Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tiltakoznak megint az...

Miért tiltakoznak megint az iskolai szegregáció ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Nem értem ,hogy miért ellenzik ezek a felzárkóztatáshoz vezető reális lépéseket.

Egyértelmű hogy csakis külön osztályokat, iskolákat létrehozva lehet felzárkóztatni a cigányságot , speciálisan képzett pedagógusokkal.

Az integrált oktatás , látjuk , tapasztaljuk , hogy nem működik.Talán 30 év múlva ha megérik rá a cigányság akkor működni fog.

A magyar diákok biztonsága érdekében is jobb a szegregált oktatás egyenlőre.

2013. máj. 28. 19:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

mert idióták!!

Alap lenne, hogy azokat az elemeket akik miatt ellehetetlenül az oktatás ki kell venni azok közül akiket akadályoz a fejlődésben. Az nem járja, hogy a deviáns gyerekek legyenek előrébb helyezve ráadásul a NORMÁL tanulók kárára. De jelenleg ez megy az országban, sőt az egész unióban. Nézd meg most pl a svédeket...., vicc hogy a lakosság akaratával szembe mennek mindenhol a kormányok és még mindig a helyükön vannak.

2013. máj. 28. 21:42
 12/32 anonim ***** válasza:
3%

@21:28: Egészségedre én is téged. Te írtál rasszista kijelentést...

@21:42: Ez rendben is lenne, a kisegítő osztállyal nem is lenne baj. Ellenben csak azért, mert valaki cigány még nem kellene átsorolni máshova.

Ezt a problémát nem látják sokan nem csak itt, hanem összességében minden más területen, vagy amikor a "szeretett" cigánybűnözés szó elhangzik.

NEM származás alapján kell megítélni az embereket, hanem jelen esetben inkább a képességeik alapján, vagy a bűnözés témában pedig a tetteik alapján.

Csak hogy többnyire nem erről van szó és EZ a probléma.

2013. máj. 28. 21:46
 13/32 A kérdező kommentje:

13. válaszoló

Nem minden ember élhet jó környéken.

Teljesen megértem , hogy nem hiszed el azokat a dolgokat amiket tapasztalatink alapján mondunk,de kérlek ne provokálj ezekkel a kijelentéseiddel.

2013. máj. 28. 22:00
 14/32 anonim ***** válasza:
74%

76%-os!

Ha te lennél olyan osztálynak az osztályfőnöke akkor nem lennél ilyen kis libcsi.

Nekem van ilyen ismerősöm és utálja az egészet.

Ha szólni mer hogy fürdessék le a gyereket,akkor még a szülő van felháborodva.

Sok gyereknek a kezén hétfőn még a pénteki tempera nyoma van.

A kis 7 éves kölyök meg ilyet mond a tanárnak hogy +ne fofázz mocskos paraszt"

Meg a wc-ben is ilyen feliratok vannak.

Otthonról hozzák ezeket a "példákat" és ezt is fogja továbbadni.

Most arra vered magaf hogy a cigányok 1%a dolgos és becsületes?

Mi van a maradék 99%-al?

Sok cigány szülő azt se tudja hogy hol van a kölyke napközben,de nem is érdekli őket.

A mi osztályunkba is járt egy cigány gyerek de folyton azzal ment el az óra hogy őt kellet fegyelmezni.

Sokszor le voltunk maradva emiatt a kölyök miatt.

Szóval jó a szegregálás,ilyen kölykök miatt ne szívnakak azok akiknek életcéljaik vannak.

Nekik nincsenek életcéljaik.

Vagyis lehet hogy vannak de azt nem becsületes munkával akarják megteremteni.

Csak a segélyen és társadalmon való élősködés jó buli nekik.

2013. máj. 28. 22:03
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

"Igen, tök jó különítsük el az összes cigányt pusztán a származásuk miatt. Azt, hogy esetleg tanulni akarna pár közülük sz*rjuk le magasról! Meg azt is, hogy a "magyar" diákok között is vannak olyanok akik jelentősen hátráltatják az osztályt."

