Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden második belpolitikai...

Minden második belpolitikai kérdés Bajnairól szól. Ennyire féltek, jobbosok?

Figyelt kérdés

Igen, tudom is az ellenérveket: mocsok libakomenista, fujj! Zsidóbérenc szűzlányok vérét ivó!

Jó látni, hogy ennyi a bérrettegő:)

2013. jún. 1. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Én azt próbálom kideríteni miért akar épeszű ember bajnaira szavazni. Erre sem adott még senki értelmes választ számomra.
2013. jún. 1. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha a tv azt mondja, hogy gyurcsány kormány minisztere holnaptól szakértő, akkor az úgy is van.

Ha a Simor Andrásról áradozik a média és a nyugati tőkések, akkor az se zavarjon meg, hogy a világ 3. legrosszabb jegybank elnökének választják...

2013. jún. 1. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
aki nem akar a legalkalmatlanabb jelöltre szavazni az már "bérrettegő"? én utánanéztem, és azért nem szavazok rátok, akkor én "bérnemszavazó" vagyok? ha fél valaki egy külföldi cégek által támogatott, egyszer már megbukott politikustól, akkor az "bérkétségeketfenttartó"? akkor én is mondhatnám, hogy te "bérszavazó" vagy, és "bérbajnais". de nem, én elfogadom, hogy te valóban ennyire vezethető vagy, és hülye, hogy véded bajnait, és sorbanállsz sokadjára is ugyanazért a pofonért, nem foglak "bérbaloldalinak" hívni. kicsit unalmas már, hogy aki mást gondol mint te, az "bér...valami", nem? :)
2013. jún. 1. 18:52
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Félni? :D

Ez most vicc?

Hát én azóta röhögök minden baloldai patkányon, amióta ezek egyáltalán újra szóba kerültek. :D

Még hogy félni :D :D

Vicc az egész Együtt2014, MSZP meg az összes ehhez hasonló többi. :D

Az is vicc, aki rájuk szavaz, mert hát ez azért megmagyarázhatatlan tett lenne. :D

2013. jún. 1. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Nem félünk. Egyszerűen csak azon csodálkozunk, hogy mennyi hülye van.
2013. jún. 2. 01:08
 16/16 Joe Makepeace ***** válasza:
0%

""Milyen tőkés társadalom az ahol nem a saját középre akarnak építeni hanem külföldi nagyvállalatokra, akik semmi mást nem csinálnak csak elkötelezik az országot és a hozzáadott érték nélküli bérmunkát erőltetik."

Orbánnál ilyen gond nem lenne, hogyha őrajta múlana, már rég megint a Rákosi rendszerben találtuk volna magunkat!

"Egyszerűen az ilyen emberekre nincs szüksége az országnak."

Hát az olyan embereket mint a ti "óriási" Viktorotok bármelyik szláv országban már géppuskával kergették volna a határig a bandájával együtt, közben a seggükben lövöldözve, csak ez a nép akkora barom hogy ezek után még büszkák is rá, hogy újra fogja a hülyélye ikszelni jövőre (is)..."

2013. jún. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!