Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tulajdonképpen miért olyan...

ConnectCare kérdése:

Tulajdonképpen miért olyan nagy baj, ha más uniós tagállamok polgárai földet szerezhetnek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szerezhetnek üzletet, gyárat, házat meg bármi mást is. És a szabályok megalkotásának joga meg az államhatalom gyakorlásának joga ígyis-úgyis a magyar kormányé lenne, tehát attól, hogy egy osztrák vesz egy földet a határ mellett mondjuk, attól az még nem lesz osztrák államterület. Tehát milyen komoly kárunk származhat a földszerzésből?

2013. máj. 24. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem nagy baj.De olyan szabályzókat kell mellé tenni,hogy ne nagyon tudja egy jövevény ezt "megugrani".

Kérdem én,ha én mondjuk Burgenlandba földet szeretnék venni,akkor hogyan tudom ezt megtenni.

Valószínűleg ha adminisztrative megoldanám,akkor nem tudnám kifizetni.Egyszerűen olyan árat adnának,hogy nekem nem érné meg,na nekünk ugyanúgy kell csinálni.

Kérem szépen,nem hazai árakat kell mondani.Ja hogy diszkriminatív,akkor nem kell megvenni....

2013. júl. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!