Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szállnak már le arról,...

Mikor szállnak már le arról, hogy A Fidesz ellopta az emberek trafikjait?

Figyelt kérdés

Most azt gondolhatja aki olvassa a kérdésem, hogy én védem a Fideszt. Pedig nem! Az lenne a legjobb ha nem lenne se Fidesz, se MSZP, se Jobbik. Lenne egy uralkodó, aki megmondaná mi lesz, és akinek nem tetszik az kösse fel magát, vagy szökjön el!

Szerintem kevesebb gyűlőlközés lenne itt.

Az a problémám, hogy nem tudok már úgy híreket olvasni, hogy ne azt olvassam a címekben, hogy " Fidesz, trafik, mutyi, kormány, dohány, dohányzás..."

És már ki vagyok ettől! Most Facebookon olyan képeket láttam ismerőseim, akik Fidesz ellenesek, hogy "ne támogassátok a fideszt! Szívjatok zárjegymentes ukrán cigit!"

Jajj, könyörgöm ennek mi értelme? Most aki gyülöli a Fideszt le fog szokni a cigiről? Vagy támogatni fogja a cigarettacsempészetet? Vagy aki nagy Fidesz ellenes, és ha a Fidesz van a kormányon, akkor 4 évre leszokik a cigiről?

De akkor alkoholt se ígyon, mert a töményeken is van zárjegy!

Most könyörgöm, miért vannak ennyire felháborodva?

Akkor érteném a felháborodást, ha a Fidesz azt mondta volna, és megcsinálja, hogy Holnaptól aki cigarettát, dohányterméket árul az törvényt sért, és 10 év fegyházra ítélhető!

Na akkor érteném itt a felháborodást, tüntetést!

De így...

Mit vannak úgy oda az emberek? Miért a nagy gyülölközés és indulat folyton?

Mikor akadnak már le erről a témáról?

2013. máj. 27. 08:59
1 2 3
 11/27 rémuralom ***** válasza:
84%

Ha személyeskedni akarnék, arra tippelnék, hogy nemigen lehetsz idősebb 16 évesnél. De nem akarok, úgyhogy ezt kihagyom.

Nyugodj meg, egyszer minden politikai téma megszűnik megjelenni a hírekben. Lesz helyette frissebb, érdekesebb. Lassan elkezdi majd jegelni a témát a közbeszéd, esetleg pár hónappal később még egyszer fellángol, meg a kampányban is tuti elő fogja venni az ellenzék, de utána végképp vége.

A dohánypiac kijátszása a haverok kezébe szerintem felháborítóbb, mint a dohánykereskedelem betiltása en bloc. A tiltakozás pedig nem magáról a zárjegyről szól, mert zárjegy eddig is volt cigin is, alkoholon is. A zárjegyes cigi bojkottjának az a lényege, hogy a dohányüzletből részesülő haverokat nem akarják támogatni a tiltakozók. Persze ettől még megvetem az adócsalást, mert aki adót csal, az közvetve engem is meglop. De valahol meg tudom érteni a szándékaikat.

2013. máj. 27. 10:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a gyökér pártszimpatizánsok olyanok, mint nagyanyám.

Apám 20 évig alkoholista volt, de nem volt baj, hogy tönkreteszi anyámat meg engem, ő akkor is védte a pici fiacskáját, amikor verte anyámat, mert hát apám megérdemli, hogy igyon és erőszakos legyen, mert hát az ő drága fia és neki minden jár. Amikor anyámnak elege volt a dologból és elkeseredésében ő is lerészegedett egyszer még 3 éve, azóta csak azt lehet nagyanyámtól hallani, hogy anyám egy alkoholista szuka és egy ilyen nem érdemli meg apámat, mert ő a tökéletesség és neki sokkal jobb nő járna egy ilyennél...

Ugyanezt csinálják a nyomorult MSZP-sek, FIDESZ-esek, JOBBIK-osok meg az összes többi. Ha a mi kölykünk, akkor tömeggyilkos is lehet, az se számít, de ha másé, akkor 1 ember által történő 1000 forint lenyúlása is halálos bűn az egész pártra nézve.

