Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogy lehet az, hogy az Európai Unió nem engedélyezte és rossz szemmel nézett, amikor hazánk kínai befektetőket szeretett volna hívni az országba (? ) (folyt. )
Figyelt kérdés
1-2 évvel később:"Németo. Nagyméretű üzleti szerződést kötött Kínával"?2013. máj. 31. 12:52
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor kérlek az történt, hogy a német gazdaság nem örült volna annak, ha egy picike ország (MI) elcsaklizzuk a befektetőket.
4/5 anonim válasza:
Az Eu ban az a törvényszerű hogy a centrum ural mindent.
Az az, egy német és egy kínai megállapodás útján a magyar olcsó munkaerőt vagy fogyasztást használják.
Az hogy a magyar akar oylat előállítani kínai vegyes vállalattal ami menne a németekhez mint import az eretnekség és az Eu ban hivatalból üldözendő.
Még a végén vérszemet kapnak a perifériák és függetlenedni akarnak.
5/5 anonim válasza:
Mikor volt olyan h az EU megtiltotta a kínai befektetők idejövetelét? Mert én nem tudok róla. Előzetes együttműködési tárgyalásról hallottam, meg arról is hogy Kína kerek perec megmondta, hogy ezt a lehetőséget inkább passzolná és jobb helyet keres a pénzének. Hát minden jel szerint talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!