Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szállnak már le arról,...

Mikor szállnak már le arról, hogy A Fidesz ellopta az emberek trafikjait?

Figyelt kérdés

Most azt gondolhatja aki olvassa a kérdésem, hogy én védem a Fideszt. Pedig nem! Az lenne a legjobb ha nem lenne se Fidesz, se MSZP, se Jobbik. Lenne egy uralkodó, aki megmondaná mi lesz, és akinek nem tetszik az kösse fel magát, vagy szökjön el!

Szerintem kevesebb gyűlőlközés lenne itt.

Az a problémám, hogy nem tudok már úgy híreket olvasni, hogy ne azt olvassam a címekben, hogy " Fidesz, trafik, mutyi, kormány, dohány, dohányzás..."

És már ki vagyok ettől! Most Facebookon olyan képeket láttam ismerőseim, akik Fidesz ellenesek, hogy "ne támogassátok a fideszt! Szívjatok zárjegymentes ukrán cigit!"

Jajj, könyörgöm ennek mi értelme? Most aki gyülöli a Fideszt le fog szokni a cigiről? Vagy támogatni fogja a cigarettacsempészetet? Vagy aki nagy Fidesz ellenes, és ha a Fidesz van a kormányon, akkor 4 évre leszokik a cigiről?

De akkor alkoholt se ígyon, mert a töményeken is van zárjegy!

Most könyörgöm, miért vannak ennyire felháborodva?

Akkor érteném a felháborodást, ha a Fidesz azt mondta volna, és megcsinálja, hogy Holnaptól aki cigarettát, dohányterméket árul az törvényt sért, és 10 év fegyházra ítélhető!

Na akkor érteném itt a felháborodást, tüntetést!

De így...

Mit vannak úgy oda az emberek? Miért a nagy gyülölközés és indulat folyton?

Mikor akadnak már le erről a témáról?

2013. máj. 27. 08:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Elolvastam...

Akkor mi lenne, ha MINDENKITŐL elvennénk?

És állami tulajdon lenne.

Akkor nem lenne háborgás?

2013. máj. 27. 11:08
 22/27 rémuralom ***** válasza:
54%
Részemről akkor is lenne, mert én a feltétlenül szükséges állami tulajdonon kívül semmilyen állami tulajdont nem nézek jó szemmel.
2013. máj. 27. 11:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Majd amikor a fidesznyikek a szemkilövetésről, gágogásról, zs*dózásról, b*zizásról, stb.
2013. máj. 27. 11:25
 24/27 anonim ***** válasza:

Te figyelj már, ezt most komolyan gondolod? Lenne egy uralkodó és ő mondja mi legyen? Először is fentebb említették, hogy már van, másrészt less rá azokra az országokra ahol ez van....

Fiatal vagy így nem akarok nagyon beszólni, vegyünk egy példát. Tegyük fel, hogy hoznak egy törvényt, a szüleidet 1 hónapon belül kirúgják, mert a főnökeik rokonainak kell egy állás. Ott maradnak a szüleid munka nélkül, nem tudnak mihez kezdeni és még téged is iskoláztatni ruházni nevelni kell, ilyen súly szakadt most az egyszerű alig megélő emberek nyakába.

Én a magam részéről inkább félek attól, hogy ez elül és nem lesz visszhangja.

2013. máj. 27. 11:50
 25/27 hollófernyiges ***** válasza:

"Lenne egy uralkodó, aki megmondaná mi lesz"

Rendben van, mostantól én leszek az uralkodód, köteles vagy a Munkáspártra szavazni, politikai jellegű honlapokat, újságokat nem olvashatsz, úgyis csak idegesítenének, és általában visszafogott, drogmentes, munkás életet élni. Még adót sem kell fizetned nekem (egyelőre).

2013. máj. 27. 12:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Kicsit el vagy tájolva.
2013. máj. 27. 12:39
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éve árulok dohányárút,sajnos már csak 1 hónapom van aztán nem tudom hogyan tovább,de valahogy megoldom ezt is.Ami engem felháborít az több dolog is,mert ha simán betiltják a cigi árusítást,akkor rendben,elvégre első az egészség,de nem ez történt.A már működő üzletektől vették el a lehetőséget,és egy formális pályáztatással átadták a párt közeli embereknek.Gyakorlatilag csak ott nem nyert fideszes,ahol vagy nem pályáztak,vagy forgalom szempontjából felejtős a hely.Én például azért nem nyertem,mert erős konkurenciát jelentettem volna a közelembe nyíló nemzeti dohányboltnak,ezt maga a nyertes mondta,aki ezen kivül még 13 nyert és 1 héttel a nyilvános eredménykihirdetés előtt már ki akarta bérelni a boltomat..Az Mszp magasról tojik a trafikosokra,nem most kéne hangoskodni,hanem a törvény előkészítésekor kellett volna,de akkor csak poénkodni tudtak.

Remélem ilyen helyzetbe nem kerül senki,mint mi trafikosok.Engem az zavar,hogy bennünket ennyire semmibe vesznek,tesznek rá mi lesz velünk.Olyanok döntenek a sorsunkról,akik életükben még sose dolgoztak max a seggükkel a padot koptatták és-vagy pofázták a nagy semmit.Semmi érdemi eredménye nincs a munkájuknak,ha csak a személyes anyagi gyarapodásukat nem nevezzük annak.Persze,hogy felháborít ha elveszik a munkámat,de csak azért,hogy oda adják egy olyannak aki amúgy is ki van tömve pénzzel és mellesleg segghülye a szakmához.Ez majd julius után ki is derül sok esetben.Itt most nem szeretném megbántani azokat a nyerteseket,akik politikailag nem elkötelezettek és kenni se kenték a gépezetet,tőlük nem sajnálom,vannak vagy 20-an.A fiatalok meg szívják csak ugyanúgy,sőt még jobban,hisz ez az igazi cél,aztán meg öblítsék le egy kis vodka-redbullal,hogy jobban essen a fagyi.

2013. máj. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!