2013. máj. 27. 10:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én meg reggel beszélgettem a trafikos nénivel, hogy oda az üzlete, be kell zárnia. Tíz éve él a trafikból, árul újságot, csokit, játékot, de a legnagyobb bevétele a dohányáruból volt. Ő meg az alkalmazottja (egy elvált, kisgyerekét egyedül nevelő anyuka) most földönfutók lesznek. Hová fogják felvenni dolgozni 57 évesen???

Próbál mást is kitalálni, de új vállalkozásra nincs pénze, ebből is éppen csak megéltek, ha nincs cigi, bezárhat, mert a bérleti díjat meg az adót nem tudja kifizetni az újságok utáni bevételből."

A kérdezőt ez nem érdekli, te is olvashattad, hogy akinek nem tetszik, hogy az uralkodó mit akar, az kösse föl magát vagy szökjön el.

2013. máj. 27. 10:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy ostoba, szolgalelkű nyavalyás vagy kérdező, aki a magyarság pusztulását és nyomorba döntését kívánja.
2013. máj. 27. 10:15
 15/27 A kérdező kommentje:

Igen 16 vagyok! De az nem tetszik, hogy megy itt a gyülölközés éjjel-nappal!

Tisztára olyan lesz mint a Szocializmus, mikor elvettek emberektől mindent!

Akkor is ment a "mocskos vezetők! Ne dolgozzatok az állam gyárában! Inkább menjetek külföldre dolgozni, vagy menjetek lopni!" dolog?

Mert kezdem ezt levenni ebből az egészből!

2013. máj. 27. 10:18
 16/27 intrepid ***** válasza:
Azt kell csinálni, jön a választás, a MUTYIDESZ-nek annyi, az új kormány pedig újra felszabadítja a dohánypiacot. A sok sunnyogó trafidesz-es meg feldughatja magának a koncesszióját, ha jobbról is egy trafik, balról is egy trafik lesz. Mindjárt nem lesz akkora biznisz.
2013. máj. 27. 10:26
 17/27 anonim ***** válasza:

"Igen 16 vagyok! De az nem tetszik, hogy megy itt a gyülölközés éjjel-nappal!"

Akkor negyűlölközzé dicsák!

2013. máj. 27. 10:29
 18/27 rémuralom ***** válasza:

"Tisztára olyan lesz mint a Szocializmus, mikor elvettek emberektől mindent!"

Így van. És a szocializmusban is volt egy "uralkodó" (nem így hívták, nem volt ő király, Kádár elvtárs a nép egyszerű fia volt, sámlin ülve ette a krumplilevest, nem részegítette meg a hatalom, jaj együk a szívét), aki megmondta, hogy mi mindent nem szabad, és aki mégis azt csinálta, azt elkapták. Tudod, ez a kettő együtt jár. Ha rendesen működnek a demokrácia intézményei (az ún. fékek és ellensúlyok), akkor ilyen dolgok, mint ez a trafiktörvény, már a parlamenti bizottságokban elbuknak. Ha meg egy őrült mondja meg, hogy mi legyen, és vele senki nem ellenkezhet, akkor aztán mondhatjuk a kapitánynak, hogy jéghegy felé tart a hajó, nemhogy hallgatni nem fog ránk, de még rémhírek terjesztéséért meg felségsértésért bele is dob a tengerbe. Ez kell neked, kedves kérdező?

2013. máj. 27. 10:36
 19/27 szántóvető ***** válasza:
nem hittem volna hogy a "trafikmutyi" létezik de be kell látni(legutóbbi FIDESZ-szavazóként is..) hogy van benne valami :( Kérdező,ha elolvastad a linket akkor várom a reagálásodat: [link]
2013. máj. 27. 10:57
 20/27 szántóvető ***** válasza:
"Lenne egy uralkodó, aki megmondaná mi lesz"-ez pont az áldalad említett szocializmusra jellemző :) fiatal vagy még,idővel rájössz hogy nem érdemes a napi szintű politizálással foglalkozni mert az egyenlő a s__rdobálással.
2013. máj. 27. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!