Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a Jobbikot...

Akik szerint a Jobbikot Iránból, meg Oroszországból, meg nem tudom még honnan pénzelik külföldről, azok mivel magyarázzák akkor azt, hogy a Jobbik támogatja azt a törvényjavaslatot, hogy külföldről magyar pártokat ne támogathassanak?

Figyelt kérdés
Sőt, ők még azt is megtiltanák, hogy külföldről civil szervezetek se támogathassanak magyar pártokat.

2013. máj. 31. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bocsanat hogy beleszolok, de feljott a kerdes a phone-on "Iran" szo alatt:

Nem valoszinu hogy az itteni mullahk akarkit is financiroznanak a Hezbolla mellett

Ha lenne is extra $ ilyenre azt valoszinu hazavinnek maguknak ezek a draga kis emberek :)

Udv messzirol minden Majaristani testvernek

2013. jún. 3. 19:28
 12/13 The Evil Twin ***** válasza:

Aki minden bizonyíték nélkül elhiszi, hogy a Jobbikot Iránból támogatják, az nem gondol ilyenekbe bele. Szerintem speciel nem lehetnek sokan, akik tényleg elhiszik ezt az Irán-dumát.

Én is rühellem a Jobbikot, és még szerintem is marhaság az egész, főleg, hogy a pártfinanszírozások nyilvánosak, és amúgy is a legtöbb párt belföldről kapja a támogatások oroszlánrészét:

[link]

2013. jún. 11. 00:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Én nem rühellem a Jobbikot, azokat rühellem, akik minden rosszat elhisznek a Jobbikról bármiféle bizonyíték nélkül, csak azért, mert negatív dolog.
2013. jún. 11. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!