Gondolom neked halvány lila gőzöd sincs arról milyen ha zavarják a tanulást a nem odaillő egyének (nem különbséget téve a rasszok között, szal. "magyar" is számít)....

2013. máj. 28. 22:29
 16/32 A kérdező kommentje:

Nyugalom.

Ne húzzátok fel magatokat rajta.

A 76 százalékos versenyező , nagyon elfogult ember , majd az élet megneveli , ahogy velünk is tette.

2013. máj. 28. 22:39
 17/32 anonim ***** válasza:
5%

Hidd el éltem cigányok között, de pont emiatt is tudom, hogy vannak köztük is becsületes emberek.

És igen, tudom milyen amikor vannak a tanulást zavaró emberek (történetesen nálunk is voltak még általánosban cigányok a teremben).

@22:29: Pont erre is próbáltam kicsit rávilágítani.

Te a zárójelben egy fontos dologra világítottál rá, ami fölött nagyon sokan elsiklanak.

Ezt már leírtam: "Ez rendben is lenne, a kisegítő osztállyal nem is lenne baj. Ellenben csak azért, mert valaki cigány még nem kellene átsorolni máshova."

2013. máj. 28. 22:54
 18/32 mustafa33 ***** válasza:
89%
Én is "vegyes" iskolába jártam, még a kemény szociban. 25 tanulóból 8 volt cigány, egyel haverkodtam (zenész család), a többiektől (d♫8g♫8sök) féltünk (az az 1 is). Rendszeresen megverték a gádzsó gyerekeket az osztályban, mert nagyobbak, bukottak voltak, de voltak oylan "rendesek", hogy minden nap másoktól vették el a tízórait. Panaszkodni nem volt értelme, felpofozták a tanítónőt is. Az igazgató még meg is fegyelmizte ezért, mert hogy nem tud bánni a hátrányos helyzetűekkel.
2013. máj. 29. 01:09
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
senki se mondta hogy származás alapján kell különíteni. a felzárkóztatás nem szegregáció, hanem az egyén és a közösség érdekét szolgálja. ugyanis ahogy többen írtak tapasztalatot, az egyén aki sajnos többnyire cigánygyerek, lehúzza a normális többséget. ennyi. attól a társadalom lesz rasszista, hogy a cigányok nem bírják megnevelni a saját gyerekeiket akik pedig úgy beszélnek a tanárral mint a kocsis?
2013. máj. 29. 09:00
 20/32 anonim ***** válasza:
79%

Az tiltakozik ellene, akinek vagy nem volt egy darab cigány osztálytársa se, vagy iskola közelében sem járt.

Nekem volt "szerencsém" cigány osztálytársakhoz. Paraziták - kb 1 szóval illetném őket. Noha belém csak párszor kötöttek, de rendszeresen csicskáztattak embereket, ordibáltak órán, lekrvázták a tanárt, stb. És a purgyék miatt a rendes normális diákok isszák meg a levét.

A cigányok nem tanulni járnak iskolába, hanem csak azért járnak oda, hogy ott legyenek, vagy lopjanak. Semmi értelme ezeket összezárni a jó gyerekekkel, mert kész terrorizmus, amit művelnek, ráadásul igen gyakori az, hogy valaki az 5. osztályt 18 éves korában végzi el, vagy még akkor se....gimnáziumról nem is beszélve.

Én teljes mértékben támogatom a szegregációt. Nincs ebben semmi rasszizmus, csupán a kezelhetetlen, neveletlen, szociálisan elfajzott egyedeket (akik többségében valljuk be, cigányok) raknám oda, kemény nevelésre, és a tanulásra való rákényszerítésre. Az ilyenek SENKINEK sem hasznosak, se az államnak, a társadalomnak meg végképp nem. Ne a jó tanulók igyák meg annak a levét, hogy a cigányasszony sz*rik a gyerekére, és sehogyan se neveli, plusz amit otthon lát az is kihat a viselkedésre....aki ellenzi, azt beraknám egy teljesen cigányokból álló osztályba, hadd "szüretelje le" a tanulás gyümölcsét...

2013. máj. 29. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!