Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden második belpolitikai...

Minden második belpolitikai kérdés Bajnairól szól. Ennyire féltek, jobbosok?

Figyelt kérdés

Igen, tudom is az ellenérveket: mocsok libakomenista, fujj! Zsidóbérenc szűzlányok vérét ivó!

Jó látni, hogy ennyi a bérrettegő:)

2013. jún. 1. 09:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

Lol, nem, mivel ti pakoljátok fel folyton az ilyen kérdéseket :D

Úgyhogy inkább nekünk jó látni, h ekkora bajban vagytok, hogy egy utolsó kis libatolvaj opportunista haszonleső az utolsó reménysugaratok xD

2013. jún. 1. 09:19
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

Igen, én tartok Bajnaitól!

Persze megnyerni a választásokat semmi esélye, de azt a felfogást amit képvisel teljesen el kellene feledtetni a magyar emberekkel. 23 évig tapostuk azt az ösvényt aminek elkötelezett és érdeki képviselője Bajnai, és bebizonyosodott hogy teljesen téves út. Az az akcentus hogy majd a nyugati nagytőke segít az országnak felemelkedni egyszerűen a tapasztalatok alapján téves.

Bajnai sajnos csak ebben képes gondolkodni.

Milyen tőkés társadalom az ahol nem a saját középre akarnak építeni hanem külföldi nagyvállalatokra, akik semmi mást nem csinálnak csak elkötelezik az országot és a hozzáadott érték nélküli bérmunkát erőltetik.

Nincs ennek semmi értelme. Bajnai szavakban az oktatás és a magas hozzáadott értékeket preferálja, de a tervei teljesen ambivalensek. Egy neokon aki azt a neoliberális felfogást erőlteti ami soha egy hozzánk hasonló perifériának sem jelentett felemelkedést és csak az iparilag és tökében erős országoknak hoz hasznot.

Arról nem is beszélve hogy a neoliberalizmus megbukott, hiszen a válságot ez a felfogás idézte elő és csak hatalmas adósságok mellett képes működni. Illetve nem is működik ma már mert az alapját a növekedést is kiölte maga alól. És ami nem utolsó, hogy a kormányzásának a mindent teljesítek a nyugat felé akcentusa sem megfelelő.

Illetve emberileg is egy erkölcsi hulla a Hajdú-Béttel kapcsolatos tevékenysége miatt.

Egyszerűen az ilyen emberekre nincs szüksége az országnak.

2013. jún. 1. 09:32
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Mi a jó isten az a bérrettegő? :D Olyan szavakat tudtok kitalálni, hogy csak nézek. :D
2013. jún. 1. 09:39
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Én nem Bajnaitól félek, hanem az őt támogató sorosgyörgy-féléktől.
2013. jún. 1. 09:51
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
Troll Úr! Ki a f..-t érdekli Dödrögi?
2013. jún. 1. 09:55
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
Aha, kis terelés megint játszik....:D az "ellenérvek" 10%-a a libázás, zsidózós, sajnos a 90% teljesen pontosan leírja, hogy miért lenne nekünk rossz, ha Bajnai vezetne. Nyilván, te azokat azokat a kommenteket átugrod, és csak a zsidózásra vadászol, hogy megnyugtasd magad, hogy csak a hülyék nem szavaznak Bajnaira, de igazából pont te tartozol ahhoz a réteghez, aki nem ért semmihez, csak csorgatja a nyálát. Nem tudom miért van olyan érzésem, hogy 3 éve vadul fideszes voltál, és 3 év múlva megint a fidesz lesz számodra az Isten (persze csak ha bajnai nyer). Mikor ki ígér többet ugye..:)
2013. jún. 1. 10:35
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelt kérdező. Megszámoltam, kb 10kérdésből 1 bajnais van. Mint ahogy az emberek közt 10emberből egy olyan hülye, hogy rájuk szavaz. Hol látsz te minden 2. kérdést bajnairól?Vagy csak fáj, hogy nincs rólatok szó mindenhol? Egy ideig divatos volt, ma már inkább ciki hinni a hülyeségekben...:)
2013. jún. 1. 10:48
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Persze, hogy félnek, ezért igyekeznek bemocskolni és előszedegetnek ilyen 1000 éves dolgokat. Megszoktuk már...
2013. jún. 1. 11:33
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Én csak a baloldal , Bajnai szociális , társadalmi intézkedéseitől félek.

A drága fészekrakó programjuk miatt lett Avas egy borzalmas környék.És ez az MSZP-SZDSZ bűne akik most újra összeálltak csak MSZP-Együtt 2014 néven.

Tele van volt SZDSZ-es politikusokkal.

Ki tudja kinek az életterét fogják tönkretenni a programjaikkal?

Én nem szeretnék köztük lenni.

Tegyék tönkre azokét akik rájuk szavaznak majd.

2013. jún. 1. 12:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak egy észrevétel! Ezt a Bajnais kérdést is egy Bajnai rajongó tette fel ...
2013. jún. 1. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!