Mérnökként be lehet kerülni a parlamentbe?
Mérnöki diplomával politikus?! Jókérdés, barátom, mert igazából jómagam sem tudok erre pontos választ adni. :D
És amúgy nyugi, életemben nem voltam pénzhajkurász ember, annyi legyen, hogy ne legyek rászorulva másra. Amúgy is olyan családból való vagyok, akikre lehet mondani, hogy minden téren kicseszett a poltika..had ne kezdjem leírni, de míg mások vígan éltek, támogatták őket, szüleim elég silány életet éltek, és olyan emberekre próbálnám a figyelmet fordítani, akikre azt mondja az ember: "fúú, ilyen baj létezik...?" Saját bőrükön tapasztaltuk, hogy az olyan problémákat figyelmen kívül hagyják, amiről azt se tudják, hogy létezik..
És szerinted mennyi az esélye, hogy ÉN a szamárlétrát vegigjárva oda bekerülök?:-[ 0, 00001% talán. Majdnem tényleg egyszerűbb "Éljen a jobbik" kiáltozással bekerülni. Amúgy egy báb lennék ott, tudom..sajnos. De, nemtudom...én a társadalommal szeretnék foglalkozni, kipróbálni, szeretem a felelősséget...majd max.visszatérek a körzőm és a vonalzóm mögé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!