Minden második belpolitikai kérdés Bajnairól szól. Ennyire féltek, jobbosok?
Igen, tudom is az ellenérveket: mocsok libakomenista, fujj! Zsidóbérenc szűzlányok vérét ivó!
Jó látni, hogy ennyi a bérrettegő:)
Lol, nem, mivel ti pakoljátok fel folyton az ilyen kérdéseket :D
Úgyhogy inkább nekünk jó látni, h ekkora bajban vagytok, hogy egy utolsó kis libatolvaj opportunista haszonleső az utolsó reménysugaratok xD
Igen, én tartok Bajnaitól!
Persze megnyerni a választásokat semmi esélye, de azt a felfogást amit képvisel teljesen el kellene feledtetni a magyar emberekkel. 23 évig tapostuk azt az ösvényt aminek elkötelezett és érdeki képviselője Bajnai, és bebizonyosodott hogy teljesen téves út. Az az akcentus hogy majd a nyugati nagytőke segít az országnak felemelkedni egyszerűen a tapasztalatok alapján téves.
Bajnai sajnos csak ebben képes gondolkodni.
Milyen tőkés társadalom az ahol nem a saját középre akarnak építeni hanem külföldi nagyvállalatokra, akik semmi mást nem csinálnak csak elkötelezik az országot és a hozzáadott érték nélküli bérmunkát erőltetik.
Nincs ennek semmi értelme. Bajnai szavakban az oktatás és a magas hozzáadott értékeket preferálja, de a tervei teljesen ambivalensek. Egy neokon aki azt a neoliberális felfogást erőlteti ami soha egy hozzánk hasonló perifériának sem jelentett felemelkedést és csak az iparilag és tökében erős országoknak hoz hasznot.
Arról nem is beszélve hogy a neoliberalizmus megbukott, hiszen a válságot ez a felfogás idézte elő és csak hatalmas adósságok mellett képes működni. Illetve nem is működik ma már mert az alapját a növekedést is kiölte maga alól. És ami nem utolsó, hogy a kormányzásának a mindent teljesítek a nyugat felé akcentusa sem megfelelő.
Illetve emberileg is egy erkölcsi hulla a Hajdú-Béttel kapcsolatos tevékenysége miatt.
Egyszerűen az ilyen emberekre nincs szüksége az országnak.
Én csak a baloldal , Bajnai szociális , társadalmi intézkedéseitől félek.
A drága fészekrakó programjuk miatt lett Avas egy borzalmas környék.És ez az MSZP-SZDSZ bűne akik most újra összeálltak csak MSZP-Együtt 2014 néven.
Tele van volt SZDSZ-es politikusokkal.
Ki tudja kinek az életterét fogják tönkretenni a programjaikkal?
Én nem szeretnék köztük lenni.
Tegyék tönkre azokét akik rájuk szavaznak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!