Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mérnökként be lehet kerülni a...

Mérnökként be lehet kerülni a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Most végzem el az első évet, de politikai életben akarok elhelyezkedni. Az egyetemet se szeretném természetesen befejezni..(BME). Ezen egyetem elvégzése után mi az esélye, hogy bejusson az ember? Mivel van hátrányban az illető, ha pl nem jogász. Azt nem szeretném megmondani melyik párttal szimpatizálok a veszekedések elkerülése végett.:) köszönöm a hasznos válaszokat előre!
2013. máj. 24. 20:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Mérnöki diplomával politikus?! Jókérdés, barátom, mert igazából jómagam sem tudok erre pontos választ adni. :D

És amúgy nyugi, életemben nem voltam pénzhajkurász ember, annyi legyen, hogy ne legyek rászorulva másra. Amúgy is olyan családból való vagyok, akikre lehet mondani, hogy minden téren kicseszett a poltika..had ne kezdjem leírni, de míg mások vígan éltek, támogatták őket, szüleim elég silány életet éltek, és olyan emberekre próbálnám a figyelmet fordítani, akikre azt mondja az ember: "fúú, ilyen baj létezik...?" Saját bőrükön tapasztaltuk, hogy az olyan problémákat figyelmen kívül hagyják, amiről azt se tudják, hogy létezik..

És szerinted mennyi az esélye, hogy ÉN a szamárlétrát vegigjárva oda bekerülök?:-[ 0, 00001% talán. Majdnem tényleg egyszerűbb "Éljen a jobbik" kiáltozással bekerülni. Amúgy egy báb lennék ott, tudom..sajnos. De, nemtudom...én a társadalommal szeretnék foglalkozni, kipróbálni, szeretem a felelősséget...majd max.visszatérek a körzőm és a vonalzóm mögé. :D

2013. máj. 27. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!