még rozmárokkal, mégse tagadom a létüket.
"Ha az ingatlanod, területed egy épülő autópálya nyomvonalába esett az állam felajánl egy összeget ( ami azért nem piti összeg..) és megveszi tőled. Vagy ha nem vagy hajlandó eladni akkor kisajátítják."
talán nem kéne arrafelé autópályát vagy sínpályát építeni, ahol emberek laknak. Jó lesz az 20 méterrel odébb is szerintem. Kisajátítani meg milyen jogon sajátítja ki? Max. akkor ha az állam építette és finanszírozta az épület költségeit. Ha így van, akkor dózerolhatja. Ha nem, akkor köze nincs más tulajdonához.
"Nem tudom mi ezzel a probléma... "
ha majd tőled szedik el a lakásod, csak mert épp oda terveztek egy tök fölösleges bekötőutat, majd rájössz.
"Az meg bődületes marhaság hogy magáncélra lenne kisajátítva a lakásod."
naná, majd az orrodra kötik hogy mi a tervük a lakásoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!