Miért tiltakoznak megint az iskolai szegregáció ellen?
Nem értem ,hogy miért ellenzik ezek a felzárkóztatáshoz vezető reális lépéseket.
Egyértelmű hogy csakis külön osztályokat, iskolákat létrehozva lehet felzárkóztatni a cigányságot , speciálisan képzett pedagógusokkal.
Az integrált oktatás , látjuk , tapasztaljuk , hogy nem működik.Talán 30 év múlva ha megérik rá a cigányság akkor működni fog.
A magyar diákok biztonsága érdekében is jobb a szegregált oktatás egyenlőre.
mert idióták!!
Alap lenne, hogy azokat az elemeket akik miatt ellehetetlenül az oktatás ki kell venni azok közül akiket akadályoz a fejlődésben. Az nem járja, hogy a deviáns gyerekek legyenek előrébb helyezve ráadásul a NORMÁL tanulók kárára. De jelenleg ez megy az országban, sőt az egész unióban. Nézd meg most pl a svédeket...., vicc hogy a lakosság akaratával szembe mennek mindenhol a kormányok és még mindig a helyükön vannak.
@21:28: Egészségedre én is téged. Te írtál rasszista kijelentést...
@21:42: Ez rendben is lenne, a kisegítő osztállyal nem is lenne baj. Ellenben csak azért, mert valaki cigány még nem kellene átsorolni máshova.
Ezt a problémát nem látják sokan nem csak itt, hanem összességében minden más területen, vagy amikor a "szeretett" cigánybűnözés szó elhangzik.
NEM származás alapján kell megítélni az embereket, hanem jelen esetben inkább a képességeik alapján, vagy a bűnözés témában pedig a tetteik alapján.
Csak hogy többnyire nem erről van szó és EZ a probléma.
13. válaszoló
Nem minden ember élhet jó környéken.
Teljesen megértem , hogy nem hiszed el azokat a dolgokat amiket tapasztalatink alapján mondunk,de kérlek ne provokálj ezekkel a kijelentéseiddel.
76%-os!
Ha te lennél olyan osztálynak az osztályfőnöke akkor nem lennél ilyen kis libcsi.
Nekem van ilyen ismerősöm és utálja az egészet.
Ha szólni mer hogy fürdessék le a gyereket,akkor még a szülő van felháborodva.
Sok gyereknek a kezén hétfőn még a pénteki tempera nyoma van.
A kis 7 éves kölyök meg ilyet mond a tanárnak hogy +ne fofázz mocskos paraszt"
Meg a wc-ben is ilyen feliratok vannak.
Otthonról hozzák ezeket a "példákat" és ezt is fogja továbbadni.
Most arra vered magaf hogy a cigányok 1%a dolgos és becsületes?
Mi van a maradék 99%-al?
Sok cigány szülő azt se tudja hogy hol van a kölyke napközben,de nem is érdekli őket.
A mi osztályunkba is járt egy cigány gyerek de folyton azzal ment el az óra hogy őt kellet fegyelmezni.
Sokszor le voltunk maradva emiatt a kölyök miatt.
Szóval jó a szegregálás,ilyen kölykök miatt ne szívnakak azok akiknek életcéljaik vannak.
Nekik nincsenek életcéljaik.
Vagyis lehet hogy vannak de azt nem becsületes munkával akarják megteremteni.
Csak a segélyen és társadalmon való élősködés jó buli nekik.
"Igen, tök jó különítsük el az összes cigányt pusztán a származásuk miatt. Azt, hogy esetleg tanulni akarna pár közülük sz*rjuk le magasról! Meg azt is, hogy a "magyar" diákok között is vannak olyanok akik jelentősen hátráltatják az osztályt."
Gondolom neked halvány lila gőzöd sincs arról milyen ha zavarják a tanulást a nem odaillő egyének (nem különbséget téve a rasszok között, szal. "magyar" is számít)....
Nyugalom.
Ne húzzátok fel magatokat rajta.
A 76 százalékos versenyező , nagyon elfogult ember , majd az élet megneveli , ahogy velünk is tette.
Hidd el éltem cigányok között, de pont emiatt is tudom, hogy vannak köztük is becsületes emberek.
És igen, tudom milyen amikor vannak a tanulást zavaró emberek (történetesen nálunk is voltak még általánosban cigányok a teremben).
@22:29: Pont erre is próbáltam kicsit rávilágítani.
Te a zárójelben egy fontos dologra világítottál rá, ami fölött nagyon sokan elsiklanak.
Ezt már leírtam: "Ez rendben is lenne, a kisegítő osztállyal nem is lenne baj. Ellenben csak azért, mert valaki cigány még nem kellene átsorolni máshova."
Az tiltakozik ellene, akinek vagy nem volt egy darab cigány osztálytársa se, vagy iskola közelében sem járt.
Nekem volt "szerencsém" cigány osztálytársakhoz. Paraziták - kb 1 szóval illetném őket. Noha belém csak párszor kötöttek, de rendszeresen csicskáztattak embereket, ordibáltak órán, lekrvázták a tanárt, stb. És a purgyék miatt a rendes normális diákok isszák meg a levét.
A cigányok nem tanulni járnak iskolába, hanem csak azért járnak oda, hogy ott legyenek, vagy lopjanak. Semmi értelme ezeket összezárni a jó gyerekekkel, mert kész terrorizmus, amit művelnek, ráadásul igen gyakori az, hogy valaki az 5. osztályt 18 éves korában végzi el, vagy még akkor se....gimnáziumról nem is beszélve.
Én teljes mértékben támogatom a szegregációt. Nincs ebben semmi rasszizmus, csupán a kezelhetetlen, neveletlen, szociálisan elfajzott egyedeket (akik többségében valljuk be, cigányok) raknám oda, kemény nevelésre, és a tanulásra való rákényszerítésre. Az ilyenek SENKINEK sem hasznosak, se az államnak, a társadalomnak meg végképp nem. Ne a jó tanulók igyák meg annak a levét, hogy a cigányasszony sz*rik a gyerekére, és sehogyan se neveli, plusz amit otthon lát az is kihat a viselkedésre....aki ellenzi, azt beraknám egy teljesen cigányokból álló osztályba, hadd "szüretelje le" a tanulás gyümölcsét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!